OVAN – Nemate pojma šta vas je snašlo i još uvek ne možete da dođete k sebi od čuda. I umesto da uživate, vi počinjete da se plašite da ćete se probuditi iz sna. Ljubavna sreća. Slobodni Ovnovi, sudbina lako može udesiti svoje, da sretnete srodnu dušu. Lako možete započeti ljubavnu vezu.

BIK – Između partnera i vas stoji jedno nerešeno pitanje koje neprestano potiskujete misleći da će se situacija rešiti sama od sebe. Prijalo bi vam zajedničko putovanje na neku daleku destinaciju gde do sada niste bili. Slobodni Bikovi, sve više razmišljate o jednoj tajnoj osobi ali ona vama nije naklonjena kao što ste vi prema njoj. Pazite da vas ne izda.

BLIZANCI – Partner i vi se odlično razumete. Oboje ste opušteni i raspoloženi a svemu doprinose i mnogobrojni susreti sa prijateljima. Slobodni Blizanci, lako možete ostvariti novo poznanstvo i to preko prijatelja. Obavezno prihvatite sve njihove predloge za susrete i viđanja.

RAK – Ako vam na nekoga odlazi dobra energija onda je to na partnera ali zato su tu prijatelji koji će vas sigurno oraspoložiti. Slobodni Rakovi, imaćete priliku da upoznate jednu sasvim neobičnu osobu pored koje ćete se od prvog trenutka osećati toliko slobodno da ćete želeti da joj ispričate ceo svoj život.

LAV – Ponekad je dobro pokazati svoje mišljenje, pa čak se i posvađati jer sve dok reagujete partner ili vi, to je znak da vam je stalo jedno do drugoga. Slobodni Lavovi, vreme je okrenete novi list u svom životu. Nemojte se vraćati na staro.

DEVICA – Pred vama je strastven ljubavni period u kojem ćete sa partnerom biti prisniji nego pre a to će sigurno pozitivno uticati i na same odnose u braku. Opustite se i uživajte. Slobodne Device, lako započinjete flert i komunikaciju sa suprotnim polom ali pitanje je da li ćete na prvu loptu prepoznati ko je dobar za vas a ko ne.

VAGA – Ulaskom Venere u vaše 7 polje osetićete promene u braku jer je vreme da se sa reči pređe na dela. Ukoliko ste u dugoj vezi, sada je pravi trenutak da zakažete venčanje i ozvaničite vašu ljubav. Slobodne Vage, ako budete pozvani na neko venčanje, obavezno se odazovite jer baš na takvom skupu možete sresti vašu drugu polovinu, ako je do sada niste našli.

ŠKORPIJA – Krijete svoja osećanja ili ih ne pokazujete na pravi način dok vas partner galantno čašćava sa svojim izlivima ljubavi. Neke Škorpije mogu praviti bebu. 😊 Slobodne Škorpije, još uvek ništa nije kasno ali niko vam neće svirati serenada ispod prozora a da prvo ne pomolite glavu iz kuće.

STRELAC – Ovo je za vas fantastičan period u kojem ćete biti jako bliski sa partnerom a on će vas uskoro obradovati sa još jednom radosnom informacijom. Slobodni Strelčevi, jedna osoba iz vašeg kraja vam je mnogo bliskija nego što to pretpostavljate. Osvrnite se na tu činjenicu.

JARAC – Uživaćete u kraćim putovanjima pa stoga gledajte da negde otputujete. To može da bude i susredni grad. Bitno je da se malo sklonite od svega i promenite okruženje. A uživaćete. Kao i partner. Slobodni Jarčevi, mlađa osoba vam je prirasla za srce.

VODOLIJA – Niste naročito dobro raspoloženi zbog partnerovog postupka koji vas je povredio i podsetio na sve one sitnice koje su vam smetale a na koje ste svesno zažmurili. Slobodne Vodolije, udvara vam se doprostojeća osoba. Možete dobiti poklon.

RIBE – Ako neko može da vam pokvari raspoloženje onda ste to vi sami jer sugestivno prihvatate sve loše uticaje umesto da se okrenete dobrim vibracijama. Partnerovo dečije ponašanje vas može oraspoložiti. Ako ništa drugo, pokazaće vam put ka razbibrigi. Slobodne Ribe, prolepšali ste se. Izgledate sjajno. A to neće ostati neprimećeno.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *