OVAN – Ovo je period kada ćete preispitivati svoja osećanja i svoje postupke. Najbolje je da se osamite i naspavate. Slobodni Ovnovi, draga osoba vam je nedostižna.

BIK – Ovih dana više ćete se posvetiti prijateljima, ali partner će samo naizgled biti ravnodušan zbog toga. Slobodni Bikovi,moguće je novo poznanstvo preko prijatelja.

BLIZANCI – Pravite veštački kompromis sa voljenom osobom. Sve je to kratkog daha ukoliko stvarno niste spremni na veće promene. Slobodni Blizanci, razgraničite šta je prijateljstvo a šta nije.

RAK – Mogući su problemi sa članovima porodice, pogotovu onim koji su bliski partneru. Mogućnost otkrivanja jedne tajne. Slobodni Rakovi, prija vam novo poznanstvo sa zanimljivom i neobičnom osobom iz daleka.

LAV – Stalo vam je da ispoštujete tradiciju i običaje, zbog čega će i vaše ponašanje biti konzervativno. Susret sa prijateljima vašeg partnera. Slobodni Lavovi, moguća je ljubavna avantura sa osobom koja ima bračnih problema.

DEVICA – Nerviraće vas što partner ne ume da razgraniči maštu od stvarnosti. Pokušajte da kontrolišete ljutnju. Ono što vam stvarno smeta je parnterovo uporno odbijanje. Slobodne Device, prija vam društvo i ideje osobe sa posla.

VAGA – Ovo je vaš srećan period koji vam može doneti uzbuđenje i ljubavni zanos. Očekuje vas više izlazaka, provoda ali i veće popularnosti među suprotnim polom. Slobodne Vage, možete se naprasno zaljubiti i započeti novu ljubavnu vezu.

ŠKORPIJA – Partner će vas začuditi svojom društvenošću i otvorenošću. Mogući su iznenadni gosti u domu. Slobodne Škorpije, za sada je bolje da se držite na distanci ili će uslediti razočaranje.

STRELAC – Pokušavate da vratite prošlost ali bi bilo bolje da se prilagodite novonastaloj sitauciji pre nego što se razočarate. Slobodni Strelčevi, draga osoba vam se ne može obećati na večnu ljubav ali može da vam bude pri ruci kao prijatelj.

JARAC – Bićete veoma prijatni prema ljudima iz svog okruženja, i za promenu, vedriji i otvoreniji u nastupu i ponašanju. Slobodni Jarčevi, dve nove osobe su vas zainteresovale u isto vreme a vi ćete izabrati osobu koja je u boljoj materijalnoj situaciji.

VODOLIJA – Venera u vašem 1. polju donosi vam pozitivne preokrete u ljubavnim vezama, ali je pitanje, koliko im se sada radujete i da li je to ono što stvarno želite. Slobodne Vodolije, vreme je za nove susrete i moguće ljubavne početke.

RIBE – Ovo je vaš krizan period jer svaki partnerov potez smatrate kao izdaju ili urotu protiv vas. Slobodne Ribe, ovo je period kada možete doživeti ljubavno razočaranje iako to nećete želeti da priznate sebi.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *