OVAN – Ponekad imate osećaj kao da ne poznajete partnera i da ne znate šta je to što bi on voleo. Hoćete da mu učinite ali da vam on kaže šta je to a ne da mu čitate misli. Ali kada se nešto kaže, onda se magija izgubi. Slobodni Ovnovi, ne primećujete jednu mlađu osobu koja živi negde blizu vas.

BIK – Rešenje vaših problema ne leži u hrani. Ono što treba da uradite je da naučite da više mislite na sebe. Pustite kakav dobar film ili razgledajte turističke ponude i sve će se rešiti samo od sebe. Slobodni Bikovi, sada vam pažnju može privući malo mlađa osoba koja je toliko obzirna i pažljiva da ćete se zaprepastiti.

BLIZANCI – Nikako nećete napredovati u emotivnom odnosu dok ne rešite svoj stari problem. Ako potiskujete da razgovarate o njemu, onda blokirate i svoja osećanja i postajete sve udaljeniji od partnera. Slobodni Blizanci, što više vremena budete provodili negde u prirodi imaćete mogućnost da nekog sretnete upravo u tako zdravom okruženju.

RAK – Pred vama je sedmica u kojoj ćete biti veoma osetljivi i emotivni. Možete odreagovati na najmanju sitnicu i promeniti raspoloženje u sekundi. No ono što će svi primetiti je da ste se prolepšali. Slobodni Rakovi, vreme je za nova ljubavna poznanstva i udvaranja. Samo ne dozvolite da se upustite u tajnu ljubavnu vezu.

LAV – Narednih dana ćete biti na iskušenju da započnete tajnu ljubavnu vezu. U redu je da vam se dopadne neko drugi ali nije u redu kada aferom ugrozite svoj brak. Ne dozvolite da vam trenutne strasti promene ceo život. Slobodni Lavovi, možete shvatiti da jedna osoba nije za vas i da je bolje što se sada sve tako izdašavalo.

DEVICA – Ako primećujete neke promene u partnerovom ponašanju onda bi trebalo da na vreme odreagujete jer se on sada nalazi u periodu kada se može dopasti nekom trećem. Slobodne Device, ne slušajte previše tračeve ljudi iz okruženja. Sve su to predrasude dok u stvarnosti ne upoznate dotičnu osobu.

VAGA – Neko je jednom rekao “tako sam se lepo proveo da mi to niko ne može oduzeti!”. Dok živite za trenutke, pazite da život ne prođe pored vas i propustite ono što vam je stvarno važno. Nemojte se stideti da javno pokažete svoju ljubav. Slobodne Vage, očekuje vas ljubav na radnom mestu ili sa nekim ko je dovoljno poznat i ostvaren.

ŠKORPIJA – Partner vam donosi sreću i lepe vesti. Ako ste u bilo kakvoj nedoumici, pitajte voljenu osobu šta bi ona uradila na vašem mestu. Slobodne Škorpije, ljubav možete sresti na fakultetu ili na putovanju inostranstvo.

STRELAC – Sa partnerom vas veže ljubav ali to ne umete da pokažete na pravi način jedno drugome. Prijaće vam boravak u prirodi i više zajedničkog slobodnog vremena. Posvetite se deci. Slobodni Strelčevi, ne treba da čekate ni časka već da odmah odreagujete ako vam se neko svidi.

JARAC – Pred vama je srećno razdoblje jer će tokom sledeće sedmice Venera ući u vaše polje braka i partnerstva što će vam doneti jako lep emotivni period i partnerovu naklonost. Oni koji su u vezi mogu započeti zajednički život ili se veriti. Slobodni Jarčevi, očekuje vas flert sa zauzetom osobom.

VODOLIJA – Odnos sa partnerom se menja i dolazi do prekretnice. Dok bi vi hteli da otvoreno razgovarate o svemu, partner pokušava da izbegne bilo kakvu mogućnost da se to desi. Slobodne Vodolije, obavezno se što više družite i stvarajte nove kontakte i poznanstva jer je na pomolu iskrena ljubavna priča.

RIBE – Ovih dana bićete preemoitvni i nestabilnog raspoloženja. Preovladaće vas osećanja koja mogu biti intezivna. Duhovna patnja, zabrinutost i suze koje pročišćavaju dušu. Slobodne Ribe, možete burno reagovati na udvaranje jedne osobe. Niste to očekivali.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *