OVAN – Bićete neraspoloženi i svoj trenutni život ćete porediti sa neuspehom pa vam ništa trenutno ne može popraviti raspoloženje. Svadljivi ste. Podrška partnerove porodice. Slobodni Ovnovi, starija osoba sa posla se zainteresovala za vas jer ste je privukli svojom direktnošću i iskrenošću.

BIK – Pokušavate da ostanete pozitivni ali mračno partnerovo raspoloženje vam može pokvariti dan. Budite oprezni jer je partner na ivici živaca pa lako plane. Slobodni Bikovi, privućiće vas osoba koja je naizgled hladna i distancirana. Zbog toga će vam biti slađe da se borite za nju.

BLIZANCI – Ukoliko postoji nešto što vam smeta, to nećete pokazati partneru. Gledajte da poslovne probleme ostavite na poslu. Sačuvajte porodični mir. Zahlađenje u krevetu. Slobodni Blizanci, na loše vesti o bivšem partneru odgovorićete istom merom.

RAK – Venera na vrhu vašeg 7 polja će vam doneti lepe i veoma prijatne trenutke uz voljenu osobu. Pronalazite mir i sklad a oni koji su u svađi se mogu pomiriti. Slobodni Rakovi, spremni ste za ozbiljnu vezu ali se morate malo potruditi, biti druželjubiviji i više vremena provoditi van kuće.

LAV – Ne uspevate da provodite vremena sa partnerom koliko biste želeli, pa se morate snaći malo i bez njega. Na putu do posla možete sresti bivšeg partnera a posle kraćeg razgovora biće vam drago što ste mu još dragi. Slobodni Lavovi, očekuje vas flert na radnom mestu ali nećete pasti na prvi compliment.

DEVICA – Bićete gladni ljubavi, stalno ste podsećajući kako je nekad bilo. Zbog toga postajete sve ljubomorniji a u svari, ne možete vratiti vreme unazad. Slobodne Device, neki od vas mogu započeti novu ljubavnu vezu sa jednom veoma upornom osobom.

VAGA – Što vi postajete zatvoreniji, partner postaje ljubomorniji. Među supružnicima može doći i do neslaganja oko obaveza u domaćinstvu ali izmirenja računa. Slobodne Vage biće krupan zalogaj za ostale zverke zodijaka. Bićete prepisku koja će vam biti potpuno nezanimljiva.

ŠKORPIJA – Odavno tefterite u vaše blokče sve ono što vam smeta, a sada ćete sve to i naplatiti. Partner planira skoro putovanje. Slobodne Škorpije, postoji jedna iskusna osoba s kojom ste neprestano u kontaktu i sa kojom volite da se konsultujete a ne primećujete da ste se i zaljubili.

STRELAC – Partner se lako može naljutiti na vas pa ukoliko prestane da vam se javlja redovno, znajte šta je u pitanju. Nepoverenje i nesloga. Slobodni Strelčevi, starija osoba vam nudi svoju pomoć da prevaziđete finansijski loš period. Dobitak ili poklon. Poziv na ručak.

JARAC – Ulaskom Venere u vaš znak postaćete mnogo mekši i romantičniji nego pre. Drugi će primetiti i vaš neobičan ten i žar u očima a partner će se posebno obradovati što ste se prolepšali. Slobodni Jarčevi, zaljubljive ste prirode, pa je ovo period u kojem lako možete započeti novu ljubavnu vezu.

VODOLIJA – Ovaj period vam donosi jednu vrstu gubitka ili neraspoloženje a svaki pokušaj da se približite voljenoj osobi, pašće u vodu. Ne verujete u čuda. Posvetite se sebi. Slobodne Vodolije, Venera u 12 polju može vam doneti samo tajnu ljubavnu vezu ili lažna obećanja a od iskrene ljubavi ili novih poznanstava, sada nema ništa.

RIBE – Ako ste u prethodnom period bili nevljali, to vam se može obiti o glavu jer je partner blizu toga da sve otkrije i postane veoma ljubomoran i povređen. Vodite računa i ne pravite nikakve insinuacije. Slobodne Ribe, preko starih prijatelja i poznanika možete ostvariti novo poznanstvo. Sve površne veze mogu biti na ispitu ali neke simpatije mogu izbledeti.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *