Ovan

Bez obzira koliko se trudili da ugodite partneru nećete uspeti da ispunite sve njegove prohteve. Partner troši previše novca i zbog toga dolazi do neslaganja i ljutnje. Slobodni Ovnovi očekujete da jedna osoba prekine stari odnos da bi vama dala šansu.

Bik

Sami sebe kompromitujete jer ne znate kako da se postavite u određenim situacijama. Morate učiti da budete strpljiviji i staloženiji. Ne umete da se opustite. Slobodni Bikovi, možete očekivati nešto novo tek onda kada raščistiti sa starim odnosom. Porušite mostove za sobom jer se tada više nećete osvrtati.

Blizanci

Za vas bi bilo najbolje ukoliko bi aktivno proveli svoj godišnji odmor. Najmlađi članovi porodice će biti srećni ukoliko se budete igrali sa njima i posvetili im vreme. To će biti doživljaj za pamćenje! Slobodni Blizanci, ne smete biti ni stidljivi ali ni previše napadni jer ne znate sa sigurnošću na čemu ste. Najbolje je da sve zadržite u okviru zezanja, šala i smeha. Dopadate se jednoj Devici.

Rak

Ponekad porodični odnosi mogu da vam budu teško vreme jer pokušavate da ugodite svima. Prijaće vam putovanje sa voljenom osobom, kraći odmor ili šoping. Slobodni Rakovi mlađa osoba vas može iznenaditi svojim otvorenim pristupom jer joj uopšte niste dali povoda za tako nešto.

Lav

Vaši i partnerovi ukusi i planovi se potpuno razlikuju i tu nastaje problem. Ono što je za vas lepo, nije lepo partneru i obrnuto. Naučite da cenite suprotno mišljenje. Slobodni Lavovi možete proceniti ko je ozbiljan u nameri da vas osvoji. Ovog puta to je jedna starija osoba koja ne odustaje tek tako.

Devica

Ne pronalazite pravi način kako da se približite partneru jer se on sve više i više zatvara u sebe. Nešto nije dobro u vašem odnosu i možda je vreme da potražite stručnu pomoć. Slobodne Device, najpametnija odluka u ovom trenutku je da svoja osećanja zadržite za sebe jer se možete razočarati.

Vaga

Nešto bi da promenite u emotivnom odnosu a ne znate kako da to učinite. Ukoliko ste roditelj možete imati problema sa decom zbog njihovog buntovništva i nestašluka Slobodne Vage, u ovom trenutku ne pada vam na pamet da se upuštate u bilo kakvu ozbiljnu vezu. Brinete zbog jedne Vodolije.

PROČITAJ: KAKO NA VAŠ ZNAK DELUJE TRANZIT JUPITERA KROZ ZNAK BIKA?

Škorpija

Voleli bi da se partner više posveti sebi a da vas pusti na miru kako bi mogli da svoje slobodno vreme provedete se prijateljima koje niste dugo videli. Slobodne Škorpije, vodite računa da nehotice ne povredite osobu kojoj se dopadate. Na fin način stavite do znanja da nise zainteresovani.

Strelac

Sa partnerom ćete iz dana u dan imati sve bolji odnosi i sve više razumevanja, a ukoliko planirate zajednički poslovni poduhvat ovo je za vas jedan veoma plodan period. Slobodni Strelčevi ovaj period donosi sreću po pitanju ljubavnih odnosa. Lako možete započeti novu ljubavnu vezu. Ovan je lud za vama.

Jarac

Pokušajte da se ne inatite sa voljenim osobama i da terate “mak na konac” kako bi isterali svoje, jer time sami sebi kvarite raspoloženje. Ljubomora. Slobodni Jarčevi, ne možete da kontrolišete svoje ponašanje pa preko noći možete promeniti mišljenje i doneti neočekivanu odluku koja može biti na vašu štetu.

Vodolija

Partner vas je više puta povredio a onoo preko čega ste vi prešli, sigurno neko drugi na vašem mestu ne bi tolerisao ni trenutka. Upravo zbog vašeg mekog srca gubite kredibilitet i poštovanje. Slobodne Vodolije postoji neki razlog zašto ste još uvek slobodni iako se ne bi moglo reći da vam Bog ništa nije uskratio, ali ponekad je u pitanju loša sreća ili sudbina.

Ribe

Nikako ne razumete partnerovo ponašanje. Neke njegove odluke deluju vam detinjasto i nepromišljeno. S druge strane, on ne sluša vaše savete i zbog toga se ljutite. Slobodne Ribe, morate postaviti jasnu liniju prema osobi iz poslovnog okruženja, kako vas ona ne bi dovela u neugodan položaj.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *