OVAN – Ukoliko što pre ne rešite probleme u partnerskom odnosu, ulazite u jedan jako opasan period u kojem će samo malo faliti da eksplodirate i još više pogoršate odnos sa partnerom. Razmislite da li se tvrdoglavi i da li se nečem opirete namerno? Slobodni Ovnovi, svaki flert sa suprotnim polom vam vraća samopouzdanje a vi se osećate sve moćnije i zavodljivije.

BIK – Možda je vaš brak zero da nešto promenite u njemu a što je najinteresantnije i vaš partner se oseća slično. Svaka promena će vam goditi dok se ne budete pitali – da li je to vredno? Slobodni Bikovi, rešili ste da prekinete sve odnose u kojima se ne osećate lepo i u kojima osećate da druga strana nije iskrena.

BLIZANCI – Neraspoloženi ste ali i sami ste odgovorni zbog toga što ništa ne preduzimate po tom pitanju. Rešili ste da partnera ne opterećujete sa vašim problemima! Bićete ponosni na njega. Slobodni Blizanci, okolnosti su takve da jednostavno ne možete da se zaljubite ili nemate priliku da upoznate nekoga ko bi vam se dovoljno svideo da vas mentalno privuče.

RAK – Očigledno je da vaš odnos trpi a da ne osećate ni veću fizičku bliskost sa partnerom a to njemu može početi da smeta. Partner planira putovanje. Slobodni Rakovi, jedna osoba vas može napraviti ljubomornom zbog čega ćete smesta želeti da prekinete taj odnos.

LAV – Osećate da možete učiniti sve ako se malo potrudite, no pazite da u najsrećnijim trenucima zaboravite na partnera jer vam on to može zameriti. Manje nesuglasice su moguće sredinom naredne sedmice. Slobodni Lavovi, srećni ste, zadovoljni i raspoloženi za društvo i provod. Upravo na takvom mestu, možete upoznati nekog novog.

DEVICA – Jedan malo teži period je iza vas a ukoliko partneru niste naznačili šta vam to smeta, krajnje je vreme da to učinite ako želite da nešto promenite. Od ćutanja nema ništa. Slobodne Device, uskoro će se u vaš život pojaviti neko sasvim novi a sve staro ćete ostaviti daleko iza sebe. Biće vam posle izvesnog vremena i smešno na koga ste trošili vaše vreme.

VAGA – Ulaskom Venere u vaše 5. Polje ukazuje da je pred vama potpuno drugačiji period koji nagoveštava promene i uzbuđenja. U lošim vezama može doći do ljubavnih svađa i udaljavanja. Slobodne Vage, pripremite se, jer ulaskom Venere u vaše pplje ljubavi i vaš ljubavni život će se promeniti za 180 stepeni.

ŠKORPIJA – Ovo je za vas izazovan period prepun dešavanja koji će vam doneti stres i nemir. Sve to će osetiti vaši ukućani koji će se naći između dve vatre. Slobodne Škorpije, vreme je da se neki nerešeni odnosi prekinu. Okrenite novi list u životu. Sad je prilika za novi početak.

STRELAC – Komunikacija sa partnerom može biti otežana. Neistomišljeni stavovi mogu uneti dodatni jaz među vama. Najgore je što partner neće da posluša vaše savete koji su ovog puta sjajni. Neki Strelčevi mogu započeti zajendički život sa izabranom osobom. Slobodni Strelčevi, bitno je da se odazovete svakom predlogu i što više družite jer vas uskoro očekuje novo poznanstvo.

JARAC – Ovo je za vas period velike presije i ličnog nezadovoljstva a malo ste i vi krivi zbog tog stanja jer se grčevito držite onog što ste zacrtali. Ipak je vreme za promene. Slobodni Jarčevi, neke nove osobe će vam prijati više nego što pretpostavljate.

VODOLIJA – U isto vreme će u vaš znak ući i Mars i Venera što će doneti uzburkane emocije, osećaj ljutnje i osećaj ljubavi u isto vreme. Dinamični odnosi su ispred vas dok partnera očekuje uspeh. Slobodne Vodolije, očekujte udvaranja koja vam dolaze u najnezgodniji čas. Ali za ljubav je uvek pravo vreme.

RIBE – Ulazite u jedan nepovoljniji emotivni period u kojem nećete verovati nikome. Sa partnerom ne rešavate postojeće probleme i sve više se udaljavate. S novim poznanstvom ćete skratiti vreme. Slobodne Ribe, nećete uspeti da ostvarite svoje ljubavne planove a pokušaji da sretnete dragu osobu će biti neuspešne ili minimalne.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *