OVAN – U toku naredne sedmice imate mogućnost da rešite sve dileme iz prošlosti i otklonite partnerovu sumnju. Čak da vam draga osoba ne veruje, bitno je da vidi da se trudite oko nje. Slobodni Ovnovi, maštate o zauzetoj osobi. Mogući su tajni kontakti – dopisivanje i razgovor.

 

BIK – Trebalo bi da, partner i vi, premostite neke stvari, koje se posle nekog vremena mogu pokazati kao nebitne. Bitniji ste vas dvoje od drugih ljudi, zar ne? Slobodni Bikovi, niste u mogućnosti da budete bliskiji sa osobom koja vam se sviđa.

 

BLIZANCI – Bićete veoma sumnjivi partneru i teško da ćete uspeti da ga uverite da ste išli da se vidite sa prijateljem ili da vam prijatelj šalje poruke. Slobodni Blizanci, razmišljate o osobi sa posla koju ste nedavno upoznali ali vam se čini da vas ona izbegava iz njoj poznatog razloga.

 

RAK – Ukoliko budete previše potencirali na tome da negde izađete ili da vam je potrebno više zabavnog života, partner to može pogrešno protumačiti. Slobodni Rakovi, razmislite još jednom, pre nego što se upustite u vezu sa osobom koja je zauzeta. Šta će reći na to vaša porodica?

 

LAV – Razmišljate šta je to što vezuje partnera i vas…Da li je to navika ili su deca? Ima li tu uopšte ljubavi? Osećate se prazno i iscrpljeno. Slobodni Lavovi, narednih dana može vas zainteresovati starija i razvedena osoba koja još uvek nije raščistila svoj odnos sa bivšim partnerom.

 

DEVICA – Vreme je da se više posvetite partneru jer ste ga u prethodnom periodu zapostavili. Zajedničko kupanje i masaža pred počinak može biti dovoljna da povratite uspavane strasti. Slobodne Device, lakše će vam biti da izbegavate jednu upornu osobu, nego da joj direktno kažete da niste zainteresovani. Ipak, biće potrebno da kažete šta vam je na srcu.

 

VAGA – Možete ovih dana biti preosetljivi. Krivo vam je zbog postupaka jedne osobe iz porodice prema vama i to vas boli. Ipak, sada imate mogućnost da napokon rešite to pitanje. Partner vas podržava. Slobodne Vage, prijatelji vas mogu upoznati sa jednom osobom koja vam se ne dopada i koje ćete se teško rešiti.

 

ŠKORPIJA – Pre nego što bilo šta posmislite ili kažete, trebalo bi da znate da se i partner oseća kao vi. Ako želite da popravite vaš odnos, ne izbegavajte da otvoreno porazgovarate o problemu koji vas tišti. Slobodne Škorpije, jedna osoba se raspituje o vama preko prijatelja, ali splet okolnosti još uvek vam neće doneti novu vezu. Poruka ili poziv.

 

STRELAC – Taman kada ste pomislili da će partner narednih dana provoditi više vremena u kući, on vam ponovo saopštava svoje nove planove. Sve u svemu, s njim nikada nije dosadno. Slobodni Strelčevi, očekujte tajne poruke i pozive. Moguće i da vam jedan „lažan prijatelj“ pošalje na Fejsbuku, zahtev za prijateljstvo.

 

JARAC – Najbolje je da budete direktni i otvoreno kažete osobi koja vam se udvara da ste zauzeti. Polako raščišćavate odnose u porodici. Partner se previše oslanja na vas i to počinje da vas nervira. Slobodni Jarčevi, polako popuštate pred upornošću jedne osobe.

 

VODOLIJA – Narednih dana partner neće imati puno vremena za vas, te se možete osetiti zapostavljeno. Moguće su i sitne nesuglasice. Slobodne Vodolije, jedna osoba posmatra sve što radite, pišete ili govorite…a uskoro su moguće novine u vašem ljubavnom životu.

 

RIBE – Taman kad ste uspeli da uspostavite harmoniju između vas i partnera, vanredne okolnosti poremetiće vaš mir a partner će se ponovo povući u svoj svet. Slobodne Ribe, vi kao da nemate dovoljno hrabrosti da budete iskreni i otvoreni. Napišite pismo ili se javite dragoj osobi.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *