couple relaxing on New york bench in front of the skyline at sunset time. concept about love,relationship, and travel ; Shutterstock ID 328422596; PO: today.com


OVAN – Ako se u vašem emotivnom odnosu situacija preokrene preko noći, treba da znate da nećete ništa postići ukoliko se budete durili i terali mak na konac. Ovog puta je partner kao tempirana bomba koja svakog časa može eksplodirati. Slobodni Ovnovi, informacija o bivšem partneru vam može probuditi ljubomoru i vratiti vas, svetlosnom brzinom, u prošlost.

BIK – Iako ste privrženi partneru, pred vama je vikend koji možda nećete provesti zajedno a verujte, kad bi ostali skupa u kući, tek onda bi se zakačili. Prijaće vam malo slobode. Slobodni Bikovi, možete odbiti jednu osobu zbog činjenice da je zauzeta a da vi ne želite nikome da se mešate u brak.

BLZANCI – Dok svi budu odmarali i uživali, vi ćete morati da radite. I gledajte da se ne nervirate oko toga jer što pre završite većinu obaveza, pre ćete moći da uživate sa partnerom. Slobodni Blizanci, biće vam drago što svakodnevno srećete jednu osobu. Ona vam daje nadu i život čini lepšim, ali to je za sada to. Neće se ništa značajno dogoditi.

RAK – Ponekad ljubav ume da zaboli i sa tim se možete suočiti narednih dana. Malo drame, zatezanja, popuštanja i do kraja sledeće sedmice ćete biti na istom. Slobodni Rakovi, vreme je da raščistite neke odnose jer novi ljudi koji stižu u vaš život ne moraju da zateknu haos.

LAV – Želećete da promenite svoj način života, da se više zabavljate, družite i da generalno vodite aktivniji društveni život ali to neće baš prijati partneru. Napravite nekakav kompromis i neka vam u tome pomognu prijatelji. Slobodni Lavovi će se napokon osloboditi čaure i raširiti svoja lepa krila. Vreme je za ljubavni let.

DEVICA – Bićete distancirani i uzdržani a možda vas i partnerovo ponašanje na to navodi, posebno ako sada vi njega želite da kaznite jednim ignorisanjem zbog toga što je on vas ignosirao. Slobodne Device, ako budete prekinuli jedan konakt, bili blokirali ili ako sami blokirate jednu osobu, na dobrom ste putu da se oslobodite njenog lošeg uticaja.

VAGA – Predstojeći vikend bićete pomalo tužni i setni, pa će vam prijati da se malo osamite i provedete vreme negde van kuće. Neke Vage mogu biti zabrinute zbog finansija. Slobodne Vage, ovaj vikend ne obećava značajnije ljubavne susrete a ako do njih i dođe, bićete nezainteresovani i hladni.

ŠKORPIJA – Pred vama je zanimljiv vikend i interesantno društvo koje će vam prijati i sve je tu samo partnera nema. Ali neka, više ćete se poželeti. Slobodne Škorpije, potenciraćete na tome da se jedan odnos definiše i možete biti jako ucenjivački raspoloženi i pomalo bezobrazni. ZBog toga možete izugubiti prvu bitku ali nećete rat.

STRELAC – Umesto da rešite probleme između partnera i vas, vi postajete sve dalji i dalji. Neki Strelčevi će imati priliku i za paralelu ljubavnu vezu. U svakom slučaju ćete rado posegnuti za utehom druge osobe. Slobodni Strelčevi, možete započeti ljubavnu vezu sa osobom koja ima problema sa narkoticima. Budite pažljivi.

JARAC – Ne morate baš uvek da pokvarite svaku dobru zabavu ili predlog za nju. Ne budite na kraj srca. Ponekad preterate preko svake granice. Slobodni Jarčevi, ono što je sigurno, nećete uspeti da ostvarite svoje ljubavne planove a što je zanimljivo, tako nešto ste i očekivali ali više bi mrzeli sebe da niste ništa preduzeli. Sada makar znate na čemu ste.

VODOLIJA – Neke Vodolije će biti sputane jer neće moći da provode puno vremena sa partnerom. Ali bez obzira na to, biće mentalno povezani. Slobodne Vodolije, osoba iz inostranstva razmišlja o vama ali ne zna na koji način da vam priđe i da li bi uopšte to trebalo u ovom momentu.

RIBE – Ono što je definitivno je da partner i vi imate problem. On je iz dana u dan, sve ljubomorniji a vi razmislite da li ga trenutno lišavate nečega što je on pre imao. Neslaganje je prisutno i u krevetu. Slobodne Ribe, može se pojaviti jedna osoba koja će vas privući zbog svoje uloge negativca.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *