OVAN

Dešava vam se nešto što nikada nije, da ste postali veoma nesigurni i zbog toga pravite greške. Možete biti ljuti sami na sebe. Partner se sprema na putovanje. Slobodni Ovnovi, mlađa osoba vam se sve više dopada. Zakažite sastanak i ne odustajte ako vidite da se draga osoba nećka.

BIK

Očekuje vas jedan jako prijatan period u kojem ćete još više učvrstiti odnose sa partnerom. Oboje imate iste planove i slične poglede na život. Ni sami ne znate koliko ste slični. Slobodni Bikovi, ovo je period u kojem ćete izmamiti mnoge uzdahe a sve oči će biti uprte u vas gde god da se pojavite. Budite društveno aktivni i stvoriće se prilika za novim poznanstvom.

BLIZANCI

Ovo je sedmica iznenadnih odluka, pojačanog društvenog života, novih prijatelja kroz koje možete saznati nešto o sebi. Partneru prija da bude stalno sa vama. Slobodni Blizanci, privlačite veoma popularnu i uspešnu osobu čija vam pažnja imponuje. Lako možete započeti novu ljubavnu vezu.

RAK

Nalazite se u jednom preosetljivom periodu kada bi vam najpre odgovaralo da pobegnete sa partnerom negde daleko ili na more. Ne verujte u sve što čujete i najbolje se ne trudite da išta znate jer vas vesti uznemire. Slobodni Rakovi, moguć je tajni ljubavni susret i početek tajne veze.

LAV

Prijatelji narednih dana mogu odigrati važnu ulogu u vašem životu jer će pozitivno uticati na vas. Partneru prija novo društvo i priča koja mu drži pažnju a deluje da ga je vaše društvo prihvatilo. Slobodni Lavovi, očekuje vas novo poznanstvo sa mlađom osobom.

DEVICA

Bićete napetiji nego inače. Nervozu prenosite i na partnera , pa ga čak okrivljujete za vaše loše raspoloženje i propuste. Dobitak preko partnerove porodice za one u braku. Slobodne Device, možete očekivati udvaranje starije osobe. Dopadate se uticajnoj osobi.

PROČITAJ - Kako deluje na nas tranzit Meseca u Ribama?

VAGA

Pred vama je sedmica u kojoj ćete se osećati sjajno u svojoj koži. Srećne prilike, lepe vesti a i partner će sve učiniti da vam ugodi. Planiranje budućnosti. Slobodne Vage, nekog posebnog možete sresti na putovanju u inostranstvo. Moguć je početak nove veze.

ŠKORPIJA

Partner smatra da vaša pravila važe za sve. Ako ih on poštuje onda morate i vi. Očekujte nalete ljubomore ali sami ste krivi zbog toga. Niša ne može da ostane skriveno. Slobodne Škorpije, pred vama je ljubavna afera. Intezivna. Divlja. I kratkog daha.

STRELAC

Započinjete period koji će vam doneti stabilizaciju u braku i sreću preko partnera. Oni u vezama, mogu planirati venčanje ili biti jako blizu te odluke. Slobodni Strelčevi, sada vam se može pojaviti neko poseban. Dopadate se jednoj Vagi.

JARAC

Oni u braku mogu očekivati porodične probleme, pa ovo može biti izazovan period. Sreća preko dece ili hobija. Moguće planiranje proširenja porodice. Slobodni Jarčevi,  pred vama je pojačan period izlazaka i provoda. Dopadate se jednom Lavu. Ljubavni flert i srećne okolnosti.

VODOLIJA

Iako možda delujete hladno i distancirano vi ste mala maca – slatka, mala i umiljata.  Umete da predete i te kako. Slobodne Vodolije, ako osećate da se nešto dešava ali ne znate šta, to mora da se planete nameštaju da se zaljubite.

RIBE

Ako partner krene na kraće putovanje nemojte se ga sprečavati u tome već ga pustite. Vratiće se mnogo raspoloženiji nego što je bio. Slobodne Ribe, lako započinjete razgovor sa drugim osobama. Flertujte. Možete se čuti sa dve osobe u isto vreme.

ASTO PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN:

1 Komentar

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *