OVAN – Partnera narednih dana očekuje susret sa starim prijateljima pa ne bi bilo loše da im se pridružite jer vam može biti ugodnije nego što ste očekivali. Slobodni Ovnovi, razmišljate o osobi iz prošlosti ali pre će ostati sve na obnovi sećanja nego što će se desiti nešto konkretno.

 

BIK – Nalazite se u jednom stabilnijem periodu u kojem će vam biti jako važno kakav utisak ostavljate kao par i zbog toga ćete želeti partneru da sugerišete na neke sitnice. Želite da nešto promenite na sebi.  Slobodni Bikovi, može se dogoditi jedan susret koji vam može promeniti život. Novo poznanstvo.

 

BLIZANCI – Nekoliko planeta u vašem 12 polju govori o nezadovoljstvu i strahovima a da bi nešto rešili, morate se sa tim suočiti. Izvesna je tajna ljubavne veza ili simpatija sa kojom ćete da ostvarite komunikaciju. Slobodni Blizanci, bez obzira koliko ste trudili, ovo nije vaše vreme.

 

RAK – Partner će odjednom posatati nežan i predusretljiv a mnoge Rakove očekuje neizmerno srećan i romantičan period. Partner će vam u svemu ugađati. Slobodni Rakovi, povećava se mogućnost da započnete novu ljubavnu vezu. U pitanju je iskusna osoba koja zna šta želi.

 

LAV – Još par dana se nalazite u stanju odmora i uživanja a onda ćete biti rešeni da zaradite novac. Otiđite sa partnerom do obližnjeg mesta ili posetite rođake. Slobodni Lavovi, potrebno je da održavate komunikaciju sa svima jer upravo preko društvenih mreža može doći do novog poznanstva i udvaranja.

 

DEVICA – Voljena osoba će želeti da vam pomogne na svaki način ali najpre finansijski. Na tom polju imate zaštitu. Slobodne Device, vaša vrednoća, spretnost i otvorenost privlači jednog Jarca koji je sve više zainteresovan za vas. Starija osoba jedva čeka da vas vidi.

 

VAGA – Možete biti napetiji nego inače jer smatrate da ne držite situaciju pod kontrolom. Iskoristite ovaj period da se posvetite prijateljima. Razmišljajte kako da unapredite svoj seksualni život. Slobodne Vage, pre možete očekivati slobodne afere nego nešto ozbiljno.

 

ŠKORPIJA – Uvredili ste partnera pa vam se sada inati  i namerno vas zapostavlja. Razmislite o svojim postupcima i o tome koliko vremena posvećujete porodici a koliko prijateljima. Slobodne Škorpije, moguća je obnova stare tajne ljubavne veze.

 

STRELAC – Sa partnerom možete imati malo napetije odnose nego inače. Prijaće vam neka zajednička sportska aktivnost. Slobodni Strelčevi, dopadate se starijoj osobi sa posla koja može biti posebno darežljiva prema vama kako bi vas osvojila.

 

JARAC – Pred vama je povoljan period u kojem vas očekuje skladan odnos sa partnerom i prijatna iznenađenja koja će vas naterati da se osećate sjajno. Slobodni Jarčevi, može vam se dopasti osoba koja je u već u braku.

 

VODOLIJA – Kada partner neće da uživa sa vama, onda ćete ugođaj da napravite sami za sebe. Partner reaguje prenagljeno pa pokušajte da imate više strpljenja za njegove potrebe.  Slobodne Vodolije, dopadate se jednom Ovnu. Očekujte udvaranja.

 

RIBE – U vama se može probuditi nesigurnost jer možete smatrati da vaš partner razmišlja o bivšoj ljubavi i da mu nije svejedno. Slobodne Ribe, novo poznanstvo može doći na potpuno neočekivanom mestu poput parka, prirode ili sela.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *