OVAN – Postajete nesigurni u sebe što može loše uticati i na vaš odnos pogotovu sada kada ne dobijate potrebnu podršku od partnera koji je okrenut svojim problemima. Slobodni Ovnovi, neko ima samo jednu priliku u životu a vi imate dve ali pitanje je hoćete li iskoristiti i tu drugu.

BIK – Postajete osećajniji i brižniji prema ljudima iz okruženja, pa je pred vama jedan jako lep i romantičan period ali gledajte da izbgenete gužvu i veća okupljanja jer se nećete osećati najprijatnije u takvom okruženju. Slobodni Bikovi, previše očekujete od Nove godine pa se lako možete razočarati ako vam se ne javi neko ko bi trebao.

BLIZANCI – Najbolje ćete se opustiti u društvu prijatelja posebno onih koje ste nedavno upoznali. I partner i vi ste raspoloženi za inovacije i eksperimentisanje i što više budete pritiskali ono drugo, to će se negativnije odraziti na vaš odnos. Slobodni Blizanci, spremni ste na nova poznanstva ali neprestano vas očekuju kontakti sa bivšim ljubavima.

RAK – Pred vama je period u kojem ćete obnoviti prisnost sa partnerom. Provešćete puno lepih zajedničkih trenutaka a posebno bliski sa voljenom osobom ćete biti početkom sedmice. Slobodni Rakovi, osoba koju poznajete izvesno vreme a koja je u braku, ponovo će iskazati svoje interesovanje.

LAV – S obzirom da Merkur ulazi u vaše 7 polje to ukazuje da narednih dana možete negde otputovati sa partnerom ukoliko vam to obaveze dozvole. Obavezno vodite računa o tome da to bude mesto gde do sada niste bili. Slobodni Lavovi, očekuje vas flert na radnom mestu.

DEVICA – Umesto da se opuštate sa partnerom i ukućanima, vama se vrzmaju poslovni planovi po glavi pa nemate mira. Ipak, partner će imati razumevanje za vaše potrebe. Slobodne Device, jedna osoba će pokušati još jednom da vas osvoji a vi bi trebalo da joj jasno stavite do znanja da želite samo prijateljstvo ako vam se ona ne dopada.

VAGA – Sve u svemu, biće vam najlepše u krugu porodice gde možete biti opušteni i bezbrižni. Možete očekivati goste. Slobodne Vage, jedna osoba iz vašeg kraja se raspituje o vama ili je moguć susret negde u blizini vašeg doma.

ŠKORPIJA – Ne postoje prepreke da uživate u ovim danima. Partner je tu, rođaci takođe, pa su svi uslovi za dobru atmosferu ispunjeni. Nekim Škorpijama bi prijo odlazak na zimovanje. Slobodne Škorpije, šarmantni ste i pristupačni pa se jedna osoba zainteresovala za vas.

STRELAC – Sa partnerom ulazite u period potpune disharmonije jer će on želeti društvo, vatromet i glasnu muziku a vi bi romantične trenutke uz sveću, masažu i kupku. Imate potpuno različite želje. Slobodni Strelčevi, očekujte dobitak od jedne osobe koja se udvara na tradicionalan način.

JARAC – Ako neko uživa u Novogodišnjim praznicima onda ste to vi. Upravo zbog toga se potrudite da i drugima oko vas bude lepo jer vi znate da vodite protokol. Slobodni Jarčevi, obnova starog kontakta ili veze može uroditi plodom ali pitanje je koliko će potrajati.

VODOLIJA – Merkur se približava vašem znaku zbog čega ćete postati komunikativniji nego inače a želeće da posetite mesta na kojima niste bili. Nažalost, partner nema takvih želja. Slobodne Vodolije, očekuju vas nova poznanstva koja će na početku delovati kao prijateljstvo.

RIBE – Bolje vam je da sakrijete od partnera da se veselite što on nije tu ili što znate da uživate i bez njega. Moguće je razdvajanje i zbog putovanja jednog od vas. Slobodne Ribe, teško da će ovaj period promeniti nešto u vašem životu ali biće vam drago kad osetite da je bivšem partneru još stalo do vas.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *