OVAN – Venera u vašem 7 polju će u potpunosti omekšati vaše srce pa ćete postati zaštitnički nastrojeni prema partneru a to će uskoro značajno da utiče na vaš ljubavni odnos. Slobodni Ovnovi, obratite pažnju na nove osobe koje možete upoznati narednih dana. Među njima se lako može kriti i jedna osoba koja je kao stvorena za vas.

BIK – Osetićete simpatije prema jednoj osobi sa posla sa kojom postajete sve bliskiji. Upravo iz tog razloga, možete razmišljati o tome da predložite da odete negde zajedno na kafu da bi imali priliku da pričate o svemu. Slobodni Bikovi, nekog novog možete sresti u poslovnom okruženju.

BLIZANCI – Ponekad previše pričate i zapitkujete a to partnera može samo još više da udalji od vas. Naučite da posmatrate i razmišljate logično a odgovori će vam doći sami od sebe. Partner vas voli. Šta vam treba više od toga? Slobodni Blizanci, vratite se u sadašnjost pre nego što propustite priliku da upoznate osobu iz vaše budućnosti. Početak nove veze.

RAK – Narednog perioda ćete shvatiti koliko ste osetljivi i koliko vam znače male sitnice i znakovi pažnje a oni, ovog puta, neće izostati. Partner vam je naklonjen i raspoložen. Slobodni Rakovi, ovo je vaš period za ljubav i zaljubljivanje. Dozvolite da vam se ljubav desi i budite otvoreni za izlaske i druženja sa drugim ljudima.

LAV – Mnogi će primetiti na vama nekekve promene – da ste se prolepšali, da se više smejete i da ste pristupačniji. Napišite partneru koliko vam znači ili mu priredite iznenađenje. Slobodni Lavovi, dopušteno je da se zaljubite i ne razmišljate ni o čemu drugom osim o osobi koja vam se dopada. Ukoliko se to još uvek nije desilo, vreme je da krenete na kraći put, jer upravo tu se može dogoditi susret.

DEVICA – Nikako nećete uspeti da povratite bliskost između vas i partnera i za sada je najbolje da ništa ne pokušavate. Smirite se i sve će doći na svoje mesto za nekoliko dana. Slobodne Device, očekuje vas udvaranje jedne osobe koju ne primećujete ali pazite da posle ne bude kasno.

VAGA – Venera u vašem znaku donosi vam jako lep period u kojem ćete se osetiti poželjno i veoma opušteno. Bićete sigurni u sebe. Odisaćete sampouzdanjem a partner, koji je ponosan na vas, će blistati u vašem društvu. Slobodne Vage, na drugom kraju grada jedna osoba upravo razmišlja o vama i pita se kad će vas videti.

ŠKORPIJA – Partner će jedva čekati da vam vidi leđa, kako bi mogao da se pruži na krevetu, stavi ruke ispod glave i mašta o jednoj osobi o kojoj vi nemate pojma. I treba da budete ljubomorni kad ste sve drugo zapostavili. Slobodne Škorpije, lako se možete upustiti u tajnu ljubavnu vezu.

STRELAC – Neki vaši planovi se sada ne mogu ostvariti i zbog toga je najbolje da ništa ne forsirate da ne bi postali žrtva sopstvenog ludila. Slobodni Strelčevi, uticajna osoba je bacila oko na vas a vi to pokušavate da izbegnete po svaku cenu vadeći se na razne izgovore samo da je izbegnete.

JARAC – Porodični problemi vam kvare raspoloženje. Previše ste zabrinuti da bi sada mogli da se opustite i zezate. Slobodni Jarčevi, jedna osoba iz inostranstva bi učinila sve za vas ali vi ste trenutno u potpunom energetskom rasulu. Trebaće vam par dana da dođete k sebi.

VODOLIJA – Bez obzira koliko ste neraspoloženi i koliko vam ništa ne ide, računajte na to da će vas partner uskoro obradovati kao što nije skoro. Slobodne Vodolije, kada Merkur krene direktno, uspećete da zbacite okove prošlosti sa sebe i okrenete se novim prilikama koje vam se nude. Ne gubite nadu.

RIBE – Nije ovo naročito povoljan period za vaš brak i možda će vas obaveze sputati da budete zajedno sa partnerom i ukućanima. Ako se ne osećate dobro, odmorite se i naspavajte. Slobodne Ribe, teško da ćete sada uspeti da nešto promenite u svom životu ali bićete srećni ako budete videli da su to vaši dragi ljudi, uspeli.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *