Ovan

 

Posebno će muški Ovnovi biti jako nervozni i kod voljene osobe će im sve smatati, zbog čega lako može doći do rasprave i ljutnje. Slobodni Ovnovi može vas iznenaditi postupak jedne osobe sa posla koja vas može dovesti u neprijatnu situaciju pa ćete zbog toga morati da je izbegavate.

 

Bik

 

Trebalo bi da se trgnete i nešto promeniteu svom životu ali nemojte očekivati da te promene dođu od drugih ljudi, već ih vi inicirajte. Ne volite kad vas ograničavaju a  ukoliko se to desi uradiće te po svome, u inat.  Slobodni Bikovi, vreme je da okrenete novi list u svom životu. Ako vam se neko dopada preuzmite inicijativu. Obavezno pozovite prijatelje da izađete u grad.

 

Blizanci

 

U narednom periodu na prvom mestu će vam biti porodica. Moguće su susreti unutar vašeg doma. Svečanosti i slavlja. Slobodni Blizanci, popularni ste u svom kraju i upravo iz tog razloga vam se i ne ide nigde jer ste svesni da ćete se najlepše provesti u svom rodnom mestu. Jedan Rak čeka da se javite.

 

Rak

 

Merkur i Sunce u vašem znaku govore da ste popularni, da vas očekuje period odmora, druženje sa članovima porodice i, sve u svemu, jedno lepo i prijatno razdoblje. Pazite šta pričate da ne bi slučajno povredili partnera. Slobodni Rakovi ne sviđa vam se navalentno ponašanje jednog Lava.

 

Lav

 

Ne morate drugima pričati o vašim planovima. Sačuvajte nešto za sebe i pokušajte da se odmorite. Najviše će nam prijati boravak na moru. Iznenađenje ili poklon od partnera. Slobodni Lavovi očekujte udvaranja jedna osobe koje vas može iznenaditi pozitivno ali dovesti pred svršen čin jer ćete morati da potpuno promenite strategiju.

 

Devica

 

Za vas bi bilo najlepše da sledeći period provedete sa prijateljima koji su puni interesantnih predloga kako se to možete provesti zajedno. Partner može i ne mora da krene sa vama. Slobodne Device ovo je sedmica otrežnjenja. Shvatćete koliko kome značite.

 

Vaga

 

Ljubav trpi na uštrb prijatelja ili oni loše deluju na vas emotivni odnos . Ukoliko ste roditelj imaćete probleme u odnosu sa decom koja mogu biti buntovna i svojeglava. Slobodne Vage ako budete slušali prijatelje nikada se nećete skrasiti. Jedna Vodolija čeka da joj se javite.

Preporuka za priču: Kad je vreme za bebu? Deca u našem horoskopu

Škorpija

 

Izgubili se strpljenje i sada ste vi ta osoba koja nema više živaca za gluposti. Postavljate ultimatum. Ili će biti po vašem ili neće biti nikako. Slobodne Škorpije, flert sa uticajnim osobom vas može koštati radna mesta. Pazite šta radite.

 

Strelac

 

Ovo je definitivno najbolji period u vašem životu. Ako budete “vredni” uskoro vam Roda može isporučiti jednu bebu na kućnu adresu. Slobodno Strelčevi , vaša osećanja rastu iz dana u dan i upravo zbog toga morate ubrzati ceo ljubavni proces. Budite direktni.

 

Jarac

 

Vaš ljubavni život se menja iz korena kao i vaši prioriteti. Sreća preko porodice i ukućana. Slobodni Jarčevi, više nikad neće biti kao što je bilo. Sve loše veze mogu propasti a vi izgraditi temelj jednu novu i zdravu vezu.

 

Vodolija

 

Voleli bi kada bi partner shvatii da ga bezgranično volite i da je konačno vreme da vam se otvorite i počnete da pričate o svojim problemima i osećanjima. Ako nema poverenja nema ni ljubavi. Slobodne Vodolije, postoji jedna osoba kojoj se dopadate a to ne ume da vam pokaže.

 

Ribe

 

Vaša strpljivost se sada može pokazati kao dobra osobina jer vam upravo ona može pomoći da bolje razumete partnera. Odmor i opuštanje. Slobodne Ribe, čekate da se nešto desi a na kraju možete dići ruke jer ćete izgubiti strpljenje.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *