OVAN – Stavljate sebe u drugi plan i popuštate partneru zbog mira u kući ali voljena osoba će to umeti da ceni. Očekuju vas skladni odnosi, planiranje putovanja a mogu vas posetiti i partnerovi rođaci. Slobodni Ovnovi, ne možete da izbacite jednu osobu iz glave bez obzira što znate da ona nije za vas.

BIK – Trebalo bi da poradite više na svom seksipilu jer je to ono što partnera uzbuđuje. Imajte to u vidu kada obučete trenerku i ponašate se kao da vas niko ne gleda. SLobodni Bikovi, postajete veoma bliski sa osobom iz daleka. Ako vam ona predloži susret, pristanite, jer aspekti pokazuju da su simpatije obostrane.

BLIZANCI – Sa partnerom možete planirati naredno putovanje i to je ono što će vas oboje oraspoložiti. Podsetite s vremena na vreme koliko vam znači voljena osoba. Srećni zajednički trenuci. Slobodni Blizanci, lako možete obnoviti kontakte sa osobom iz inostranstva. Starija osoba se interesuje o vama.


RAK – Pokušajte da razgovarate sa partnerom o onome što vas muči jer ako neko ume da vas sasluša i da vam mudar savet, onda je to on. Nemojte zamerati voljenoj osobi što voli da igra na sigurno. Slobodni Rakovi, za vas počinje period u kojem će se suprotni pol intezivno zanimati za vas. Poruke i kontakti mogu biti lep početak za novu ljubavnu priču.

LAV – Pred vama je sedmica u kojoj ćete uspeti da izađete na kraj sa partnerovim temperamentnom ili bolje rečeno, on će izaći sa vašim. U svakom slučaju, pred vama je period porodične harmonije a dodatno vas mogu zbližiti članovi porodice ili okupljanje unutar nje. Slobodni Lavovi, niste toliko zaintereosvani za ozbiljnu vezu. Ispred vas su nova poznanstva ali još uvek nećete doneti odluku ko vam je najinteresantniji.

DEVICA – Pravo je vreme da se podsetite kako ste upoznali partnera i kako se vaš odnos razvijao. To će vam pomoći da sagledate vaš brak i da ga još više poštujete. Obradujte partnera sa nekom sitnicom. Slobodne Device, Merkur u Vagi govori da ste raspoloženi za ljubav ali imate kriterijume preko kojih nećete. Na primer, sada vam je jako bitno da je partner situiran i da ne morate da ga vučete kroz život.

VAGA – U vašem znaku se nalaze  Merkur i Venera što naglašava koliko će vam partnerski odnosi biti važni a sada je prava prilika da sa voljenom osobom postanete još prisniji i da otklonite sve probleme. Stiže vam poklon ili očekujte ustupak. SLobodne Vage, bićete otvoreniji prema suprotnom polu, pa ćete lakše započinjati komunikaciju. To može dovesti do sve veće bliskosti i zaljubljivanja ali jedna osoba koju se nedavno povredili se neće radovati vašoj sreći.

ŠKORPIJA – Neke Škorpije će biti u problemu posebno ukoliko kriju nešto od svog partnera jer će ovaj postati veoma sumnjičav i to baš onda kada ste sve isplanirali. Slobodne Škorpije, jedna osoba vam ne veruje ili joj je neko usadio pogrešno mišljenje o vama. Biće potrebno vreme da je razuverite.

STRELAC – I partnera i vas mogu obradovati prijatelji s kojima vas ovih dana očekuje intezivno druženje a možete biti pozvani i na proslavu. Partner će ispuniti obećanje koje vam je dao. Slobodni Strelčevi, budite spremni na to da se vaša ljubavna situacija promeni preko noći. Zbog toga se nemojte previše ustručavati i taktizirati. Samo dozvolite da se desi.

JARAC – Ako već nemate dovoljno za partnera onda je red da ga obradujete na neki drugi način i tako mu pokažete da mislite o njemu. Razmislite čime biste ga to obradovali. Slobodni Jarčevi, osoba sa posla će učiniti sve samo da vas osvoji a vas ta situacija pomalo plaši jer ne znate kako da se postavite a da ne ugrozite svoj položaj.

VODOLIJA – Pronaćićete sa partnerom zajednički jezik a vi ga možete pokrenuti kada je posao u pitanju i dati mu vetar u leđa sa novim idejama. Prija vam partnerova pažnja ali znate da ne smete da razmazite. Slobodne Vodolije, možete da imate ovog ili onog, dobijate razne ljubavne ponude i znate da bi vam neki na tome pozavideli. Sve to vam imponuje i zabavlja vas.

RIBE – Ako vas partner izbegava u poslednje vreme, dajte mu malo vremena da se vrati u normalu jer verovatno preispituje svoje odluke iz prošlosti ili se plaši nečega što vi ne bi trebalo da otkrijete. Ljubomora. Slobodne Ribe, morate da razlučite da li se upuštate u aferu ili u vezu. Umete li da razlikujete šta je šta? Ako pogrešite, zaljubićete se u pogrešnog ili pogrešnu.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *