OVAN –  Vi ćete ovih dana biti previše energični dok je partner raspoložen za neke mirnije varijante i tu može doći do problema jer su vam interesovanja i prioriteti u ovom periodu različiti. Ipak, spremni ste na kompromis. Slobodni Ovnovi, druženje sa jednom osobom prevazilaze granice prijateljstva a to ćete znati onog trenutka kada vam ta osoba ponudi nesebičnu pomoć.

BIK – Ne volite da vam neko radi iza leđa i možete se jako naljutiti na partnera kada budete saznali da vam on nije rekao nešto veoma važno. S druge strane, razmislite da li on to nije učinio zbog toga što zna da ćete ga kritikovati. Vreme je da promenite nešto na sebi jer će reakcije na promene biti izuzetne. Slobodni Bikovi, što više se družite i sastajte sa prijateljima jer preko njih možete upoznati nekog novog.

BLIZANCI – Niste nešto raspoloženi a da nemate neki konkretan razlog. Jednostavno, ništa vas ne ispunjava a planovi sa drugima neprestaju padaju u vodu. Šta god da planirate, na kraju se to ne realizuje. Partner je opterećen svojim poslom. Slobodni Blizanci, možda se vama ništa posebno ne dešava ali ako vam je za utehu, i drugima se ljubav ne razvija.

RAK – Ovo je sedmica u kojoj ne bi trebalo da imate prevelika očekivanja da se ne bi razočarali ali ono u čemu možete da uživate je u druženju sa novim ljudima koji će prijati i vama i partneru. Slobodni Rakovi, ako osećete da je vreme da promenite nešto u svom životu, onda to i uradite. Sve što je loše ostavite iza sebe.

LAV – Već ste navikli da je vaš partner drugačiji od ostalih i preko nego što počnete da negodujete zbog toga, setite se zbog čega vam se on nekada svideo. Pred vama je uzbudljiv period prepun uzbuđenja i avantura. Slobodni Lavovi, dopadate se uticajnoj osobi i to vas može iznenaditi jer je u pitanju velika razlika u godinama.

DEVICA – Dosta ste uzdržani i škrti u pokazivanju emocija ali i pored toga ćete ovih dana imati razumevanje od strane partnera. On je navikao na te vaše promene raspoloženja. Slobodne Device, teško da ćete ovih dana uspeti da svoj ljubavni život preokretene. Čak i oni koji su vam se dopadali, mogu vas razočarati. A to može biti i dobro jer ćete dati priliku nekim novim osobama da vam se približe.

VAGA – Ne volite ništa da planirate. Više cenite spontanost koja vam može biti mnogo uzbudljivija nego da nešto radite planski. Vreme je za nova istraživanja u krevetu. Slobodne Vage, na pomolu je nova poznanstvo koje će vam biti itekako uzbudljivo.

ŠKORPIJA – Venera u polju partnerstva donosi vam ljubav i poverenje u emotivnom odnosu. No, uskoro možete doći do udaljavanja zbog putovanja jednog od supružnika. Slobodne Škorpije, budite otvoreni za nova poznanstva jer od starih za sada nema ništa.

STRELAC – Ovo je za vas fantastičan period koji vam donosi puno kvalitetnog vremna koji možete provesti sa voljenim bićima. Ako partner ne može da vas prati u svim naumima, pozovite prijatelje. Slobodni Strelčevi, ovo je period u kojem možete ostvari novu ljubavnu vezu ali pazite, u pitanju je sudbinski važna osoba.

JARAC – Svesni ste da morate da napravite nekakve ustupke vezane za porodicu ali ako se budete durili teško da ćete bilo šta promeniti u ovom trenutku. Noviteti u domu kojima će se svi radovati. Slobodni Jarčevi, pod uticajem porodice, možete doneti neke odluke vezane za vaš život.

VODOLIJA – Ovo je vaš srećni period u kojem dolazi do preokreta u emotivnoj vezi.  Počeli ste da otvorenije pokazujete svoja osećanja a ni vama partner ne ostaje dužan. Voljeni ste. Slobodne Vodolije, neki pripadnici vašeg znaka mogu početi zanimlijivu ljubavnu vezu. Umete da budete veoma privlačni, kada želite da skrenete pažnju na sebe.

RIBE – Partner je nezadovoljan nekim vašim potezima i ako vidite da vas izbegava ili da ne želi da razgovara sa vama, trebalo bi da razmislite o svojim postupcima. Stiže vam dobitak. Slobodne Ribe,  jedno novo poznanstvo će vam podići samopouzdanje.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *