OVAN – Nalazite se u fantastičnom ljubavnom periodu u kojem će vas partner obasipate pažnjom i svojom ljubavlju. Ali šta je jadac? To što čovek nikad ne zna kada je najsrećniji! Slobodni Ovnovi, Venera u vašem znaku donosi vam ljubavne kontakte i udvaranja. Ljubavna veza može početi u roku od par dana ili ćete zauvek ostati samo stranci. Iskoristite priliku.

BIK – Ako se nalazite u drugom braku ili zajednici, onda ovo za vas može biti itekako srećan ljubavni period u kojem čak možete planirati proširenje porodice, dok svi ostali mogu razmišljati kako da prevaziđu nastale probleme i povrate poverenje u partnera. Slobodni Bikovi, lako možete započeti tajnu ljubavnu vezu sa situiranom osobom koja može rešiti neke vaše finansijske probleme.

BLIZANCI – Morate nešto da menjate u vašem odnosu ili da promenite sebe. Pokušajte da porazgovarate sa stručnom osobom, duhovnikom ili psihologom koja će vam pomoći da rešite dilemu u kojoj se nalazite. Slobodni Blizanci, osoba koja se vama dopada ne deli iste simpatije prema vama. Sve je jednostavno.

RAK – Ako želite da pobegnete od monotonije, pokušajte da partneru napravite iznenađenje ili da pozovete zajedničke prijatelje u goste jer je to ono što će vam sada najviše prijati. Slobodni Rakovi, možda ne umete sami da procenite ko je dobar za vas a ko nije i ne bi bilo loše da pitate vaše prijatelje šta oni misle – ko je to ko vam najviše odgovara?

LAV – Nećete toliko biti raspoloženi za neki javni život ali ako bi mogli da otputujete negde daleko zajedno sa partnerom i sebi priuštite malo luksuza, to bi vam itekako prijalo, pa makar trajalo dan, dva. Slobodni Lavovi, dopadate se uticajnoj osobi koja vam se može udvarati. Neki bi to mogli nazvati mobingom.

DEVICA – Svako novo razočaranje u partnera vas više ne iznenađuje ali vas sve više i više udaljava, pa se pitate šta će ostati od vaše ljubavi? Slobodne Device, plašite se vezivanja jer ne želite da pogrešite i da neko zlaoupotrebi vaša osećanja. Osoba iz daleka razmišlja o vama.

VAGA – Ima jedna poslovica koja glasi – „Ne čini drugima što ne želiš sebi“. Stavite se u parnterov položaj pa razmislite o svojim postupcima. Grubi ste. Slobodne Vage, ako vam se dopada neko poseban, napravite prvi korak. Moguć je početak nove ljubavne veze.

ŠKORPIJA – Težite nekom nedostižnom idealu. Večito nezadovoljni, pomislićete da je neko drugi, van vašeg braka bolji nego vaš partner a ne znate da grešite. Slobodne Škorpije, osoba koja vam se udvara preko posla može biti ona prava.

STRELAC – Pravo je vreme da rešavate porodična pitanja, da sredite vašu kuću ili razmišljate o proširenju porodice. Moguće je veselje unutar porodice. Slobodni Strelčevi, na pomolu ste nove ljubavne priče. Sada je sasvim izvesno novo poznanstvo sa osobom koja će vam promeniti život. Sreća vam se smeši.

JARAC – Pokušajte da između poslovnih obaveza pronađete vremena za partnera, ako ništa drugo, onda za zajedničke aktivnosti poput odlaska u kupovinu, šetnju ili posetu rođacima. Slobodni Jarčevi, postajete bliski sa jednom osobom preko društvenih mreža ali insistirajte na video pozivu da vidite s kim to imate „posla“.

VODOLIJA – Cenite partnerovu iskrenost prema vama, ali neke stvari i nova saznanja su previše za vas. Niste ljubomorni ali ste posesivni. Slobodne Vodolije, može doći do prekida jednog kontakta ili će osoba koja vam se udvara, preterati svaki meru i granicu pristojnosti.

RIBE – Možda niste očekivali da će vam partner posvetiti pažnju i odložiti neke svoje planove da bi bio sa vama a taman ste počeli da pravite tajne planove i maštate o tajnim avanturama usled slobode koju ste imali. Slobodne Ribe, osoba kojoj se dopadate imate ozbiljne namere prema vama ali je problem što se vi ne osećate lepo i opušteno pored tebe osobe.

 

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *