Ovan

Partner vas može iznervirati jer će promeniti odluku u poslednji čas, a vas ostaviti na cedilu. Srećom ljutnja će vas brzo proć,i pa posle svađe može doći do vatrenog pomirenja. Slobodni Ovnovi, ne bi trebalo da ulazite u ljubavnu vezu sa nekim ko je zauzet. Pustite neka prvo raščisti prethodne odnose pa tek onda se u puštajte u to.

Bik

Kada ste prepušteni sami sebi i bez ičije pomoći obavite neke stvari, onda počnete da se pitate šta će vam uopšte partner. Ovov vikenda očekujte ljubavne nesuglasice. Bikovi koji su u ljubavnim vezama mogu naići na poteškoće u ljubavnom odnosu a neki će želeti da prekinu vezu. Slobodni Bikovi će želeti da jednu osobu ostave iza sebe, jer su se sve vreme lažno nadali u nju.

Blizanci

Pazite da ne ugrozite vaš brak ili ljubavnu vezu sam novim poznanstvom koje se može dogoditi ovih dana. Morate povući crtu.Slobodni Blizanci, pred vama je sedmica druženja, provoda, izlazaka i novih poznanstava. Ljubav možete da namirišete u vazduhu.

Rak

Pred vama je veoma interesantna sedmica u kojoj će partner biri raspoložen za okupljanja, druženja, izaske, obilaske i putovanja. Prepustite njemu inicijativu. Sreća preko najmlađih članova porodice. Slobodni rRovi, bićete iznenađeni saznanjem da se dopadate jednoj osobi.

Lav

Neizvesnost koju neprestano osećate u odnosu sa partnerom navodi da se više trudite oko njega. Iz tog razloga ćete ovih dana dosta obraćati pažnju na svoj izgled. Slobodni Lavovi, jedno prijateljstva se može pokvariti tako što ćete a ovo soba pokazati svoje ljubavne namere.

Devica

Ukoliko kod vas postoji neka dilema vezana za odnos u kojem se nalazite, sada ćete uspeti da raščistite neke stvari i da se ponovo u potpunosti posvetiti osobi koja je pored vas godinama, osobi koja vas poznaje u dušu. Slobodne Device, uskoro ćete postati interesantni jednoj osobi nakon što prekine vezu sa trenutnim partnerom.

PROČITAJTE: MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR!

Vaga

Pred vama je vikend koji može biti dosta izazovan i koji će doneti ljubavne promene. Ukoliko želite da zadržite voljenu osobu, morate nešto promeniti u svom životu, bez obzira koliko vam je to teško. Ponekad treba upravo činiti stvari kojih se plašite. Slobodne Vage, popularni ste u svakom društvu, pa šarm i izgled mogu biti ubistvena kombinacija za suprotan pol. No ipak, ovo neće biti vikend koji će doneti srećne preokrete.

Škorpija

Trebalo bi da pripazite da ne ugrozite svoj brak ljubavnom aferom. Ovaj vikend donosi puno stresa alia ko udete brzo odreagovali, rešićete problem sa partnerom. Slobodne Škorpije, ne želite da pokažete svoja osećanja, ali duboko u ste razočarani, jer ste potpuno pogrešno protumači i procenili jednu osobu.

Strelac

Planove može pokvariti lošija zdravstvena situacija ili prehlada. Ukoliko se to dogodi, najbolje je da ostanete kod kuće i sve to preležite. Slobodni Strelčevi, iznenadna ljubav se može dogoditi na dužem putovanju, ali to je neko s kim bi veoma teško održali kontakt na duže staze.

Jarac

Problemi iz spavaće sobe direktno utiču na vaše slaganje sa partnerom. Moraćete da napravite kompromis. Ljubav nije uzimanje, nego davanje. Neki Jarčevi mogu prekinuti ljubavnu vezu. Ukoliko ste slobodni, moguće je novo poznanstvo sa osobom koje uopšte nije iz vašeg sveta i zbog koje ćete biti prinuđeni da u potpunosti promenite svoj život i svoje navike, a to će za vas biti veoma teško.

Vodolija

Šta god da uradite, kažete ili preduzmete partner to može pogrešno shvatiti, pa je bolje da ne preduzimate ništa. Vodite računa ali partner je ljubomoran. Oni slobodni, mogu upoznati osobu koja je već zauzeta ali koja je spremna zbog njih da ostavi sve iza sebe.

Ribe

Ponekad nas prema voljenoj osobi mogu privući slične osobine, a ponekad i razlike. Suprotstavljeni stavovi ne moraju ništa loše da znače. Slobodne Ribe, očekujte udvaranja jedne navalentne osobe u poslovnom okruženju. Pazite da to pogrešno ne shvate kolege sa kojima radite.

 

PREPORUKA – PRIČA NA ENGLESKOM – ČOVEK KOJI JE SPASAO SVET

1 Komentar

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *