OVAN – Nalazite se u periodu velikih životnih prilika i promena od kojih će zavisiti i budućnost vaše porodice. Sednite sa partnerom i dogovorite se šta vam je činiti jer se ovakve prilike ne događaju često. Slobodni Ovnovi, možete ostvariti novo i značajno poznanstvo. Bilo koja odluka donešena ovog vikenda može imati velikog odjeka u vašoj budućnosti. Ne zaboravite to.

BIK – Nervira vas što vas partner stalno ubrzava i što je nestrpljiv dok je vama potrebno mnogo više vremena. Vreme vam je potrebno i u krevetu. Dok se vi zagrejete, on je već zaspao. Slobodni Bikovi, posebno dame mogu imati priliku da upoznaju nekog novog i zaljube se.

BLIZANCI – Ne znate poreklo nemira koji osećate ali je on sveprisutan. Ono što vam se savetuje je da birate društvo jer ste preosetljivi. Dobitak ili poklon od partnera. Slobodni Blizanci, teško da neko može ovih dana da vas zainteresuje. Ima tu malo i psihologije jer čim vas neko odbija, vama se ta osoba dopada. Suprotna igra vam nije interesantna.

RAK – Fantastičan ljubavni period je pred vama a porodične veze mogu postati još jače. Neki Rakovi mogu planirati proširenje porodice. Slobodni Rakovi, svemir vam šalje nepogrešive signale da je vreme da se napravi preokret u vašem životu. Izađite malo iz kuće, pozovite prijatelje, prošetajte se i čekajte čudo.

LAV – Ponekad jedna mala sitnica može ugroziti stabilan brak. Vodite računa da vam se ne desi upravo nešto tako. Ne potpirujte vatru ako vidite da je partner nezadovoljan i sumnjičav. Slobodni Lavovi, gledajte da se ne upuštate u tajne ljubavne afere jer vaša reputacija i jedno prijateljstvo može biti dovedeno u pitanje.

DEVICA – Ima dana kada smetate bez obzira da li sedite na fotelji, ležite na krevetu ili upravo hoćete da gledate film dok ukućani žele da gledaju utakmicu. Takvih dana je najbolje da se sklonite i distancirate od svih. Pustite ih da vas požele i shvate koliko im značite. Slobodne Device, teško da će ova sedmica doneti nekakve preokrete u vašem životu.

VAGA – Dok pljesnete dlanom od dlan, vaš emotivni život se može promeniti na bolje, mada nećete to baš odmah promeniti ali ako se budete pitali šta se to promenilo i kada se to promenilo, odgovor može ležati baš u ovim danima. Slobodnim Vagama se smeši zanimljiv ljubavni period, strastven i nadasve uzbuljiv. Neki mogu započeti ljubavnu vezu koja će se na početku zasnivati na strastima.

ŠKORPIJA – Nemojte prenagljeno donositi odluke. Šta god da se desi, neka preleži jedan dan, pa onda delujte. Time ćete dobiti na vremenu i smiriti vaš vatreni temperament. Slobodne Škorpije, prilikom putovanja u inostranstvo može vam se dogoditi nešto interesantno. Tamo negde gde vas ne poznaju, bićete mnogo opušteniji nego kod kuće.

STRELAC – Ako ste pravili zajedničke planove sa partnerom one se sada mogu odložiti a partner lako može biti sprečen da vam se vam se pridruži u njima. Ne očekujte previše  a ne dozvolite da vam to pokvari raspoloženje. Slobodni Strelčevi, vaša osećanja su promenljiva poput vremena a osobi koja vam se do juče dopadala, tiho u sebi možete reći – zbogom.

JARAC – Ponovo ste počeli da zatežete ljubavno kanapče i da vraćate film unazad. Partner je taman pomislio da ste neke stvari rešili, kad ono, i nije baš tako. Tvrdoglavi ste na svoju štetu. Slobodni Jarčevi, sad biste pre voleli da znate gde je bivši partner nego što bi voleli da upoznate nekog novog, no ne dešava se baš sve ono kako vi želite.

VODOLIJA – Zbog mira u kući i zbog toga što znate da je partner u pravu, donosite neke radikalne odluke koje vam mogu promeniti život. Ljuti ste na sebe same. Slobodne Vodolije, mogući je susret sa osobom iz prošlosti nakon koje ćete zaključiti da je dobro što su se neki odnosi završili tako kako jesu.

RIBE – Ako vam nešto može pokvariti planove to su poslovne obaveze vašeg partnera ali čak i ako se to desi, on će gledati da vam nadoknadi svaki izgubljeni trenutak. Slobodne RIbe, Venera je aktivirala vaše polje ljubavi i sada su šanse da uđete u novu ljubavnu vezu itekako duplirane.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *