OVAN – Nalazite se u fenomelanom razdoblju gde su čuda moguća! Iskoristite svaki trenutak da uživate i nemojte se ustručavati da svima pokažete svoja osećanja i koliko ste srećni! Preokret na bolje! Oni Ovnovi koji su u vezama mogu očekivati veridbu! Slobodni Ovnovi, ovo je sedmica u kojoj možete započeti novu ljubavnu vezu! A kako ćete znati da je to ono pravo? Pa sve će biti veoma jednostavno!

BIK – Ovo može biti veliko iskušenje za vas jer će vam se činiti da je ono što vam može ponuditi neko van braka, mnogo značajnije nego ono što trenutno imate. Neki Bikovi se lako mogu upstiti u tajnu ljubavnu vezu. Slobodni pripadnici ovog znaka se mogu zaljubiti u zabranjenu osobu. Iako ćete na početku dobijati puno ljubavi i pažnje, možda bi bilo pametno da pokušate da kontrolišete svoja osećanja da ne bi bili povređeni.

BLIZANCI – Ne bi trebalo ništa da prepuštate slučaju posebno ako primetite da partner sve više vremena provodi van kuće. Predupredite mogućnost da se zaljubi u nekog drugog i borite se vašu ljubav. Slobodni Blizanci, sa prijateljiem možete deliti slično mišljenje i simpatiji o jednoj osobi, pa ako primetite da je njemu više stalo, odustanite.

RAK – Brinete dosta zbog novca i finansija i to je nešto što vam ne da mira i zbog čega je partner nervozan i neraspoložen. Prijao bi vam izlazak na neko javno mesto sa muzikom uživo! Opustite se! Slobodni Rakovi, uticajna osoba se zaljubljuje u vas ali nemojte uzvraćati ako niste iskreno zainteresovani da ne ispadne da ste se prodali.

LAV – Pravite planove za vašu porodicu i gledajte da je zbrinete na svaki mogući način ali ne radite ništa na svoju ruku i bez konsultacije sa partnerom da ne bi pogrešili. I ne zaboravite – sve ima svoju cenu! Slobodni Lavovi, prijaće vam putovanje u inostranstvo na kojem se možete i zaljubiti.  Osoba iz daleka jedva čeka da vas vidi.

DEVICA – Možda je pravi trenutak da obradujete partnera sa nečim što on veoma voli i ceni. Pobedite vašu potrebu da budete štedljivi jer ne možete to baš uvek! Slobodne Device, zaljubićete se u osobu koja vas po svemu izaziva i provocira. Žudite za uzbuđenjem, pa ćete to sada i dobiti.

VAGA – Ovo je za vas veoma značajna sedmica u kojoj vas očekuju preokreti preko partnera a sve one u Vage u dugim vezama se mogu odlučiti za život u dvoje.  Slobodne Vage bi trebale da obrate pažnju na to gde se kreću i koga sreću jer neka od tih novih osoba može biti ona prava. Sudbina će rešiti vaše dileme.

ŠKORPIJA – Sve je divno i bajno u vašem odnosu ali vam mogu zasmetati neke partnerove odluke vezane za novac i finansije. Više se odmarajte i posvetite ljudima koje volite. To je vaša najbolja investicija u budućnost. Slobodne Škorpije, nekoliko planeta je aktivirano u vašem polju ljubavi ali morati i vi pokazati malo inicijative. Početak nove veze.

STRELAC – Fantastičan je period za rešavanje stambenog pitanja i za veće okupljanje unutar porodice, pa ne bi bilo loše da organizujete neko okupljanje za prvomajske praznike. Partner će biti u elementu da priča o svojim doživljajima. Slobodni Strelčevi, zaljubljive ste prirode i veoma osetljivi. Neki pripadnici vašeg znaka mogu doživeti neverovatnu bliskost sa jednom osobom.

JARAC – Bilo bi sjajno ako ne biste ovih dana ostali kod kuće već krenuli na put jer vam na tom putovanju može biti fantastično, pa čak i romantično. Slobodni Jarčevi, mlađa osoba se svakim danom sve više zaljubljuje u vas. Ta zanesenost će opiti i vas.

VODOLIJA – Žudite za ljubavlju i možete biti zanesenjak u vašoj ljubavnoj priči podstičući partnera da se opusti i prepusti impulsima koje osećate ali pomračenje Sunca će uticati na vaš odnos jer neće biti baš onako kako ste želeli. Slobodne Vodolije, ne morate nigde da idete, sudbina će vama doneti jedno novo poznanstvo. Sedite i sa pažnjom očekujte.

RIBE – Ono što vi tražite od ovog života za neke može predravljati pravu ludost. Partner vam može reći – Tako nešto ne postoji! A u stvari, vi ste anđeo koji mora sam sebi stvoriti sopstveni raj! Ljubavna sreća. Slobdone Ribe, možete biti na sedmom nebu! Lako možete započeti novu ljubavnu vezu.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *