OVAN

Ovo je period u kojem ćete se najpre povući u sebe. Okrećete se prošlosti i moguće da svoju trenutnu ljubavnu situaciju poistovećujete sa lošim iskustvom iz prošlosti. Čak i Ovnovi koji su slobodni, mogu biti neuspešni u osvajanju simpatija. Vreme je da prekinete da gajite nadu prema jednoj tajnoj osobi za koju znate da nikad neće biti vaša.

BIK

Nalazite se u periodu u kojem ćete radije maštati o nekome ko vam je zabranjen a ko vam se jako dopada. Svesni ste da to mora ostati platonska ljubav. Slobodni Bikovi, lako možete pogrešiti pa se upustiti u vezu sa nekim ko je trenutno zauzet. A upravo od toga bežite celog života.

BLIZANCI

Vreme je da preispitate svoje ponašanje i odluke, jer možda nešto radite pogrešno. Poslušajte partnera i savete koje vam on daje jer je njegovo strpljenje na kraju. Slobodni Blizanci, rešili ste da okrenete novi list u svom životu i upravo zbog toga ćete želeti da neke ljude ostavite iza sebe jer ne vidite sa njima svoju budućnost.

RAK

Čini se da vaš partner drži neke stvari pod kontrolom i drago vam je zbog toga jer vi ne morate previše da razmišljate i brinete. Ušuškani ste u sigurnosti. Slobodni Rakovi, neki od vas se mogu upustiti u tajnu ljubavnu vezu sa starijom osobom sa posla.

LAV

Partner vam može zamiriti ako se budete hvalisali ili ponašali bahato. Organizujte provod i obavezno negde izađite zajedno sa prijateljima jer vam oboma treba malo uzbuđenja. Slobodni Lavovi, možete doživeti romantične trenutke sa nekim ko živi u inostranstvu.

DEVICA

Svađa sa partnerom vas može udaljiti i ohladiti, pa će posle biti potrebno puno vremena da rasplalite vatru. Vaši problemi se prenose na spavaću sobu. Slobodne Device, smatrate da imate pravo da radite šta hoćete. Slatko li je ljubit tajno.

PROČITAJ PRIČU : Da li glumci sami biraju svoje uloge ili uloge biraju njih? Pročitajte jednu od najboljih astroloških priča - analiza filma "Kum"

VAGA

Partner je tužan iako vam to ne pokazuje. Pronađite malo vremena da mu se posvetite kako bi popravili vaš odnos. Slobodne Vage, nemojte se brinuti, niko vas neće proganjati. Jedna Devica misli o vama.

ŠKORPIJA

Aktivirano vam je polje ljubavi i bez obzira da li ste u braku ili vezi, u život vam se pojavljuje osoba koja će vas snažno privući. Početak tajne ljubavne veze. Slobodne Škorpije, ulazite u period vruće – hladno, a samo će vreme pokazati koliko je ta osoba o kojoj razmišljate vredna svega toga.

STRELAC

Partner je nepoverljiv prema vama, pa vas dodatno kontroliše ili obraća pažnju na to kako se ponašate, kuda idete i koliko se zadržavate. Slobodni Strelčevi, jedna osoba koja živi nedaleko od vas se nada da će vas ovih dana sresti. Rak i Riba vas simpatišu.

JARAC

Rešili ste da budete dobri, pa zato odbijate sve tajne ljubavne ponude, mada morate priznati da vam imponuju. Slobodni Jarčevi, mlađa osoba pokušava izokolo da vam se približi i produbi komunikaciju. Ljubav na kraćem putovanju.

VODOLIJA

Rešili ste da pustite sve brige i da prigrlite samo ono u čemu uživate i u čemu stre srećni. Moguć je dobitak preko drage osobe, ili poklon. Slobodne Vodolije, osećate da je sve neka prazna priča i da se ništa ne pokreće, mada ruku na srce, ni vi ne mrdate prstom.

RIBE

Ako ste dama treba da razmislite šta to činite pa da partnera ne možete da uzbudite. Promenite navike ako želite da sačuvate brak. Muškarci mogu imati neuspeh u krevetu. Slobodne Ribe, ponekad je jača platonska od fizičke ljubavi.

Vaš astrolog,

Ana Raković

1 Komentar

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *