Ovan

 

Jedino što vam može pokvariti praznično raspoloženje je prehlada pa se morate čuvati više nego obično. Svi oni u braku bi trebalo da izbegavaju tajne ljubavne susrete jer mogu biti otkriveni. Slobodni Ovnovi, nemate pravi pristup i upravo zbog toga osoba iz inostranstva nije dovoljno zainteresovana za vas.

 

Bik

 

Ukoliko vam partner ne bude poklonio dovoljno pažnje i ljubavi postaćete ljubomorni i posesivni. Možete odlučiti da praznike provedete odvojeno od partnera. Slobodni Bikovi, uglavnom ste proračunati i kontrolišete se jako dobr,o ali sada ćete biti raskalašni, zavodljivi i erotični ne razmišljajući o posledicama.

 

Blizanci

 

Venera ulazi u vaše polje partnerstva što govori da je pred vama izuzetno lep period koji će vas još više zbližiti sa voljenom osobom pod uslovom da ne slušate savet prijatelja. Slobodni Blizanci može vam se dopasti zauzeta osoba i zbog toga je držati na distanci jer se plašite da se ne zaljubite.

 

Rak

 

Između vas i partnera stoji neslaganje, razmirice, netrpeljivost i jedan lošiji period koji tek može da kulminira. Vi gledajte da se ogradite od svega kako vam partner ne bi pokvario raspoloženje. Slobodni Rakovi, jedna Devica razmišlja o vama i smišlja način kako da vam priđe a da ne ostavi pogrešan utisak.

 

Lav

 

Zbog svog ponašanja i stava koji imate, drugima možete pokvariti raspoloženje a kad je već tako pustite partnera da se provodi i uživa bez vas. Susret sa bivšim vam neće prijati. Slobodni Lavovi, možete očekivati udvaranja ali nijedno od tih ljubavnih ponuda vam se neće dopasti.

 

Devica

 

Vama narednih dana uopšte neće biti loše. Rešili ste da ne dozvolite da vam iko pokvari raspoloženje a najlepše ćete se provesti u krugu porodice. Slobodne Device, dopada vam se jedan rak pa pazite da ne propustite priliku zbog toga što ostajete kod kuće i što vam se nigde ne ide.

PROČITAJ – Mesečni horoskop za januar 2024

Vaga

 

Ono što nikako ne bi trebalo da radite je da terate inat partneru jer time najviše štetite sebi. Opustite se i donesite odluke u skladu sa raspoloženjem. Što se tiče partnera on je rešio da uživa maksimalno u novogodišnjim praznicima. Slobodne Vage, treba da znate da kada birate partnera, ne birate ga ni za vaše roditelje, ni za vašu porodicu, nego za vas same. Nedostaje vam jedna osoba.

 

Škorpija

Ako budete slušali partnera – te nemoj ovo, te neću ovo, onda se nećete nikako provesti. Partner nije raspoložen a to nećete moći tek tako da promenite. Slobodna Škorpije, ne očekujte da vas se neko seti nego sami pošaljite poruku ili čestitku.

 

Strelac

 

Možete otići i na kraj sveta ali ne možete pobeći od sebe. Luksuz, lepe stvari, sto pun hrane…. sve to je ništa u odnosu na zagrljaj voljene osobe. Slobodni Strelčevi , postoji neko ko vam se sviđa ali je problem što je ta osoba u drugom mestu i daleko od vas.

 

Jarac

 

Previše ste stegnuti. Ne umete ni da uživate ni u pevanju, ni u igranju a sad ste počeli da držite i dijetu i da pazite na liniju, tako da uopšte niste pogodni nekako veselje i podizanje atmosfere. Pokušajte da se opustite. Slobodni Jarčevi, ne dopada vam se osoba s kojom prijatelji pokušavaju da vas spoje. I šta tu ima da nije jasno?!

 

Vodolija

 

Vaš najveći problem može biti to što ne možete da se opustite, jer se plašite šta partner misli. šta će i kako će on prokomentarisati vaše odluke. Krajem sledeće sedmice raspolooženje će vam se popraviti. Slobodne Vodolije, može se pojaviti neko iz vaše prošlosti a ako se to desi glatko ćete odbiti tu osobu.

 

Ribe

 

Partneri i vi ste u potpunoj disharmoniji. On želi jedno, vi želite drugo. Ako je već tako, onda je najbolje da naredne dane svako provede na način na koji smatra da je najbolje. Malo distance može pomoći da se više poželite. Slobodne Ribe, možete biti odbijeni ili ćete vi nekoga da odbijete. U svakom slučaju i ove nedelje ostajete sami.

1 Komentar

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *