OVAN – Iz dana u dan postajaćete sve ljubomorniji i konstantno ćete partneru zamerati te ovo te ono a što najgore od svega, njega to ne dotiče i ništa mu ne može pokvariti raspoloženje. Slobodni Ovnovi, ukoliko vam se neko dopadne, verovatno niste jedini u životu te osobe, pa ako želite da ostanete u igri, morate biti bezobrazni.

BIK – Mars se sve više približava vašem 7. polju što će uskoro znatno pogoršati sutiaciju u vašem braku. Morate spustiti loptu jer je ovog puta partner u pravu. Slobodni Bikovi, nadate se susretu sa osobom iz daleka a ako do njega ne dođe, onda je tu video poziv.

BLIZANCI – Ovo je vaše srećno razdoblje. Sa partnerom ćete izgladiti odnos, pa vas očekuje period apsolutne sreće. Moguće je i putovanje na kojem ćete oboje uživati. Slobodni Blizanci, uspostavljate nove kontakte a sada vam pažnju može privući osoba druge vere.

RAK – Gledajte da ne padnete pod negativni uticaj vašeg partnera koji ovih dana može biti veoma neraspoložen a na to, sve će mu smetati.  Slobodni Rakovi, postajete sve bliskiji sa jednom sa posla s kojom ćete sada započeti svakodnevnu komunikaciju.

LAV – Puno stvari vam se neće svideti kod partnera a najviše to što on ne želi ni da pokuša da posluša vaš savet. Zbog toga, ulazite u period nerazumevanja i rasprava. Slobodni Lavovi, trenutno niste raspoloženi za ljubavne veze. Potrebna vam je pauza da razbistrite misli. Čak i jedna osoba koja vam se dopadala, više vam se ne dopada kao pre.

DEVICA – Nalazite se u period u kojem ćete voema lepo slagati sa partnerom. Uz njegovu pomoć možete rešiti i neka familijarna pitanja i probleme. Pravite planove za domaćinstvo i nova ulaganja. Slobodne Device, pojavljuje se jedna osoba koja će vas ubrzo oduševiti svojim stavovima.

VAGA – Ulaskom Marsa u znak Škorpije vaš partner će postati sve ljubomorniji. U nekim vezama partner se može oslanati previše na vas. Slobodne Vage, stvarate nova poznanstva ali ćete na kraju biti umorni od svega.

ŠKORPIJA – Mars prilazi vašem 1. polju zbog čega možete biti ljuti i nervozni, spremni da skočite i na najmanju sitnicu jer vam je svega dosta. Vodite računa da ne pogoršate emotivni odnos. Dobitak ili poklon. Slobodne Škorpije, ulazite u period dubokih emocija, kada ćete pre reagovati ne provokaciju i rukovoditi se osećanjima a ne glavom. Moguće su ljubavne afere.

STRELAC – Nalazite se u periodu kada i vi i partner imate potpunu slobodu da radite onako kako želite a da vam ono drugo ne zameri. Upravo ta sloboda vas može još više povezati. Slobodni Strelčevi, preko prijatelja možete upoznati osobu koja vam se može dopasti.

JARAC – Ako neko može da vam pokvari raspoloženje onda ste to vi sami. Bićete ovih dana negativni, pa će se i partner skloniti da vam ne stoji na putu. Venera se približava vašem znaku, pa je vreme da poradite na svom izgledu. Slobodni Jarčevi, nećete uživati u pažnji suprotnog pola, ali sledeći vikend obećava.

VODOLIJA – Možete biti uzdržaniji u odnosu sa partnerom jer nešto vam neće biti po volji. Za to vreme, radite ono što vas ispunjava i u čemu iskreno uživate a to može biti i druženje sa decom. Slobodne Vodolije, moguć je početak jednog novog internet poznanstva koje može prerasti u nešto više.

RIBE – Partner će vam čuvati leđi i pomoći da vaša tajna ostane skrivena. Kada nešto rešite, jako ste dobar tandem jer se nadopunjujete u svemu. Slobodne Ribe, flert na poslu se rasplamsao, pa lako možete uleteti u aferu.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *