OVAN – Sve će biti sjajno do jednog trenutka kada se odnos sa partnerom može preko noći promeniti a period problema neslaganja će se ponovo uvući u vaš život. Ako želite mir, pokušajte da ništa ne prihvatate k srcu. Slobodni Ovnovi, retrogradni Mars će vam doneti da se stalno osvrćete unazad. Ne možete da ostavite neke ljude iza sebe dok u potpunosti ne raščistite sa njima.

BIK – Venera u polju partnerstva donosi vam period zadovoljstva i ljubavnog preporoda. Ipak, gledajte da ne opteretite previše partnera svojim prisustvom i da on počne da jedva čega da vi negde odete. U svemu pronađite meru. Slobodni Bikovi, vreme je da nešto promenite u svom pristupu i životu. I to će ovog puta imati uspeha.

BLIZANCI – Brine vas činjenica da vas novac najviše sputava u nekim planovima i da počinjete da se nervirate oko toga. Partner vam pravi ustupak oko svakodnevnih obaveza ali neće doveka. Slobodni Blizanci, očekuje vas novo poznanstvo u poslovnom okruženju.

RAK – Partneru je potrebno mnogo više ljubavi i podrške nego inače. Mnogo će mu značiti kada u moru svojih problema zna da mislite na njega i da mu verujete. Slobodni Rakovi, nekoliko planeta u vašem polju ljubavi može pokrenuti nova udvaranja, poznanstva i početak nove ljubavne veze. Zvezde su na vašoj strani ali dosta toga zavisi i od vas.

LAV – Svi vaši planovi treba da uključuju sve članove porodice i jedinstvo unutar doma govori koliko ljubavi dajete onima koje volite. Kada je porodica jaka, onda je sve lako, pa i problemi sa kojima se suočava partner. Niste nasigurno šta jedna osoba oseća, da li vas gleda kao prijatelja ili tu postoji nešto više. Dobijte na vremenu da se još malo bolje upoznate.

DEVICA – Narednih dana ćete biti veoma impulsivni i oštri ali znaćete i da pokažete svoja osećanja i da partneru saopštite da niste zbog njega nervozni nego zbog mora malih i svakodnevnih problema. Slobodne Device, dopadate se mlađoj osobi. Počinje period dopisivanje i prisnijeg druženja preko poruka.

VAGA –Partner u poslednjem trenutku može promeniti poslovne planove i dobiti još dodatnog slobodnog vremena koji će posvetiti vama. Pripremite se ne iznenadne predloge i dešavanja. Slobodne Vage, udvara vam se situirana osoba pored koje se osećate sigurno i zaštićeno.

ŠKORPIJA – Venera u vašem znaku donosi vam strastven period. Mnogim Škorpijama će jako značiti ta prisnost koju imaju sa svojim partnerom a to je nešto najvrednije. Slobodne Škorpije, ovo je vreme zaljubljivanja, poznanstva, udvaranja, poruka i susreta. Pokrenite se. Napravite prvi korak.

STRELAC – Situacija se menja i sada partner postaje nervozan, zajedljiv i težak dok je vama samo potreban mir i da vas niko ne dira i ništa ne pita. Najlepše vam je u kući. Slobodni Strelčevi, morate jednoj osobi naglasiti šta želite od nje ako ne želite da nekoga povredite ili da vas neko shvati pogrešno.

JARAC – Svesno žrtvujete svoju porodicu zbog posla i karijere jer ste shvatili da je to nešto opipljivo i da vi stvarno uživate u svemu tome. Ljubav je drugom planu ali vam prija to što je partner ponosan na vas. Slobodni Jarčevi, starija osoba se zanima za vas.

VODOLIJA – Niko vam ne može pomoći da se izborite sa nekim životnim odlukama do vas samih. Partner vas bodri, podržava vas i svesni da na njega uvek možete računati. Mogućnost zajedničkog putovanja. Slobodne Vodolije, ukoliko putujete u drugu zemlju, možete upoznati nekog novog. Ljubav na fakultetu.

RIBE – Jupiter se vratio u vaš znak i primetićete da vam ta energija veoma prija ali biste voleli da je partner manje ljubomoran. On je preko noći počeo da sumnja u vas i to gledajte da opovrgnete. Slobodne Ribe, očekuje vas kontakt sa osobom druge vere. Afera.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *