OVAN – Za vas počinje jedan veoma neobičan period u kojem ćete imati priliku da shvatite i doživite pravu težinu ljubavnog odnosa. Sve ima svoje prednosti i mane ali vi trebalo da gledate vedriju stranu života. Slobodni Ovnovi, možete biti zainteresovani za ljubavnu aferu na radnom mestu a osoba koja vam se sviđa je po svemu drugačija.

BIK – Dajte partneru malo vremena da vas sustigne u razmišljanjima i shvati šta vi to tačno želite. Ipak na kraju možete zajedno gledati u istom pravcu a to i jeste suština ljubavnog odnosa. Slobodni Bikovi, svako ima svoju priliku a vi sada imate priliku da sve što je bilo ružno ostavite iza sebe. Pred vama su lepši dani.

BLIZANCI – Trebalo bi da poradite na svom seksualnom životu i da pretvorite ovaj dosadan zimski period u vrele uspomene koje ćete rado osvežavati. Moguće je proširenje porodice. Slobodni Blizanci, ljubomorni ste jer vam draga osoba ne poklanja pažnju koju ste očekivali.

RAK – Ulazite u jedan teži period za sve one koji su u braku ili u zajednici. Čas ćete se svađati a čas ćete se miriti sa partnerom. Slobodni Rakovi, može da vam prijaju ljubavni signali koje dobijate ali generalno, takva veza bi vam više škodila nego što bi u njoj iskreno uživali.

LAV – Naučite da ponekad ne mora biti sve po vašem. Ovog puta vas partner može odbiti ili biti prilično distanciran. Ovo nije period kada će se vaš ljubavni život promeniti na bolje. Slobodni Lavovi, teško da će vam se neko nov dopasti

DEVICA – Mnogo vam je stalo do partnera ali ne želite da se neko igra s vašim osećanjima. Ne možete da sakrijete ljubomoru. Posebno osetljiv emotivni period očekuje Device koje su u ljubavnoj vezi. Slobodne Device, mogu biti spremne na rizik ako im se neko baš bude dopao.

VAGA – Partner i vi imate iste planove vezane za dom i porodicu i to je nešto što vas najviše vezuje i gde zajedno možete razmišljati i raditi. Svesni ste koliko značite jedno drugome. Slobodne Vage, ukoliko primetite da se vašem prijatelju dopada ista osoba kao i vama, ovog puta bi vi trebalo da odstupite.

ŠKORPIJA – Bićete otvoreni i direktni što može biti veliki podstrek za vaš emotivni odnos jer upravo to može pospešiti vašu vezu. Nemojte da krijete da vam nešto ne smeta. Slobodne Škorpije, moguće je novo poznanstvo na kraćem putovanju.

STRELAC – Nalazite se u sjajnom periodu i ništa vam ne može pokvariti raspoloženje osim partnera koji vam sugeriše da treba da povedete računa o ishrani i novcu. Dobitak ili poklon. Slobodni Strelčevi, mnogi će želeti da vam ugode i da se nađu u vašoj blizini jer umete da utešite ljude i popravite im raspoloženje a kasnije mogu proraditi i emocije.

JARAC – Osvetoljubivi ste jer polako gubite strpljenje pa vam ne preostaje ništa drugo nego zadnje mere. No, ipak, u poslednjem trenutku se možete odlučiti da ne pređete granicu. Slobodni Jarčevi, ovo je period u kojem ćete skrenuti pažnju na sebe.  Privlačite osobu sa kojom još uvek niste sve raščistili.

VODOLIJA – Ovo je period koji vam donosi promene i nešto novo s čim možete osvežiti vaš ljubavni odnos. I partneru je potrebno malo više distance i vremena za sebe, pa će dobro doći da se više pozabavite sobom. Slobodne Vodolije, osvajate tajne simpatije starije osobe a da toga niste ni svesni.

RIBE – Ono što najgore može da se desi je da pokvarite emotivni odnos zato što ste bezobzirni i što ne vodite računa da li ćete povrediti voljenu osobu svojim ponašanjem ili ne. Partner je ljubomoran i to je razlog njegovog ponašanja. Slobodne Ribe, prija vam pažnja jedne osobe ali to je to. Ne biste voleli da se desi ništa ozbiljnije.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *