OVAN – Venera u polju partnerstva donosi stabilne odnose. Planirajte putovanje sa partnerom ili posetite partnerove rođake. Mentalna povezanost i razumevanje koje će oznažiti vašu vezu. Slobodni Ovnovi ne prepoznaju priliku koja im se nudi. Jedna osoba nenametljivo nenametljivo čeka da kada ćete je primetiti.

BIK –  Dobri ste prema partneru samo kad vam nešto treba kao što je sad slučaj. Pazite da vam on jednog dana ne prebaci zbog toga. Planovi za zajednički posao. Slobodni Bikovi, možete flertovati sa starijom osobom sa posla a simpatije su obostrane. Ipak, zbog nečega se plašite da pokažete svoja osećanja.

BLIZANCI – Nalazite se u period u kojem ćete imati priliku da se bavite svojim hobijima i usavršavate se a u slobodno vreme možete se družiti sa kolegama sa posla dok je partner zaokupljen svojom karijerom. Ako ste roditelj, imate obaveze prema deci. Slobodni Blizanci, osoba koja se pojavljuje je iz ugledne porodice i konzervativnih stavova što je danas retkost.

RAK – Uspeli ste da osvojite i zagrejete partnerovo hladno srce i sada, Venera u vašem 5. polju donosi vam dokaze te ljubavi. Neki Rakovi mogu raditi na proširenju porodice. Svi oni koji nisu u vezi, sada imaju priliku koja dolazi jednom godišnje. Počinje ljubavni period koji vam može doneti udvaranja i početak veze.

LAV – Popustila vas je želja da non stop negde idete, mada to je teško ispratiti finansijski, pa ćete sada, radije ostajati u kući. Harmonični odnosi sa porodicom.  Slobodni Lavovi, mlađa osoba vas provocira i unosi nemir pa se pitate kako ćete izaći na kraj sa njom. Neki će shvatiti da je vreme da se povuku jer nagrada koja se nudi nije primamljiva.

DEVICA – Sunce u vašem znaku donosi vam samopouzdanje i stav koji će omekšati partnera. Očekujte poklon ili dobitak. Slobodne Device, sredinom sedmice počećete više da razmišljate o ljubavi ali i da se trudite oko svog izgleda kako bi nekoga privukli.

VAGA – Ne mora u svemu što dolazi od partnera biti skrivena neka poruka, jer suština je da neke stvari koje želi da podeli sa vama ukazuju na uzajamnu blikost. Stabilnost. Harmonični odnosi u porodici. Slobodne Vage, zaljubljive ste prirode ali vas neće privući neko tek tako. Potrebno vam je vreme.

ŠKORPIJA – Svi oni koij su u braku mogu naići na iskušenje i slabije razumevanje a neke Škorpije mogu čak započeti tajnu ljubavnu vezu. U svakom slučaju, Venera u 12 polju doneće vam nemir i preispitivanje. Slobodne Škorpije, ponekad je pametnije sakriti svoja osećanja, pogotovo kada niste sigurni da vam je ljubav uzvraćena.

STRELAC – Partner može biti malo ljubomorniji jer je ovih dana veoma usamljen i neshvaćen, pa je potrebno da mu posvetite malo vremena. Prijao bi vam izlazak. Slobodni Strelčevi, vreme je za raščišćavanje svih loših odnosa. Zadržite oko sebe samo one koji su iskreni.

JARAC – Ne možete a da ne odreagujete na partnerovu pažnju i ljubav koju dobijate, pa vaša ljubav, iz dana u dan, postaje sve jača. Neke Jarčeve očekuje putovanje u inostranstvo. Ako niste u vezi, Venera u polju inostranstva govori da bi mogli da obnovite stari ljubavni kontakt sa osobom koja živi daleko od vas, tj. u drugoj zemlji.

VODOLIJA – Učite da budete strpljivi ali to nije u vašoj prirodi, pa brzo pokleknete te postanete sumnjičavi i ljubomorni. Venera u 8. polju donosi vam strastvenost i privlačnost. Slobodne Vodolije, osoba koja vam se dopada verovatno nije slobodna pa se morate boriti za nju ako želite da je osvojite.

RIBE – Partner vam je ovih dana sve – kolega, prijatelj, zaštita, autoritet i ljubavnik. Sva dešavanja ovih dana će biti vezana za njega a vi se potrudite da obeležite ove dane na jedan poseban i romantičan način. Slobodne Ribe, previše se trudite da se dopadnete drugima. Nije da vam to ne ide od ruke, već propuštate priliku da se opustite i stvarno uživate.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *