OVAN – Nalazite se u periodu u kojem nećete imati najbolje odnose sa partnerom jer vam pažnju može privući neko nov ko će vas u potpunosti opčiniti i privući da ćete o toj osobi početi da razmišljate dan i noć. Slobodni Ovnovi, ovo nije vaš srećni period jer osoba koja vam se dopada ne deli ista osećanja sa vama.

BIK – Narednih dana ćete se potpuno promeniti i postati pažljiviji prema partneru. Brižnost i strpljivost su vaša oružja koja će pobediti svaki problem.  Slobodni Bikovi, kontakti sa prijateljima biće jako važni jer upravo preko vas neko može primetiti.

BLIZANCI – Potrebno vam je malo sloode i prostora samo za sebe. Uostalom, tako ćete više poželeti voljenu osobu. Uzdržite se i od preobimne komunikacije. Ne morate baš za svaku sitnicu zvati partnera. Slobodni Blizanci, vreme je za jedno novo poznanstvo i tajnu ljubav. Može vam se dopasti neko ko ne bi trebao.

RAK – Ovo je vreme kada se mogu ispuniti sve vaše ljubavne želje. Partner će biti pažljiv i obziran a imaćete i veliku pomoć njegove porodice. Slobodni Rakovi, osoba na poziciji vas simpatiše a možda i očekjuje nešto više. Tajno ljubavno udvaranje na poslu.

LAV – Prijaće vam društvo partnera jer će on učiniti sve da se kraj njega osećate posebno. Imate njegovu podršku i posebnu pažnju. Zajednički izlazak ili javno pojavljivanje. Slobodni Lavovi, maštate o jednoj osobi iz inostranstva i nadate se skorom susretu.

DEVICA – Venera na vrhu 7 polja ukazuje da je pred vama jako lep ljubavni period a ukoliko ste sa partnerom imali nekakvih nesuglasica, sada je vreme da ih prevaziđete i rešite. Slobodne Device, potajno vam se dopada osoba koja je u braku ali ste dovoljno časni da ništa ne pokušate

VAGA – Ni sami nećete znati šta vas je spopalo, pa će vam odjednom biti potrebno mnogo više pažnje i nežnosti. Očekuje vas bliski odnos sa decom i najmlađim članovima porodice. Slobodne Vage, zaljubljive ste prirode i sada verujete u čuda. Ovo je period kada vam se može dogoditi sudbinski susret.

ŠKORPIJA – Pomalo manipulišete partnerovim osećanjima jer ne možete da kontrolišete ljubomoru iako nemate konkretan razlog za strah. Opustite se i uživajte. Slobodne Škorpije, ovo za vas može biti značajan period jer uskoro možete sresti nekog sasvim novog. Moguć je početak nove ljubavne veze.

STRELAC –  Partneru prija vaše ohrabrenje i podsticaj jer on veruje vašoj intuiciji i optimizmu koji prenosite i na njega. Prijaće vam kraća zajednička noćna šetnja. Slobodni Strelčevi, mlađa osoba je nesigurna i ne sme da vam direktno priđe, ali vam uredno lajkuje sve fotografije i storije.

JARAC – Jarčevi, uvek nepoverljivi i ovoga puta ne veruju da se čuda dešavaju i da im prijatelji govore istinu. Nedostaje vam draga osoba više nego što pokazujete. Slobodni Jarčevi, dopadate se jednom Biku koji je oprobao sve taktike da vas osvoji ali ipak u tome nije uspeo.

VODOLIJA – Želite da o partneru znate apsolutno sve kako bi mogli da mu upijete dušu da bi ga još više voleli. Učinite nešto za svoj izgled jer ćete skrenuti pažnju na sebe. Slobodne Vodolije, jako vam se dopada kada je neko suzdržan i kada ne pokazuje da je zainteresovan za vas.

RIBE – Venera u Ribama će vas vratiti na pijadestal najvećih romantika zodijaka beležeći jedan lep i uzbudljiv period koji će vam ići na ruku. Pokažite drugima kako se to voli. Ribe koje su slobodne, vrlo lako mogu započeti novu ljubavnu vezu. Sve je opcije su otvorene a najbitnije je da se ne plašite svojih osećanja.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *