OVAN – Partner se može naći u neprilici zbog posla i biće mu potrebno malo vašeg vremena da ga saslušate i posavetuje šta da čini jer ako neko to može onda ste to vi. Slobodni Ovnovi, neće vam se dopasti udvaranje na radnom mestu i nikakvo zbližavanje, pa ćete želeti da presečete takav kontakt.

BIK – Možete biti ljuti na sebe jer nikako ne umete da sakrijete svoja osećanja a voleli biste da sada partneru pokažete da ste ljuti i da je prešao granicu. Oni koji su u u ljubavnim vezama mogu očekivati probleme a neki i prekid veze. Slobodni Bikovi će promeniti mišljenje o jednoj osobi ili potpuno izgubiti nadu da će ikada biti zajedno.

BLIZANCI – Pokušavate nešto da promenite u svoj ljubavnom životu ali to nećete uspeti preko noći. Nemate podršku porodice vezano za vaspitanje dece. Slobodni Blizanci, svesni ste da vam se dopada osoba koja se neće dopasti vašoj porodici.

RAK – Šta god da kažete ili uradite, partner deluje nezainteresovano, hladno i daleko. Jedini logični sled je da se povučete u sebe i skoro u potpunosti stamanjite komunikaciju ali se plašite da ni tada partner neće primetiti da ste tužni i umorni od svega. Slobodni Rakovi, shvatićete da je mlađa osoba previše mlada za vas jer vam se neka razmišljanja i stavovi nikako ne poklapaju.

LAV – Partner će pokušati da vas pridobije kroz jedan ustupak ili poklon koji vama neće previše značiti. Neki Lavovi mogu otići i korak dalje i reći – Evo tebi tvoj poklon, vraćam ti ga! Slobodni Lavovi, udvaraće vam se jedna osoba koja vam se ne dopada i koju ćete početi da izbegavate da ne bi bili grubi i previše direktni.

DEVICA – Potajno ste nezadovoljni vašim odnosom ali to ne pokazujete. Rešeni ste da partneru pružite priliku da ispravi grešku u ime nekih starih dana. Prekidate tajno dopisivanje. Slobodne Device, informacije o bivšem koje dobijate, podižu vam ego.

VAGA – Ponekad može biti jako neprijatno kada treba nekoga da odbijete a da i pored toga budete ljubazni i saosećajni. Merkur u vašem znaku donosi vam bolju komunikaciju sa partnerom. Slobodne Vage, pre nego što pružite priliku da vam se približi mlađa osoba, morate raščistiti neke stare odnose.

ŠKORPIJA – Partner može smatrati da mu ne pokazujete dovoljno ljubavi a da to posebno izbegavate da činite u javnosti što će kod njega probuditi ljubomoru i stotinu pitanja na koje ćete morati da odgovorite. Slobodne Škorpije, može vas zateći predlog jedne osobe. Na sve ste bili spremni ali na ovo, niste.

STRELAC – Nalazite se u period u kojem možete razmišljati o zajedničkom poslu sa partnerom ali pošto to neće biti lako postići, na kraju će vas iscrpeti sve to. Slobodni Strelčevi, privlačite mlađu osobu koja može po svemu da vam izađe na crtu.

JARAC – Morate naučiti da pravite kompromise i da pružite partneru ono što bi on želeo a ne vi. Umete da budete sebični pri pokazivanju emocija. Kruti ste i teški za saradnju. Slobodni Jarčevi, jedna osoba vam se nudi i učinila bi sve da bude sa vama, ali to vama nije interesantno.

VODOLIJA – Ne bi trebalo da dozvolite da vam lični strahovi i stara iskustva unesu nemir i donesu sumnju. Teško da ćete sada uspeti da promenite ono što vam smeta u ljubavnom odnosu. Slobodne Vodolije, ne bi trebalo da donosite ljubavne odluke na prečac. Ljubavna afera.

RIBE – Partner vam može nešto zaberiti a što je najgore, u pravu je. Ako vidite da pogrešili, izvinite se na vreme inače ćete svima upropastiti vikend. Slobodne Ribe, razočaranje u jednu osobu koju ste nedavno upoznali preko posla.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *