OVAN – Dok vi vodite razne dijaloge o novim ulaganjima i novcu, vaš partner unosi neophodnu ljubav i toplinu u vaš dom. Slobodni Ovnovi, maštate o dragoj osobi, ali ne preduzimate ništa značajnije da je osvojite.

 

BIK – Želeli biste da zaštite sebe i svoju porodicu od vanrednih troškova koje nagoveštava partner. On vam trenutno deluje neiskusno i nepromišljeno. Slobodni Bikovi, osoba koja vam se udvara polako otrkiva svoje prave namere.

 

BLIZANCI – Očekuje vas više susreta sa partnerom i dragim ljudima, a moguć je poziv za jedno veće slavlje ili okupljanje. Slobodni Blizanci, ovo je period kada ćete biti veoma popularni među suprotnim polom. Moguć je početak nove veze ali i rasprave sa dragom osobom.

 

RAK – Trenutno zapostavljate sve drugo osim partnera i porodice. Potrebno je da napravite distancu kako biste zaštitili svoj mir i privatnost. Slobodni Rakovi, pokušavate da od drugih ljudi sakrijete svoja osećanja, ali ono što se dešava u vašem srcu sve govori o vašem emotivnom stanju.

 

LAV – Prijatelji sa kojima ste ovih dana u kontaktu će vas inspirisati i pokrenuti. Partner i porodica trpe ali ko zna zašto je to dobro. Naspavajte se. Slobodni Lavovi, mlađa osoba postavlja granicu i nudi vam prijateljstvo. Kad bolje razmislite, shvatićete da je u pravu.

 

DEVICA – Gajite tajne simpatije prema bliskoj osobi i preispitujete svoja osećanja. Mogu vas odati samo česti pogledi na ekran vašeg telefona ili monitora. Slobodne Device, pokušavate da kontrolišete svoja osećanja, ali to vam teško polazi za rukom. Vaši prijatelji znaju sve i možda će oni biti vaši posrednici.

 

VAGA – Biće vam stalo da svojim izgledom ostavite što bolji utisak na svoje okruženje kako biste sreknuli partnerovu pažnju. Tolerantni ste. Slobodne Vage, moguće je novo poznanstvo pa čak i zaljubljivanje u osobu sa posla.

 

ŠKORPIJA – Možda je sada pravo vreme da isplanirate godišnji odmor sa svojim partnerom jer je moguće  zajedničko putovanje u inostranstvo. Slobodne Škorpije, nemojte ignosati intuiciju. Procenite osećanja drage osobe.

 

STRELAC – Uspešno ćete rešiti zajednički problem sa voljenom osobom. Pružate partneru još jednu šansu. Slobodni Strelčevi, u kontaktu ste sa dve osobe koje najverovatnije nisu slobodne. Mogući su strastveni susreti u vašem ili domu osobe koja vas privlači.

 

JARAC – Bićete veoma nežni prema partneru a njemu će puno značiti ako budete pažjivo poslušali njegovu priču i dali neki ohrabrujući savet. Slobodni Jarčevi, nekoliko kombinacija je trenutno aktuelno, ali ona koju biste vi najradije dešifrovali ima najjaču bravu.

 

VODOLIJA – Ovo je vaš srećan period u kojem možete unaprediti vaš emotivni odnos i kada vas može uzbuditi partnerova odlučnost jer vam je jako bitno da pored sebe imate osobu koja je jača od vas. Slobodne Vodolije, očekujte udvaranja i nove kontakte. Simpatije prema oseća jedna Vodolija.

 

RIBE – Uspećete da prenesete svoja osećanja i strasti i da ih načinite stvarnim i opipljivim. Mogući su zajednički izlasci, romantične poruke ili moguće kraće zajedničko putovanje. Slobodne Ribe, vreme je za ljubav. Učvrstite je uz romantičnu večeru i maštanju o zajedničkoj porodici i domu.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *