OVAN – Ljubomora koju osećate ovog puta može da osveži vašu vezu. Partner će igrati po vašim pravilima a vi ćete znati da ste voljeni. Ima li šta lepše?! Slobodni Ovnovi, na pomolu je strastven susret sa osobom koju duže vremena poznajete ali tek sada može biti nešto između vas.

BIK – Kako ste vi i partner upleli svoje životne niti, to retko ko može da postigne. Čvrsta veza, fatalna privčanost ali pazite da ne dosadite jedno drugome. Slobodni Bikovi, ne upuštajte se u flert na poslu ako stvarno to ne mislite jer druga strana bukvalno može protumačiti signale koje dobija a ako još zavisite od te osobe, onda ćete imati problem.

BLIZANCI – Očekuje vas jedan jako pozitivan period u kojem ćete biti dosta prisniji sa partnerom. Moguć je zajednički izlazak, planiranje putovanja ili poziv za slavlje kod njegove familije. Slobodni Blizanci, sve su oči uprte u vas. Imate harizmu, držanje, nastup, osvajate šarmom i inteligencijom. Samo lud ne vidi koliko ste neodoljivi. Moguća veza.

RAK – Trebalo da naučite da više uživate u intimnim trenucima sa partnerom a pred vama je period u kojem upravo možete pomeriti planine ispod jorgana. Strast. Neki Račice mogu ostati u drugom stanju. Slobodni pripadnici ovog znaka, iz ljubomore mogu doneti neke nepromišljene ljubavne odluke. Ali, gledano s druge strane, klin se klinom izbija.

LAV – Puni ste života i elenana, tako da ćete biti u potpnosti neprepoznatljivi. Partner će biti jedno vreme uzdržan a onda će početi da vam prebacuje – a što ovo, a što ono. Slobodni Lavovi, baš vam je stalo da osvojite jednu osobu i već ste na pola puta da to i ostvarite. Početak nove ljubavne priče.

DEVICA – Naredna sedmica doneće vam bliskost sa ukućanima ali i širom familijom. Pravo je vreme za rešavanje stambenih pitanja i ulaganja u dom. Sloga. Slobdone Device, nemate previše vremena za druženje i izlaske, pa lako možete prepustiti osobu koju simpatišete nekom drugome.

VAGA – Venera se približava planeti Pluton što će delovati na vas tako što ćete postajati sve ljubomorniji i nezadovoljniji, mada to u principu neće previše uticati na partnera jer je i on sličnog raspoloženja. Ne očekujte nešto što sami ne dajete. Slobodne Vage, od vas se može svašta očekivati. Obnova starog kontakta.

ŠKORPIJA – Pred vama je period u kojem ćete biti jako povezani sa partnerom a može vam se činiti i da se on oslanja previše na vas, počinjući da vas sve više zamara zbog toga. Slobodne Škorpije, zaljubljive stre prirode i lako možete započeti dugotrajan emotivni odnos. Bez obzira koliko naređivali glavi, srce ne sluša.

STRELAC – Sa partnerom imate fantastičnu komunikaciju a u svako doba možete dobiti savet ili pomoć. Ako ste planirali putovanje u inostranstvo u skorijem periodu, rezervište kartu i smeštaj. Slobodni Strelčevi, starija osoba vam nudi “kule i gradove” ali vi ne bi želeli da se prerano vezujete.

JARAC – Koliko god ljubavi dobijali nije vam dovoljno. Težite potpunoj posvećenosti a ako to ne možete da ostvarite, ne treba vam niko. Slobodni Jarčevi, udvara vam se osoba koja ima lošu prošlost ali u svemu tome postoji nešto i što vas neodovljivo privlači toj osobi.

VODOLIJA – Partnera očekuje uspešan poslovni period a vi ćete se zbog svega osećate zapostavljeno. Nemojte pokazivati svoja osećanja jer mogu biti protumačena kao vaša slabost. Slobodne Vodolije, ne očekuje vas ništa novo. Neki Vodolije mogu obnoviti stari ljubavni kontkat i očekivati tajna ljubavna viđanja i to je sve.

RIBE – Pred vama je interasantan period u kojem će vaša ljubav zasijati na poseban način. Na vas će pozitivno delovati prijatelji ali i sve što je novo i drugačije. Slobodne Ribe, preko prijatelja možete ostvariti novo emotivno poznanstvo. Bivša ljubav se raspituje o vama.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *