OVAN – Ako nešto može narušiti dobar odnos sa partnerom onda su to ljudi iz vaše i partnerove prošlosti a posebno osetljivi možete biti zbog starih grešaka i loših iskustava. Slobodni Ovnovi, niste sigurni da li je pametno obnavljati vezu sa osobom iz vaše prošlosti ili treba zauzeti drugačiji stav.

BIK – Najviše možete pogrešiti ukoliko budete tvrdoglavo odbijali da se menjate i prilagođavate jedno drugome. Jedna osoba iz porodice vas neprestano podseća na to da prava ljubav pobeđuje sve. Slobodni Bikovi, idealno je vreme da doterate liniju i postanete još privlačniji suprotnom polu. To će vam sigurno obezbediti nova udvaranja.

BLIZANCI – Ne možete baš uvek sve da dobijete i trebalo da naučite kada je pametnije ćutati posebno u situacijama kada znate da možete biti krivi. Partner se može tajno zabavljati i bez vas. Slobodni Blizanci, previše ste nervozni da bi se sada upuštali u ljubavnu vezu.

RAK – Partneru dosta tolerišete čak i nešto što ne bi trebalo samo da bi bio mir u kući. Dok vam svi ostali drže pridike, za vas je najbolje da radite onako kako znate i umete. Slobodni Rakovi, neki ovih dana mogu obnoviti stari ljubavni kontakt i to držati u tajnosti od drugih ljudi.

LAV – Ne očekuju vas nešto naročito romantični trenuci ali prijateljstvo i razumevanje je prisutno a najbolje od svega je što vas partner ne sputava, čak naprotiv. Slobodni Lavovi, starija osoba sa posla vas simpatiše ali to krije i čeka povoljan trenutak da vam to saopšti ili da do znanja.

DEVICA – Bićete fokusirani na poslovne obaveze a samim tim i neraspoloženi za bilo šta drugo. Bitno je da ne sputavate partnera pa ako vi već nemate vremena nemojte njega da uskraćujete. Slobodne Device, dolazi do prekida jednog površnog kontakta. Nemojte da žalite.

VAGA – Partner i vi ste veoma bliski ali jako malo vremena vam preostaje ze neke lepe stvari i tu nastaje problem. Takođe, neke Vage mogu imati problema sa partnerom oko vaspitanja dece ili oko planiranja porodice. Slobodne Vage,neću vam prijati najnovije informacije o jednoj osobi a možete biti osvetoljubivi zbog povređene sujete.

ŠKORPIJA – Iako će partner pokušati sve samo da vas ne naljuti ipak nećete uspeti da ostanete mirni do kraja sedmice. Vrlo lako se možete upustiti u sukob ili naljutiti na partnera i postati pravo zlopamtilo. Slobodne Škorpije, ulazite u strastven period u kojem je sve moguće jer ste spremni na sve.

STRELAC – Sa partnerom ćete ovih dana imati veoma zategnute odnose, da ne kažem da neki mogu razmišljati i o razvodu. Prijaće vam da se malo udaljite od partnera ali i da potražite zajedničku stručnu pomoć. Slobodni Strelčevi, zavodljivi ste i privlačni a mlađa osoba je posebno oduševljena sa vama i jedva čeka da vas ponovo vidi.

JARAC – Primenićete ucenjivačku metodu da postignete ono što želite a partner jednostavno neće znati kako da se otrgne vašoj volji. Čuvajte se ljubomore i gledajte da ne napravite scenu. Slobodni Jarčevi, kontakti sa osobom druge vere može vam doneti neopisivo uzbuđenje.

VODOLIJA – Partner vas podstiče da budete bolji i da više napredujete u svakom segmentu života a prisutno prijateljstvo i razumevanje samo još više može učvrstiti vaš odnos. Čuvajte svoju privatnost jer se vašoj sreći ne vesele svi. Slobodne Vodolije, zvezde predviđaju da ćete i naredne sedmice biti slobodni.

RIBE – Pred vama je totalni ljubavni fijasko i najbolje je da ništa ne potencirate da ne bi napravili još veći problem. Distancirajte se i osamite se jer je to formula vaše sreće. Slobodne Ribe, starija osoba je ljubomorna i osvetoljubiva jer nije dobila pažnju koju misli da je zaslužila.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *