OVAN – Sa partnerom možete imati nesuglasice oko prevelikih troškova i nervira vas situacija u kojoj ste našli jer ne možete da je promenite. Krajem sedmice shvatićete da se bezveze ljutite i da vam niko od voljenog bića, nije preči. Slobodni Ovnovi, potrebno je da nastupate oprezno jer imate prevelika očekivanja za nekoga koga ne poznajete. A šta ako je ta osoba o kojoj mislite u braku?

BIK – Želećete da partner umire u slatkim mukama za vama i stručno ćete ga održavati u životu da to traje što duže.  Šalu na stranu, bez obzira koliko ljuti bili na partnera, do kraja sedmice ćete se potpuno izmiriti. Slobodni Bikovi, ne želite da priznate koliko vam se dopada jedna osoba, jer znate da ne bi trebalo.

BLIZANACI – Umete i vi da budete ljubomorni bez obzira što ponekad izgledate kao da ste u potpunosti nezainteresovani. To će osvežiti vaš brak ili vezu. Slobodni Blizanci, trudite se da se dopadnete jednoj osobi sa posla i uspevate u tome.

RAK – Pred vama je period u kojem ćete biti posebno romantični i željni da dokazujete svoju ljubav. Neki Rakovi će želeti da poradite na proširenju porodice. Slobodni Rakovi, ovo je period kada vas očekuju ljubavne prilike a neki mogu započeti ljubavnu vezu.

LAV – Svesni ste da se morate više truditi za svoju ljubav i ovog puta ste spremni da se borite za partnera. Nećete se ustručavati ni da javno pokazujete svoju ljubav.  Slobodni Lavovi, kada vam se neko dopada, postajete pravi lovac i učinićete sve samo da osvojite osobu koja vam se dopada.

DEVICA – Pred vama je period u kojem ćete ostvariti duhovnu bliskost sa voljenom osobom. Osećate da ste zaštićeni i da imate kome da se obratite u svakom trenutku a to je voljena osoba. Slobodne Device, neki od vas će se morati zadovoljiti sa “pola kolača”. Osoba koja vam se dopada nije u potpunosti vaša.

VAGA – Pred vama je period nežnosti i ljubavi koje ćete pokazati prema voljenoj osobi. Možete doživeti osećaj potpune celine i duhovnog jedinstva. Slobodne Vage, dopada vam se osoba koju možete upoznati preko posla. Tajna ljubavna afera.

ŠKORPIJA – Baš ste zategnuli odnose u prethodnom periodu. Moglo je da leti i perje da se niste snašli i počeli da se vadite iz živog blata. Sada, sledi period praštanja i emotivnog zbližavanja jer ste i vi shvatili koliko vam partner znači. Slobodne Škorpije, ovo je vaš srećan period. Javiće vam se neko drag i to će vas obradovati.

STRELAC – Odlično slaganje sa partnerom ali postoji i jedna neiskrenost u odnosu između vas i ona preti da naruši vašu vezu. Slobodni Strelčevi, volite da se dopisujete sa suprotnim polom a posebno vam prijaju komplimenti i pažnja koju dobijate. Ipak, to je za sada daleko od zaljubljivanja.

JARAC – Prethodni period je bio izrazito težak za vas, ali sada ćete moći da krenete iznova ali pokušajte da budete iskreni i manje sujetni. Slobodni Jarčevi, privućiće vas jedna osoba koju za sada smatrate prijateljem, ali, nešto će se u vama prelomiti.

VODOLIJA – Pred vama je period ljubavi i strasti a pošto će vam biti veoma važno da održite harmonične odnose, potrudićete se da ne napravite ni jednu grešku. Slobodne Vodolije, ovo je vaš srećan period jer možete očekivati udvaranja suprotnog pola. Mnogi će prihvatiti igru, iako za sada ne postoje stvarne emocije.

RIBE – Ovo je vaš srećni ljubavni period. Partner će vam pokazati koliko mu značite a mnogi neće ni izlaziti iz kreveta danima. Moguće je proširenje porodice. Slobodne Ribe, zaljubljive ste prirode i lako možete započeti novu ljubavnu vezu. Privlačnost je neverovatna.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *