OVAN – Potrudite se da budete strpljiviji jer će to svima koristiti. Partner je raspoložen i spreman za novu avanturu i kraće putovanje. Uživaćete u prisnim razgovorima. Slobodni Ovnovi, na kraćem putu možete upoznati osobu sa kojom ćete sa zbližiti u rekordnom vremenu. Pošaljite poruku.

BIK – Pred vama je jedan lep i ležeran period. U velikoj meri će i povoljna finansijska situacija dozvoliti da se opustite i počnete da uživate u svemu što vas okružuje. Ulenjićete se. Slobodni Bikovi, ovo je vaš srećan ljubavni period i zbog toga bi trebalo da se što više krećete među ljudima, pričate i flertujete. Ljubav miriše u vazduhu.

BLIZANCI – Ulaskom Venere u vaš znak, okolnosti su se okrenule u vašu korist, pa se može reći da je ovo vaše vreme. Partner sprema iznenađenje za vas ili će vam se jedan njegov predlogu učiniti jako interesantnim. Slobodni Blizanci, ako se sad ne zaljubite, onda ništa. Ljubavni poziv ili poruka.

RAK – Prijalo bi vam da možete negde da otputujete, opustite se i ne razmišljate ni o čemu. Pravo je vreme za odmor ili letovanje u destinacije u kojima do sada niste bili. Slobodni Rakovi, može vam se dopasti osoba koja je u braku, pa bi bilo dobro da ne prenagljujete u ljubavnim očekivanjima.

LAV – Umete ponekad da budete veoma sebični a onda se pitate što je partner ovakav ili onakav. Stavite se na njegovo mesto i razmislite još jednom. Slobodni Lavovi, nekog novog možete upoznati preko prijatelja. U pitanju je dosta mlađa osoba od vas.

DEVICA – Ide vam ovaj period na ruku jer ste dosta rasterećeni a i osećate se lepo u svojoj svakodnevnici. Partner je tu negde u vašoj blizini dajući vam bezrezervnu podršku. Ispunjeni ste. Slobodne Device, pred vama je period flerta i prijatnog društva a to može biti uvod u neku lepu romansu.

VAGA – Vreme je za pravljenje planova za budućnost, jer onaj ko ima jasnu viziju pre dolazi do cilja. Ako planirate putovanje u inostranstvo, pakujte kofere. Slobodne Vage će pre pronaći nekoga u inostranstvu a možete predložiti i osobi koju ste nedavno upoznali, da zajedno negde otputujete i bolje se upoznate.

ŠKORPIJA – Partnera prate srećne okolnosti kroz posao a u izgledu je i jedan dobitak koji će celoj porodici i te kako značiti i zbog toga ste jako zadovoljni, pa čak pokušavate da ne gunđate previše, kao što umete. Slobodne Škorpije, na pomolu je ljubavna avantura a što vi budete hladniji i uzdržaniji, tako će se druga strana sve više zaljubljivati u vas.

STRELAC – Venera u 7 polju donosi vam srećne trenutke uz voljenu osobu. Uživaćete u intimi koju imate a obavezno praktikujete i kraće šetnje koje će oboma prijati. Oni Strelčevi koji su u dugoj vezi, mogu se veriti ili dogovarati o sledećem koraku svoje veze. Slobodni Strelčevi, vreme je za ljubav i nova poznanstva ali je potrebno da se što više krećete a što manje vremena da provodite u kući. Sve je moguće!

JARAC – Ova sedmica bi trebala da vam bude jako interesantna i uzbudljiva jer će vam doneti tajni ljubavni flert i ponudu koja će vam itekako imponovati. Nećete odoleti da ne odgovorite na poruku i navedete je na čežnju. Slobodni Jarčevi, magične trenutke nemojte da kvarite sa suvišnim pitanjima da se ne bi razočarali.

VODOLIJA – Kad već ne može bolje, a to znate jer ste dali sve od sebe, onda ćete se zadovoljiti sa ovakvom situacijom kakva je. Partner ima planove vezane za nekretninu. Slobodne Vodolije, naredni period nagoveštava dešavanja na polju ljubavi. Idete ka ozbiljnoj vezi.

RIBE – Dok gledate zaneseno negde u daljinu, niste ni primetili da ste ostali sami. Možda je vreme da se trgnete i posvetite porodici koja vas voli a koju zapostavljate. Slobodne Ribe, prijaće vam ovaj period jer donosi puno razgovora i bliskosti sa osobom iz drugog mesta a to može biti uvod u lepu ljubavnu priču.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *