OVAN

Očekuju vas manji pokloni preko partnera ili znaci pažnje. Voljena osoba u skorije vreme planira kraće putovanje i to bez vas. Kontrolišite ljubomoru. Slobodni Ovnovi, može doći do prekida komunikacije i udaljavanja sa osobom koja vam se dopada.

 

BIK

Posvetićete se sebi i svom izgledu. Neki od vas mogu sebi priuštiti nešto skupo za čim odavno žudite. Slobodni Bikovi, možete pronaći osobu koja vam u potpunosti odgovara i sa njom započeti komunikaciju koja će u početku biti sa prekidima.

 

BLIZANCI

Venera u vašem znaku doneće vam blistavost, šarmantnost i mladalački duh kojim ćete osvajati sve oko sebe. Partner se ponovo zaljubljuje u vas, ako je to moguće.  Slobodni Blizanci, ne treba da vas interesuje šta drugi govore. Ako vam se neko dopada, ona je to to. Moguć je početak veze.

 

RAK

Čuvajte se tajnih dopisivanja ili tajnog flerta jer partner slučajno može saznati za to i posumnjati u vašu vernost. Slobodni Rakovi, ne žalite! Ako se nešto ne ostvaruje kako ste zamislili,znajte da to ima razloga zašto se dešava.

 

LAV

Dosta ćete se družiti sa prijateljima, ali nemojte insistirati na izlascima i provodu koji toliko volite. Draga osoba vam je veliki kritičar. Slobodni Lavovi, očekuju vas kontakti sa suprotnim polom. Sve vam to prija i više nego što ste pretpostavljali. Ljubav u vazduhu!

 

DEVICA

Očekuje vas više kontakata sa partnerovom porodicom, ali ako očekujete pomoć od njih,to može izostati uz izgovor – pa zašto ti ne pomognu tvoji? Slobodne Device, mlađa i uticajna osoba se interesuje o vama.

VENERA U BLIZANCIMA od 24.5 do 17.6 - KLIKNI I PROČITAJ CEO TEKST

 

VAGA

Vaš optimistični duh vas navodi na maštanje i planiranje, ali trenutno vas porodica i ukućani dosta sputavaju da ostvarite svoje naume. Uzdržite se od suvišnih komentara. Slobodne Vage, jedna osoba vas može pozvati u goste, ali vi teško da ćete pronaći vremena za takvu avanturu.

 

ŠKORPIJA

Partner može dobiti pomoć ili poklon preko svoje porodice. Moguće je partner planira kraće putovanje koje za sada nije izvodljivo. Slobodne Škorpije, ne volite kad vas drugi propituje i ispituje. Kada se započne bilo koja tema koja vam ne odgovara, gubite želju.

 

STRELAC

Venera u polju partnerstve donosi otrežnjenje. Preko noći ćete shvatiti koliko vam partner znači a to će vas još više zbližiti. Slobodni Strelčevi, može vam se dopasti sama ideja da uđete u vezu ili brak, ali pazite da se ne zalepite za oženjenog.

 

JARAC

Pokušajte da se opustite u društvu voljenih osoba, ali i da zaboravite na prisustvo prijatelja jer oni mogu poremetiti neke vaše planove. Slobodni Jarčevi, bez obzira šta prijtelji kažu, slušajte svoje srce i svoja osećanja. Moguć početak nove ljubavne veze.

 

VODOLIJA

Pred vama je period koji će doneti poboljšanje porodičnih odnosa. Moguće su posete i češći kontakti sa rođacima. Bliskost sa najmlađim članovima porodice. Slobodne Vodolije, Venera u vašem polju ljubavi vam donosi nove ljubavne prilike a moguće i početak veze.

 

RIBE

Imaćete skladan emotivni odnos, a moguće su i prijatne vesti preko partnera. Više se krećite, putujte, razgovarajte i razmenjujte poruke sa voljenom osobom jer će to pozitivno uticati na vaš brak. Slobodne Ribe, mogući su kontakti sa mlađom i veoma simpatičnom osobom koja vam vraća osmeh.

Vaš astrolog,

Ana Raković

1 Komentar

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *