LJUBAVNI HOROSKOP od 24.3 do 31.3.2023

OVAN – Ako ste pripadnik jačeg pola, ovih dana bićete u centru pažnje. Jedna ženska osoba će pokušati sve samo da osvoji. Uživate u igri zavođenja, a sve se može završiti sa strastvenim susretom.

 

BIK – Ukoliko ste u braku, vidno zanemarujete partnera. On će se pitati šta se to sa vama dešava, dok vi potajno razmišljate o osobi koja vam je ovih dana okupirala misli i zbog koje bi promenili ceo svoj život. Slobodni Bikovi, na pomolu je jedno novo poznanstvo koje imate potencijal da preraste u nešto više.

 

BLIZANCI – Kada vidite kako se ponašaju ljudi iz vašeg okruženja, koliko malo ima ljubavi i poštovanja,postajete sumnjičavi i nesigurni u partnerovu ljubav. Slobodni Blizanci, jednu osobu koja vam se udvara želite pošto poto da izbegenete.

 

RAK – Morate naučiti da se vatrenije borite za svoje želje i ciljeve. Navikli ste da vas partner sputava ili da vam nešto brani, a sada je vreme da promenite tu „ploču“. Slobodni Rakovi, jedna osoba se raspituje o vama preko prijatelja. Ako ste dama, očekuje vas udvaranje.

 

LAV – Zbog energije kojom zračite, privlačite jednu osobu koja na pomalo nametljiv način želi da skrene pažnju na sebe. To će zasmetati ljudima sa kojima radite. Slobodni Lavovi, jedna osoba ume da vam odgovori i da vas na fin način „spusti na zemlju“.

 

DEVICA – Sve više se udaljavate od partnera. Opet počinjete da sumnjate i da u svojoj glavi pravite „teorije zavere“. Partner zna da ga kontrolišete. Slobodne Device, očekujte vesti, poziv ili poruku od osobe iz daleka.

 

VAGA – Partnera možete iznenanditi promenom u svom ponašanju. Sada znate šta hoćete i ništa vas ne može sprečiti u ostvarenju svojih nauma. Drugi mogu biti ljubomorni na vašu sreću. Slobodne Vage, za vikend obavezno izađite, jer se možete nadati zanimljivim susretima. Želeli biste da jedna osoba pati za vama, kao što ste vi za njom. Osvetoljubi ste.

 

ŠKORPIJA – Ovo je idealan period da se sa voljenom osobom dogovorite oko poslovnih i privatnih obaveza. Ne dozvolite da nervoza utiče na odnos sa partnerom koji je jedva čekao da ostane sa vama nasamo. Slobodne Škorpije, mlađa osoba pokušava da vam se približi, ali vi ostajete nedorečeni.

 

STRELAC – Vreme je da poradite na svom životu i okrenete se lepšim stvarima. Predložite partneru zajedničko bavljenje sportom. Prijao bi vam svaki vid zajedničke rekreacije. Slobodni Strelčevi, u toku naredne detelje možete da očekujete više dešavanja na polju ljubavi, a moguć je i početak nove veze.

 

JARAC – Umete da budete veoma teški, a u komunikaciji sa partnerom i drugim ljudima nepodnošljivi. Stalno se nešto ljutite i breckate na voljenu osobu. Ona nije tu da sluša vaše zvocanje. Slobodni Jarčevi, jedna osoba vas malo, malo pa izbaci iz takta. Čas se mirite, čas se svađate.

 

VODOLIJA – Za vikend bićete u centru pažnje, a neke drage osobe mogu najaviti svoju posetu. Vi ste uvek zanimljivo društvo. Partner planira putovanje ili kupovinu za kuću. Slobodne Vodolije, i dalje ćete biti slobodni, jer vas niko konkretno i ne zanima. Sve je stvar ukusa, a vaš je specifičan.

 

RIBE – Za vas bi bilo najbolje da se osamite i na miru starite sa voljenom osobom. Ovog puta treba da dozvolite sebi da vam sve dosadi i da vam prioriteti budu drugačiji. Slobodne Ribe, nekoliko osoba se interesuje o vama. Prednost dajete osobi koja otvorenije pokazuje svoje simpatije.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *