OVAN – Venera u Ovnu je povoljna za vaše ljubavne odnose, vi ćete se prolepšati, poraditi na svom izgledu a to neće ostati ne primećeno. Partner je oduševljen sa vama i želi da provede svaki slobodan trenutak uz vas. Slobodni Ovnovi,Venera vam donosi mogućnost zaljubljivanja i mogućnost da sada upoznate nekoga ko će vas oboriti s nogu.

BIK – Možete biti pomalo neodlučni i na iskušenju da započnete tajnu ljubavnu vezu. Pokušajte da se distancirate od drugih ljudi i da sačuvate svoj mir jer to je put vaše sreče i ispunjenja. Slobodni Bikovi možete započeti tajnu ljubavnu vezu sa dobrostojećem osobom. Pazite da vas neko ne slaže.

BLIZANCI – Naredne sedmice ćete dosta distancirani i hladni u odnosu prema partneru. Postoji neki problem o kojem ne želite da razgovarate što za vas nije tipično. Zatvaranje u sebe. Slobodni Blizanci preko prijatelja možete ostvariti novo poznanstvo ali vaše srce je trenutno zaključano.

RAK – Venera u desetom polju ukazuje da je ovo vaš srećan period i da je ovo period u kojem vam se mogu ostvariti neke davnašnje želje. Sebi priuštite izlazak,odlazak u pozorište, na festival, koncert i slično. Opustite se. Slobodni Rakovi može vam se udvarati osoba sa posla to lako može da bude i vaš šef.

LAV – Prethodne sedmice ste imali težak period i potrebno vam je vreme da sve to zaboravite i da se oraspoložite a tu vam neće pomoći ni partnerova pažnja, ni ljubav. Potrebno vam je malo vremena samo za sebe. Slobodni Lavovi bićete primećeni u svakom društvu i jedna uticajna osoba će želeti da vas osvoji.

DEVICA – Nemate vremena ni za šta drugo nego za posao i zapostaviti ćete sve zbog poslovnih problema. Partner se zbog toga može s pravom ljutiti. Slobodne Device, preko vašeg posla možete očekivati susret sa jednom osobom sa kojom ste već bili u vezi ili ste bili u nekoj vrsti kontakta.

VAGA – Ovo je za Vage pozitivan ljubavni period jer ste svesni koliko vam partner znači. Venera u polju partnerstva naglašava potrebu za zajedništvom i partnerstvom. Neke Vage koje su u dužim vezama se mogu veriti. Slobodni pripadnici ovog znaka vrlo lako ući u ljubavni flert sa osobom u braku.

ŠKORPIJA – Teško pokazujete emocije ili to radite na pogrešan način ali sada će vas oduševiti postupak voljene osobe i njegova dela će vam reći koliko ste voljeni. Slobodne Škorpije dopadate se jednoj osobi sa posla i ukoliko počnete da provodite sve više i više vremena zajedno, vrlo lako možete skliznuti u ljubavnu vezu.

STRELAC – Ovo je za Strelčeve srećan ljubavni period. Neki od vas će uživati u društvu, komplimentima, poklonima i ustupcima voljene osobe. Oni koji su u dugim vezama mogu razmišljati o ulasku u brak. Slobodni Strelčevi se lako mogu zaljubiti i započeti vezu sa osobom koja vam je sudbinski predodredjena.

JARAC – Niste previše komunikativni ovih dana i to partneru može da smeta . Ukoliko mu ne govorite šta vas zaista muči, on može pomisliti da je nešto drugo posredi. Prijalo bi vam zajedničko putovanje, šoping ili šetnja. Slobodni Jarčevi mlađa osoba se zaljubljuje u vas. Nekog novog i i veoma zanimljivog možete upoznati na kraćim putovanju. Odgovorite na poruku na društvenim mrežama.

VODOLIJA – Povučeni ste i zatvoreni u sebe a uzrok vašem ponašanju leži u partnerovoj ćutljivosti. Sve u svemu, nemate razloga za brigu a uskoro vas partnr može obradovati sa poklonom. Slobodne Vodolije, udvara vam se uspešna i bogata osoba koja vam nudi razne vrste pomoći.

RIBE – Ako budete mislili samo na sebe to vam partner neće oprostiti. Obratite pažnju kako se ponašate prema njemu i da li ste ga zaboravili ili uvredili nekim postupkom. Slobodne Ribe trebalo da pokažete više inicijative i da budete preduzimljivi ukoliko vam se neko dopada, dok ne bude kasno.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *