OVAN – Okolnosti su takve da možete biti nesigurni zbog toga što se vraćaju neke situacije iz vašeg prethodnog života pa se plašite da sa trenutnim partnerom ne prođete isto. Slobodni Ovnovi, ukoliko vam neko uslovljava prijateljstvo, onda je bolje da tu osobu prepustite sudbini i dignete ruke od nje.

BIK – Bićete veseli, šarmantni i pristupačni a možete obradovati i voljene ljude oko sebe sa manjim sitnicama i poklončićima. Prijaće vam svaka vrsta okupljanja. Slobodni Bikovi, pred vama je veoma povoljna sedmica u kojoj vam se može javiti i neko koga niste dugo vremena čuli. Oni starije, očekuje ljubavni susret.

BLIZANCI – Bićete raspoloženi zbog kontakta sa ljudima iz daleka koje niste dugo videli. Sa partnerom možete planirati kraće putovanje u inostranstvo. Slobodni Blizanci, vrlo lako možete obnoviti kontakt sa jednom osobom iz inostranstva sa kojom ste davno bili u vezi.

RAK – Pred vama je fin period u kojem ćete se maksimalno posvetiti partneru. Planirate da porodično provedete praznike pred vama kako dolikuje, a ni izlasci i provod neće izostati. Sloboni Rakovi, dopadate se jednoj zauzetoj osobi koju znate dugi niz godina.

LAV – Najlepše će vam biti u društvu kolega sa posla pa bi trebalo da nešto organizujete narednih dana gde ćete svi biti na okupu. Slobodni Lavovi, očekujte udvaranja na poslu. Dopadate se starijoj osobi.

DEVICA – Iako niste raspoloženi za društvo i radije bi ostali kući, u poslednjem trenutku možete dobiti zanimljiv  predlog za proslavu Nove godine. Slobodne Device, Venera u 5. Polju donosi vam nova emotivna dešavanja. Susret sa starijom osobom.

VAGA – Najlepše će vam biti u krugu porodice i poznatom okruženju. Naravno, uvek možete napraviti mali presedan ako vam bude do izlazaka i provoda. Slobodne Vage, ovo vreme vas podseća na nešto što se desilo. Zbog toga ste okrenuti ka prošlosti a i jedan susret to može evocirati.

ŠKORPIJA – Trebalo biste da budete inicijator i organizator okupljanja i druženja narednih dana jer će svi ostali biti mlaki i nedovoljno zainteresovani za bilo šta. Partner planira kraće putovanje. Slobodne Škorpije, mlađa osoba je zainteresovana za vas, ali vi niste.

STRELAC – Žudite za nečim novim i drugačijim  zbog čega možete odbiti sve dosadašnje predloge i ostavili prostora da doživite nešto novo. To može biti i izlazak na neko novo mesto, putovanje na lokaciju koju do sada niste posetili ili slično. Na partnera prenosite svoj entuzijazam. Slobodni Strelčevi, moguć je početak tajne ljubavne veze, ali ovi praznični dani vas mogu fizički udaljiti.

JARAC – Gledajte da se opustite i uživate narednih dana a društvo će vam praviti i drage osobe i rođaci koji će želeti da provedu društvo sa vama.. Željni ste svega što vas veže za srećno detinjstvo. Partner će vam pružiti ljubav i podršku. Slobodni Jarčevi, moguć je početak nove emotivne veze sa veoma upornom i odgovornom osobom na koju možete računati.

VODOLIJA – Ovih dana radite na sebi ali dosta sputavate svoje želje ili ne umete da uživate onoliko koliko bi to trebalo. Partner je orijentisan na karijeru i skoro da ne pokazuje emocije. Slobodne Vodolije, neprestano vam se vraćaju osobe iz prošlosti a neko novi ni na vidiku.

RIBE – Pred vama je sjajan period koji vam donosi druženja i susrete sa bliskim prijateljima i rođacima. Biće vam interesantno i veoma prijatno. Slobodne Ribe, u centru ste pažnje te možete očekivati udvaranja. Pripremite se jednu veoma upornu osobu koju možete odbiti samo ako ste dovoljno sigurno da to želite.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *