OVAN – Ono o čemu treba da vodite računa je da pre nego što totalno poludite, izbrojite do 10. Razmislite o tome da je partner u pravu a uskoro ćete uspeti da izgladati sve nesuglasice. Očekuje vas srećan period. Slobodni Ovnovi, može vam se dopasti osoba koja je u braku i zbog toga se posle kratkotrajnog ushićenja, naglo možete povući.

BIK – Možete biti pomalo zabrinuti da jedna vaša tajna ne bude otkrivena jer ste sigurno da se ona partneru neće nikako dopasti. Postavite jasne granice sa ljudima sa kojima radite ako ne želite da partner poludi od ljubomore. Slobodni Bikovi, bilo bi pametno da izbegnete afere na poslu.

BLIZANCI – Nalazite se u zanimljivom periodu u kojem vas očekuje fantastično društvo ali u svemu tome partner neće previše učestvovati. Možete upoznati i nekog novog zbog koga ćete zaboraviti na sve druge. Slobodni Blizanci, lako možete obnoviti stari kontakt ili naleteti na nekoga koga oduvek znate a nikad niste imali priliku da sa njom porazgovarate.

RAK – Pred vama je sedmica koja će vam doneti bliske kontakte sa partnerom a neki od vas mogu planirati proširenje porodice. Pravo je vreme za jednu prinovu. Slobodni Rakovi, mlad Mesec u Vagi vam može probuditi emocije i doneti novu priliku za zaljubljivanje. Što više izlazite – grad, pozorište, koncert, bioskop, rođendani ili slavlja…

LAV – Bićete okrenuti svojoj porodici i brizi za najmilije. Sada je potrebno da im ugađate i da ih u potpunosti razmazite kako samo ti vi umete. Harmonija. Slobodni Lavovi, bićete privlačni suprotnom polu ali ovog puta ćete želeti da osetite pravu ljubav pa ćete više slušati srce nego glavu.

DEVICA – Između vas i partnera vlada nepoverenje kada je novac u pitanju. Ovog puta želite da zadržite novac koji ste vi zaradili, ne dozvoljavajući da partner njime upravlja jer smatrate da on sve radi pogrešno. Slobodne Device, udvaraće vam se jedna osoba koja je jaka samo na rečima a kada bi vam bila potrebna njena pomoć, videli bi da od toga nema ništa.

VAGA – Sunce u vašem znaku donosi vam period u kojem ćete iskreno uživati u životu i svim zbivanjima. Nećete propustiti ni jedno dešavanje ili poziv a neke Vage će imati priliku i za tajni flert. Slobodni pripadnici ovog znaka će biti jako aktivni a samim tim i veoma popularni. Svi će želeti da budu u vašem društvu.

ŠKORPIJA – Ako vam je glavni adut to da okrivite partnera kako zapostavlja decu jer previše vremena provodi sa prijateljima, onda ste postali krajnje nemaštoviti. Kao da partner ne zna da to nije problem već vaša ljubomora. Slobodne Škorpije,  ne morate imati sve što poželite, posebno ako se ista osoba dopada i vašim prijateljima.

STRELAC – Očekuju vas prijatni kontakti sa partnerovom porodicom koja vam je ovih dana velika podrška. Sa partnerom ste i dalje u zategnutim odnosima iako on pokušava da to ispravi. Slobodni Strelčevi, prijaće vam društvo osobe sa posla. Sigurno je da postoji nešto među vama.

JARAC – Pravićete sa partnerom planove za budućnost ali će vam biti potrebna i njegova pomoć jer ne možete sve sami. Idealno je vreme za putovanje u inostranstvo. Slobodni Jarčevi, prijaće vam udvaranje jedne emancipovane osobe koja potpuno pozitivno deluje na vas da ste i vi počeli da verujete u čuda.

VODOLIJA – Partner može biti preosetljiv iako nema stvarnog razloga za to. Potrebno mu je više pažnje i ljubavi a vi niste baš uvek vični da je pokazujete. Slobodne Vodolije, nije da se ništa ne dešava. Možete dobiti par interesantnih ljubavnih ponuda a neke Vodolije se mogu upustiti u strastvenu ljubavnu avanturu ne mareći šta će biti sutra.

RIBE –  Povedite računa o društvu u kojem se vaš partner kreće narednih dana jer se tu može naći osoba koja će želeti da stavi svoje šape tamo gde joj nije mesto. Nemojte da vam je svejedno. Slobodne Ribe, moraju da priznaju svoj neuspeh. Nešto radite pogrešno.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *