OVAN – Potrebno je da izbegnete monotoniju i da pokušate da partneru predložite nešto novo. Čak i novi prijatelji i nova poznanstva mogu biti blagotvorni na vaše partnerstvo. Slobodni Ovnovi, preko prijatelja možete ostvariti neka nova i lepa poznanstva. Tu se može raditi i o osobi koja je ceo život bilat u negde a vi je nikada niste zvanično upoznali.

BIK – Ovo je sedmica u kojoj će se ispuniti neke vaše želje. Pokušajte da sa partnerom izađete na neka stara mesta za koje vas vežu uspomene. Bićete u centru pažnje. Slobodni Bikovi, uticajna osoba se zainteresovala za vas. Možete osetiti karmičku poveznost ili kao da od te osobe ne možete pobeći.

BLIZANCI – Sa partnerom ćete imati sve bolji odnos tako da će ovo za vas biti jedna jako lepa sedmica koja vam vraća dobro raspoloženje i optimizam. Nemojte štedeti na osobama koje volite. Slobodni Blizanci,  starija osoba iz inostranstva čeka na susret sa vama a ako se još nije desio, malo se pokrenite i prošetajte.

RAK – Trebalo bi da poradite na svom ljubavnom životu jer ukoliko nešto ne štima u vašem krevetu onda se to nezadovoljstvo prenosi i na sve ostale segmente u vašem braku. Partner vam predlaže izlazak, nemojte slučajno da ste ga odbili! Slobodni Rakovi, možete se upustiti u vezu bez obaveza sa bivšim partnerom ali nemojte očekivati čudo.

LAV – Ponekad se osećate kao da ste potpuno nesuklađeni sa partnerom i to pomalo podriva vašu ljubav. Prijaće vam društvo sa posla i jedan flert na radnom mestu. Slobodni Lavovi, jedna Devica očekuje da će se nešto dogoditi između vas. Vi jeste zainteresovani ali ne dovoljno.

DEVICA – Pred vama je vikend u kojem ćete moći da se posvetite partneru na jedan posebno nežan i brižan način. Prijaće vam lagana šetnja, razgovor, podrška i prisnost koju osećate. Slobodne Device, nove ljubavne prilike su pred vama. Sve je otvoreno samo još da se desi.

VAGA – Sve će zavisi lično od vas i toga šta vi to želite. Ono što je evidentno je da ćete provoditi najviše vremena unutar vašeg doma i da niste spremni da eksperimentišete i probate nešto što vam se možda neće dopasti. Bez većih promena. Slobodne Vage, pred vama je sedmica sa prijatnim društvom i okupljanjem posebno sredinom naredne sedmice.

ŠKORPIJA – Imate zajedničke planove sa partnerom za doček Nove godine ali do tada će svako raditi ono što hoće. Vas konrektno očekuje flert sa mlađom osobom ili  zanimljiva prepiska na društvenim mrežama. Slobodne Škorpije, možete obnoviti kontakt sa jednom osobom koju niste dugo videli ni čuli. Susret.

STRELAC – Kad vidite da partner krene da se ljuti ili vas kritikuje, najbolje je da se nađete u poslu i udaljite. Ne treba da vas dotiče njegovo neraspoloženje jer ga niste vi ni prouzrokovali. Slobodni Strelčevi, jednan Bik razmišlja o vama i uporan je u tome da vas osvoji. Poklon.

JARAC – Ako neko voli zimu i praznike onda ste to vi. Bićete otvoreni za druženja i sve varijante susreta sa ljudima a ono što je sigurno, da nećete hteti da samo sedate kući. Provod. Slobodni Jarčevi, vreme je da se istaknete i pokažete da itekako umete da zavodite. Teoriju znate, još da vas vidimo u praksi.

VODOLIJA – Ono što je sigurno da ne treba ništa da planirate da se ne bi razočarali. Nekoliko planeta u vašem 12 polju govori da vam je najsigurnije da ništa nije sigurno. Slobodne Vodolije, možete se upustiti u tajnu ljubavnu vezu sa starijom osobom ili sa nekim koga znate dugi niz godina.

RIBE – Prijatelji mogu pozitivno uticati na vaš ljubavni odnos i ukazati na vam na sve vrline vaše voljene osobe na koje ste u zadnje vreme u potpunosti zaboravili. Slobodne Ribe, morate biti spremni da ostavite prošlost za sobom. Prijaće vam društvo Vodolije.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *