OVAN

Ulazite u poseban period za unapređenje svog braka. Očekuju vas dani prosperiteta i duboke bliskosti.Čak i ako ste već dugo u vezi, ovo je vreme kada možete postati hrabriji i partneru predložiti brak ili zajednički život. Slobodni Ovnovi, imaćete priliku da se nađete u pravom trenutku na pravom mestu, a ostalo će zavisiti od vas.

 

BIK

Možda ćete osećati veću ljubomoru nego obično, što može dovesti do konflikata sa partnerom. Ipak, na kraju ćete uspeti da pronađete zajednički jezik i rešite problem. Slobodni Bikovi, privući će vas osoba koja vas smatra prijateljem, ali vi ćete želeti da pređete korak dalje. Otvorena vrata za avanture bez obaveza.

 

BLIZANCI

Sa partnerom ćete ostvariti odličnu saradnju i razumevanje, te ćete zajedno deliti kućne i porodične obaveze. Razveselite voljenu osobu povremenim prisećanjem na zajedničke uspomene. Slobodni Blizanci, možete obnoviti kontakt sa bivšim partnerom koji je sada u braku.

 

RAK

Iskoristite ovaj period kako biste se posvetili onome što volite i deci, a partner će vam se pridružiti kad bude spreman. Slobodni Rakovi, polje ljubavi vam je aktivirano, a zanimljivu osobu možete upoznati preko posla kojim se bavite.

 

LAV

Pred vama je fantastičan period podrške porodice, a neki od vas će rešiti stambeno pitanje ili nasledstvo. Osećate se izuzetno dobro. Slobodni Lavovi, raspoloženi ste za izlaske i druženje i mogli biste upoznati nekog novog kroz prijatelje na javnim mestima.

 

DEVICA

Trenutno partner možda želi da izbegne veće obaveze, ali imate njegovu podršku. Vaš odnos je odličan, ali sada je vreme da se više posvetite sebi. Budite sebičniji, slobodno. Device koje nisu u vezi biće otvorenije prema suprotnom polu a osoba iz daleka pokazuje interesovanje za vas.

PROČITAJ PRIČU - UPOREDNI HOROSKOP I SINASTRIJA

 

VAGA

Venera vam donosi stabilne ljubavne odnose, a neke Vage će čak ući u brak. Ako osećate trzavice, one mogu biti posledica vašeg oklevanja i dvoumljenja. Slobodne Vage, srećne prilike su pred vama, i još uvek imate šansu za početak nove veze.

 

ŠKORPIJA

Ako želite mir, važno je sačuvati svoju privatnost od znatiželjnih pogleda drugih ljudi. Partner vas može iznenaditi poklonom. Slobodne Škorpije, trenutno više uživate u igri zavođenja nego u bilo čemu drugom. Rak čežnjivo gleda na telefon i očekuje vašu poruku.

 

STRELAC

Navikli ste na mnoge stvari, ali možda niste navikli na komplimente partnera. Ovog puta, on će se hvaliti vama pred svima, a možda ćete dobiti i mali poklon. Slobodni Strelčevi, ne odbijajte pozive za druženje, jer nikada ne znate koga biste mogli upoznati.

 

JARAC

Ulazite u jedan period gde ćete preispitivati svoje emocije, a neki Jarčevi će biti iskušani tajnim flertom. Ako ste slobodni, možda ćete postati bliži osobi koja vam deluje misteriozno i neuhvatljivo.

 

VODOLIJA

Ponekad se pitate da li uopšte poznajete partnera a upravo ta činjenica vam i drži pažnju i interesovanje. Preispitajte partnerovo slobodno ponašanje.  Slobodne Vodolije, neki od vas mogu nepromišljeno započeti vezu, ali možda ćete imati sreće i odabrati pravu osobu iz prvog pokušaja.

 

RIBE

Partnerovo povremeno narcisoidno ponašanje može vas umoriti. Može vam prijati kraće zajedničko putovanje, tamo gde vas ne zna niko i gde će prestati sva gluma i flet. Slobodne Ribe, osoba koju možete upoznati na poslu može biti prava za vas i taj susret bi mogao pozitivno promeniti vaš život.

2 Komentari

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *