OVAN – Osetićete šta je porodična bliskost i ljubav, pa ćete se ovih dana prepustiti svim događajima koje planiraju vaši ukućani. Njima je dovoljno da ste tu. Jačanje porodičnih odnosa. Slobodni Ovnovi privlači vas jedna nežna i brižna osoba i sada je momenat kada vas ona može razoružati svojom spontanošću.

BIK – Bez obzira koliko vas partner ponekad nervira, on na vas deluje podsticajno i motiviše vas. Pred vama je sedmica u kojoj ćete se čas koškati a čas grliti i ljubiti. Recite partneru koliko vam znači. Čak i oni slobodni, ukoliko vam se neko dopada, trebalo bi da to ne neki način pokažete i stavite do znanja drugoj osobi.

BLIZANCI – Pred vama je fantastičan vikend u kojem ćete uspeti da obnovite bliskost sa partnerom. Provešćete nezaboravno vreme a možete negde zajedno i otputovati. I sve bi bilo idealno, da ne postoje  velike šanse da se opet naljutite na njega. Slobodni Blizanci, prvo ćete poletiti do neba od sreće a onda će vas jedna osoba izbaciti iz takta.

RAK – Ako se izuzme to što partner nije previše pričljiv i nije toliko raspoložen za putovanje, onda je sve najboljem redu. Pokušajte da utičete na partnera da proba nešto novo jer je on rob svojih navika. Slobodni Rakovi, Venera u vašem znaku donosi vam posebnu pažnju suprotnog pola, mogućnost udvaranja, bliskosti i početka veze.

LAV – Treba voleti sebe, ali ako ste već u braku, ne treba da zapostavljati partnera. Pitajte njega šta bi on to želeo a ne samo da sebi ispunjavate želje. U stvari, za vas se zna – Vi biste želeli jedan dugački odmor sa rukama ispod glave! Slobodni Lavovi, popularnost vam je na vrhuncu ali više je u izgledu tajna ljubav nego nešto zvanično i otvoreno.

DEVICA – Ovaj period donosi vam skladne odnose sa partnerom ali ćete se slagati najbolje ukoliko otputujete negde daleko ili vreme provedete na nekoj plaži. Slobodne Device, lako se može dogoditi da vas neko pretekne dok se vi ustručavate.

VAGA – Partner je strastven i posvećen a ponekim momentima kada oseti da niste dovoljno zainteresovani, može biti ljubomoran. Sve u svemu, vama to imponuje i ovo je period u kojem će vaša veza procvetati. Imate podršku partnerove porodice. Slobodne Vage, privućiće vas starija osoba pored koje se osećate fantastično.

ŠKORPIJA – Bićete pravo zakeralo narednih dana ali i pored toga partner će želeti da vam ugodi i da vam sve bude potaman. Slobodne Škorpije, želite da se dopadnete i ostavite utisak i to znači da ste na dobrom putu da svoj ljubavni status promenite, ali vodite računa da ne prenagljujete a posebno da ne protumačite pogrešno nečije otvoreno ponašanje.

STRELAC – Ukoliko ste planirali da sa partnerom rešavate stambeno pitanje, sada je pravi trenutak da pokrenete tu priču. Partner vam čuva leđa i to vam je jako važno. Slobodni Strelčevi, bićete uspešni kod suprotnog pola i jedna osoba je posebno zainteresovana za vas ali se taj odnos bazira na strasti.

JARAC – Nemojte se vaditi na novac i nemanje. Partner se na to ne obazire. Njemu je potrebna vaša podrška, ljubav, planovi za porodicu i skuvana kafica. Voljenu osobu možete kupiti malim sitnicama. Slobodni Jarčevi, nemojte odbijati predloge za druženja jer nikad se ne zna.

VODOLIJA – Sunce i Merkur u polju partnerstva donosi vam period u kojem će vaš partner ostvariti uspeh i pomaknuti se, za stepenicu više, na društvenoj lestvici. A ako i dalje želite dobre odnose u braku – ne radite ništa bez prethode konusltacije sa partnerom u ovom periodu! Slobodne Vodolije, očekujte udvaranje na poslu.

RIBE – Ako ste roditelj, u narednom periodu bi bilo najbolje da se posvetite deci. Uspomene koje im darujete oni će nositi ceo život sa sobom! Emotivna ispunjenost. Sreća u ljubavi. Slobodne Ribe, smeši vam se početak nove ljubavne veze. Jedna osoba će poludeti za vama.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *