OVAN

Ako do sada niste, sada ćete imati priliku da započnete dvostruki život. Otvara vam se mogućnost za tajnu ljubavnu vezu. Slobodni Ovnovi, od sudbine se ne može pobeći. Kako vam je suđeno, tako će biti. Jedna Riba misli da vas je prešla.

BIK

Za vikend vas očekuje preokret, tako da ćete uspešno rešiti sve ljubavne dileme i dilemice. Partner vas može obradovati sa poklonom. Slobodni Bikovi, bićete srećni zbog pažnje jedne osobe kojoj značite na jedan poseban način.

BLIZANCI

Ono što ne bi trebalo da radite je da se poveravate prijateljima svoje ljubavne probleme jer trenutno ste povređeni pa možete reći nešto što niste mislilii. Slobodni Blizanci, jedna osoba se raspituje o vama preko zajedničkih prijatelja. Vodolija misli o vama.

RAK

Ovo je za vas jedan stabilan period. Predložite partneru da negde izađete ili otputujete. Svaka promena će vam prijati. Slobodni Rakovi, starija osoba sa posla se zaljubljuje u vas. Od vas zavisi da li ćete taj odnos produbiti ili ne.

LAV

Morate znati šta hoćete i kako da to sprovedete u delo. Pokažite partneru da možete nešto sami da organizujete bez njega. To će ga obradovati. Slobodni Lavovi, ako ste u kontaktu sa osobom iz inostranstva, predstoji vam skori susret.

DEVICA

Ulazite u jedan nepovoljniji period za ljubav i partnerstvo jer će planeta svađe ući u polje braka donoseći nesuglasice i neprilike u emotivnom odnosu. Svadljivi ste i tvrdoglavi. A ni partner nije ništa bolji. Slobodne Device, aferu uvek možete imati. Neki mogu prepoznati korist u ljubavni ponudi.

KLIKNI I PROČITAJ: Kakvi nas aspekti očekuju tokom aprila? 

VAGA

Očekuje vas preokret i srećan ljubavni period. Partner vas može posebno motivisati da se više potrudite za oboje. Dame lako mogu ostati u drugom stanju. Slobodne Vage, obratite pažnju na to koga možete sresti ili upoznati preko vikenda. Dajte sve od sebe da budete najlepši.

ŠKORPIJA

Ulaskom Marsa u znak Riba i vi ćete postati tajnovitiji nego inače a neke Škorpije mogu započeti i tajnu ljubavnu vezu i postojeći odnos dovesti pod znak pitanja. Svi oni koji su slobodni se mogu zaljubiti u osobu koja nije slobodna. Ali to vas neće pokolebati jer ste spremni da idete do kraja.

STRELAC

Prijalo bi vam da se sa partnerom sportski aktivirate i pokrenete jer ste se uspavali, ušuškali i pomalo udebljali. Krajnje je vreme da to promenite. Posvetite se hobiju. Slobodni Strelčevi, očekujte udvaranja i komplimente. Neki od vas mogu započeti i novu ljubavnu vezu sa mlađom osobom.

JARAC

Iako to vama nije svojstveno, postoji jedna osoba u vašem životu koja vam sve više znači a svesni ste da to ne bi trebalo. Platonska ljubav može biti jača od bilo čega. Slobodni Jarčevi, udvaraće vam se osoba koja je u stanju da preokrene ceo vaš život.

VODOLIJA

Ako je neko eskpert onda ste vi stručnjak da sve ono što je loše prođe mimo vas. Ljudi vas vole zbog ogromne energije koju posedujete a partner može biti pomalo ljubomoran zbog toga. Slobodne Vodolije, nemojte donositi ishitrene odluke jer se vrlo lako možete predomisliti. Ponudu koju ste odbili, možete prihvatiti.

RIBE

Ulaskom Marsa u vaš znak možete biti napeti i svadljivi. I partner je u sličnom raspoloženju pa vam je trenutno u kući pravo ratno stanje. Slobodne Ribe, vrlo brzo ćete izaći iz nepovoljne ljubavne situacije i sve okrenuti u svoju korist. Budite direktni i preduzimljivi.

Vaš astrolog,

Ana Raković

1 Komentar

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *