OVAN – Ukoliko se ne budete dobro slagali sa partnerom u krevetu, to može doneti probleme u vašem odnosu a vi ćete početi da ljubomorišete smatrajući da partnera privlači neko drugi. Slobodni Ovnovi, šarmantni ste i privlačni. Tačno znate kako da se ponašate ali ćete odustati ako shvatite da je osoba koja vam se dopada zauzeta.

BIK – Primetićete da se suprotan pol interesuje za vašeg partnera što kod vas može probuditi ljubomoru ali i uspavane strasti. Prijaće vam izlazak. Slobodni Bikovi,  jedna osoba se igra vašim osećanjima. Vodite računa da na kraju ne budete prevareni a vi razočarani.

BLIZANCI – Partner je sklon flertu, pa ne bi bilo loše da na to obratite pažnju. Obaveze prema poslu vas sprečavaju da više vremena provodite sa partnerom zbog čega se on oseća usamljeno. Slobodni Blizanci, u tajnosti se raspitujete o bivšem partneru i da li je srećan.

RAK – Partner nije zainteresovan za druženja a ukoliko ga budete zanemarili može vam praviti problem. Prijaće vam društvo najmlađih sa kojima se odlično slažete. Slobodni Rakovi, nekoliko planeta u vašem polju ljubavi ukazuje da vas očekuju kontakti sa suprotnim polom a ovog puta reč može biti i o dve osobe u isto vreme.

LAV – Pokušaćete da nadmudrite partnera i da mu nametnete svoju volju ali to će kod svakog drugog proći ali neće kod voljene osobe koja vas poznaje u dušu. Slobodni Lavovi, zgrabite ovu sedmicu jer vas sledeće očekuju ljubavni problemi, odbijanja i hlađenje.

DEVICA – Ponekad previše ljubavi i pažnje koje dajete voljenoj osobi možete biti kontraproduktivno. Treba u svemu da imate meru. Slobodne Device, više će muški pripradnici ovog znaka imati uspeha jer će ovih dana provoditi više vremena za ženskim polom. No od raznih kombinacija, privućiće vas ona koja je najkomplikovanija.

VAGA – Zbog raznih poteškoća i „više sile“ možete propustiti neka romantična dešavanja. Pokušavate da ne napravite partnera ljubomornim jer ne biste voleli da pogoršate vaš odnos. Slobodne Vage, izbegnite afere na poslu jer tako možete izgubiti kredibilitet.

ŠKORPIJA – Zbog partnerove ljubavi u stanju ste da odolite svim ljubavnim avanturama koje vam se nude. Rešili ste da se popravite. Slobodne Škorpije, osoba sa kojom ste u kontaktu sam prija vašem egu ali je daleko to od prave ljubavi.

STRELAC – Ponekad je potrebno da sakrijete svoja osećanja, posebno ako ste u društvu ljudi koje dobro ne poznajete. Direktni Merkur će pozitivno uticati na komunikacij u vašem braku. Slobodni Strelčevi, niste bili dovoljno zainteresovani pa polako gubite osobu s kojom ste nedavno bili u kontaktu. Kao da ste svesni da zaslužujete nekog mnogo boljeg.

JARAC –  Venera u vašem 12 polju donosi vam ljubavne probleme i udaljavanje od voljene osobe. I vi i on možete biti u iskušenju da uđe u tajnu ljubavnu vezu kako biste popunili prazninu…Slobodni Jarčevi, realno, daleko ste od bilo kakvog zaljubljivanja a svi vaši ljubavni planovi pašće u vodu.

VODOOLIJA – Uživajte još malo sa partnerom jer će on sledeće sedmice imati mnogo manje vremena za vas. Pazite da ne uvredite voljenu osobu. Slobodne Vodolije, reagovaćete samo ako je izazov u pitanju a do tada, delovaćete nezaintresovano i s vremena na vreme, baciti pogled unaokolo.

RIBE – Voleli biste da zadržite svoju intimu za sebe i da se ne eksponirate previše u javnosti. Što mora neko da zna te li ste vi u braku i s kim ste?! No, što se više tome opirete, sve ste sumnjiviji partneru jer se može pitati, šta to krijete. Slobodne Ribe, uticajna osoba vas je primetila ali niste vi nju.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *