OVAN

Posle dužeg vremena napetosti i tenzija napokon vas očekuje jedno povoljno razdoblje koje će onima u braku i vezi doneti stabilnost. Slobodni Ovnovi mogu biti privučeni jedno nežnom i osećajnom osobom koja im je sušta suprotnost.

BIK

Prijaće vam pažnja partnera koji će neprestano biti u vašoj blizini. Da li je opčinjen vama ili se plaši da će vas izgubiti, svejedno, on vam pokazuje svoju ljubav. Slobodni Bikovi, na pomolu je nova ljubavna veza sa osobom s kojom ima predobru komunikaciju.

BLIZANCI

Nešto se desilo sa vama i vi naprosto cvetate. Partner vas čini srećnim a mnogi Blizanci koji su u dugim vezama sada mogu ući u brak. Slobodni pripadnicima ovog znaka se smeši sreća. Ljubavna prilika koja vrlo lako može prerasti u nešto više.

RAK

Nekoliko planeta u vašem znaku govori koliko ste važni partneru i koliko je on svestan da su vaši postupci ispravni. On vam veruje i zna da u svakom trenutku može da računa na vas. Slobodni Rakovi, Venera u vašem znaku donosi vam privlačnost, šarmantnost i priliku da upoznate nekog novog.

LAV

Ono što vam se nudi je tajna ljubavna veza ali treba da budete veoma oprezni da ne budete otkriveni jer ćete u tom slučaju izgubiti sve. Slobodni Lavovi, vaš dobar glas može iskoristiti osoba koja nema časne namere prema vama. Ili ste lovac ili ste lovina.

DEVICA

Pred vama je jako lep period u kojem ćete najkvalitetnije vreme provesti sa prijateljima. Obavezno se odazovite njihovom pozivu i posetite ih zajedno sa partnerom. Slobodne Device, preko prijatelja možete upoznati nekog ko će vam se jako dopasti.

DA LI STE PROČITALI? - Kako na ljubav deluje VENERA U RAKU? - PROČITAJ OVDE

VAGA

Pred vama je period kada bi želeli da svima pokažete svoja osećanja. Pred vama je jako lep period u kojem ćete se slagati sa partnerom. Obavezno izađite negde zajedno i budite upadljivi. Slobodne Vage, dopadate se starijoj osobi. Očekujte udvaranja na poslu.

ŠKORPIJA

Bićete pomalo nepoverljivi prema partneru pa ćete želeti da provodite uz njega svaki slobodan trenutak. S druge strane, to njemu uopšte ne smeta, pa vas očekuje jedan jako lep period. Slobdone Škorpije, ljubavna prilika vas čeka u inostranstvu.

STRELAC

Osetićete neverovatnu privlačnost prema partneru a neki Strelčevi mogu planirati trudnoću. Mogućnost bračne ponude, bez obzira koliko ona banalno zvučala. Partner ne zna drugačije da iskaže svoju ljubav. Slobodni Strelčevi, obavezno otiđite na svadbu ili veridbu na koju ćete biti pozvani.

JARAC

Nemate previše želja i sada želite da udovoljite svom partneru u svakom smislu te reči. Učinićete sve da on bude srećan. Slobodni Jarčevi, pogrešno ste procenili situaciju pa možete propustiti ljubavnu priliku koja vam se otvara i prepustiti je drugome.

VODOLIJA

Partner može biti neiskren prema vama ali otkrićete uskoro šta je po sredi.  Prijaće vam zajednički izlazak ili neka druga aktivnost u slobodno vreme. Izađite iz kuće. Slobodne Vodolije, uskoro vas očekuje udvaranje preko posla kojim se bavite.

RIBE

Ovo može za vas da bude značajan period posebno za one koji su u braku i koji će sada uspeti da reše imovinsko ili stambno pitanje. Slobodne Ribe, smeši vam se ljubavna sreća. Susret na bazenu, jezeru ili pored nekakve vode.

Vaš astrolog,

Ana Raković

ASTRO PROGNOZA:

3 Komentari

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *