OVAN – Malo ćete spustiti loptu i uozbiljiti se po nekim pitanjima a to je upravo ono što partner očekuje da uradite. Zbog svega toga, ponovo ćete mu se emotivno približiti. Slobodni Ovnovi, počećete da preispitujete svoje odluke zbog čega ćete želeti da ispravite neke svoje greške a jednoj osobi da date drugu šansu.

BIK – Pravo je vreme da sa partnerom porazgovarate o budućim planovima i da se usaglasite oko nekih važnih pitanja. Ako ste planirali putovanje u inostranstvo, sada je pravi trenutak da se pozabavite time. Slobodni Bikovi, osobe iz daleka je nestrpljiva da vas vidi a susret se već nazire i to vam daje nadu.

BLIZANCI – Nalazite se u period u kojem ćete se postaviti dominantno i biti u centru pažnje svoje porodice kojima će trebati vaša pomoć i savet. Slobodni Blizanci, popularni ste zbog šarma i rečitosti što nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Glavni ste u svakom društvu i zbog toga skrećete pažnju na sebe a ako to jednoj osobi nije dovoljno, onda vas i ne zaslužuje.

RAK – Planeta Mars za par dana ulazi u vaše polje partnerstva donoseći period svađa i izmirenja u isti mah. Slobodni Rakovi, teško da ćete pronaći osobu koja vam u svemu odgovara i to je upravo ono što vas buni i zbog čega stalno odlažete neke svoje ljubavne odluke.

LAV – Dosta ste se suzdržavali i sputavali svoju prirodu. Sad je potrebno da se pridružite partneru i da pronađete malo drugačiji smisao u svetu koji vas okružuje. Budite nestašni, nestrpljivi i spontani jer samo tako ćete biti i iskreni. Sa partnerom ćete imati sjajnu komunikaciju. Slobodni Lavovi, sada vam je više potreban prijatelj nego emotivni partner.

DEVICA – Najradije biste sada želeli da pobegnete od nekih krupnijih odluka, posebno po pitanju proširenja porodice ali to morate uraditi suptilno ako ne želite da uvredite partnera. Slodbodne Device, nekoliko planeta u vašem polju ljubavi ukazuje na udvaranja, kontakte i razgovore sa suprotnim polom. Ne morate ništa potencirati ako niste sigurni u svoja osećanja, ali bitno je da dozvolite nekome da vam priđe.

VAGA – Ulazite u period u kojem može doći do rasprava sa ukućanima i to zbog nekih stvari iz prošlosti.  Podelite sa partnerom odgovornost i obaveze u kući. Slobodne Vage, preko prijatelja možete ostvariti novo poznanstvo koje će od prijateljstva lako preći u “nešto više”.

ŠKORPIJA – Trebalo bi da se više ugledate na partnera koji tačno zna šta to treba da vam kaže i na koji način. Suvišne reči se često mogu protumačiti suprotno od onoga što ste mislili. Slobodne Škorpije, može doći do obnove jednog starog i prekinuto kontakta.

STRELAC – Želeli biste da pomognete svim ljudima oko sebe a kada se radi o članovima porodice, tu nemate šta da razmišljate i potpuno ćete se posvetiti toj misiji, ali partneru može zasmetati vaša preterana darežljivost. Pronađite meru. Slobodni Strelčevi, imponuje vam upornost jedne osobe da vas osvoji ali vi ste poprilično nesigurni po pitanju vaših emocija.

JARAC – Mars ulazi u vaš znak za koji dan i unosi vam nemir, donosi nervozu, eksplozivnost i jedan lošiji emotivni period. Dugo ćutite i trpite ali i vi imate granicu. Slobodni Jarčevi, dame mogu biti uspešnije u ljubavnom životu i očekivati udvaranje suprotnog pola, dok će se muškarci pokazati kao netaktični.

VODOLIJA – Sunce u vašem znaku donosi vam partnerovu naklonost i period kada ćete više vremena provoditi zajedno u zanimljvih razgovorima i novitetima koje vas očekuju. Slobodne Vodolije, mogućnost jednog neobičnog i posve nesvakidašnjeg poznanstva koje vam može promeniti život.

RIBE – Ovaj period vam donosi veću brigu za zdravlje voljene osobe i trenutno najviše u tome možete biti posvećeni. Čuvajte jedno drugo. Slobodne Ribe, žudite za osobom sa kojom osećate duhovnu povezanost ali nekad je potrebnu svoju ljubav žrtvovati zarad nekih mnogo važnijih stvari na ovom svetu.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *