OVAN – Partnera očekuje narednih dana susret sa starim prijateljima pa ne bi bilo loše da im se pridružite jer vam može biti ugodnije nego što ste očekivali. Slobodni Ovnovi, razmišljate o osobi iz prošlosti ali pre će ostati sve na obnovi sećanja nego što će se desiti nešto konkretno.

BIK – Nalazite se u jednom stabilnijem periodu u kojem će vam biti jako važno kakav utisak ostavljate kao par i zbog toga ćete želeti partneru da sugerišete na neke sitnice. Zajednički poslovni planovi. Slobodni Bikovi, može se dogoditi jedan susret na poslu sa osobom koju poznajete jako dugo.

BLIZANCI – Nekoliko planeta u vašem 5 polju govori da je ovo vreme pojačanih izlazaka i druženja sa drugim ljudima. Potrebno vam je malo opuštanja i zabave. Bez obzira da li ste u vezi ili slobodni, sve više se dopadate jednoj osobi sa posla koju ste rešili da šarrmirate na sebi svojstven način.

RAK – Partner će odjednom posatati nežan i predusretljiv a mnoge Rakove očekuje neizmerno srećan i romantičan period. Partner će vam u svemu ugađati. Slobodni Rakovi, ulaskom Venere u vaše 5 polju povećava se mogućnost da započnete novu ljubavnu vezu. U pitanju je iskusna osoba koja zna šta želi.

LAV – Još par dana se nalazite u stanju odmora i uživanja a onda ćete biti rešeni da zaradite novac. Otiđite sa partnerom do obližnjeg mesta ili posetite rođake. Slobodni Lavovi, potrebno je da održavate komunikaciju sa svima jer upravo preko društvenih mreža može doći do novog poznanstva i udvaranja.

DEVICA – Voljena osoba će želeti da vam pomogne na svaki način ali najpre finansijski. Na tom polju imate zaštitu. Slobodne Device, vaša vrednoća, spretnost i otvorenost privlači jednog Jarca koji je sve više zainteresovan za vas. Starija osoba jedva čeka da vas vidi.

VAGA – Venera u vašem 1 polju pojačava vaš senzibilitet ali i glad za ljubavlju i nežnošću, pa možete zameriti partneru ukoliko vam ne bude posvećen i ukoliko vam bude pričao priče koje vas ne zanimaju, kvareći vaše romantično raspoloženje. Slobodne Vage, zaljubljive ste prirode i sada lako možete započeti novu ljubavnu vezu ali i obnoviti staru.

ŠKORPIJA – Uvredili ste partnera pa vam se sada inati  i namerno vas zapostavlja. Razmislite o svojim postupcima i o tome koliko vremena posvećujete porodici a koliko prijateljima. Slobodne Škorpije, moguća je obnova stare tajne ljubavne veze.

STRELAC – Sa partnerom možete imati malo napetije odnose nego inače. Prijaće vam neka zajednička sportska aktivnost. Slobodni Strelčevi, dopadate se starijoj osobi sa posla koja može biti posebno darežljiva prema vama kako bi vas osvojila.

JARAC – Pred vama je povoljan period u kojem vas očekuje skladan odnos sa partnerom i prijatna iznenađenja koja će vas naterati da se osećate sjajno. Slobodni Jarčevi, osoba kojoj se dopadate može biti za vas prevelik zalogaj ali će vam sve to sigurno imponovati.

VODOLIJA – Ponekad reagujete prenagljeno bez potrebe. Otvoreni ste i preduzimljivi zbog čega možete pokolebati i voljenu osobu. Venera u 8 polju pojačava ljubomoru i strast. Slobodne Vodolije, ako želite da obnovite nešto staro i tajno, opet bi kraj priče bio isti, možda čak i gore. Izbegnite stari scenario.

RIBE – U vama se može probuditi nesigurnost jer možete smatrati da vaš partner razmišlja o bivšoj ljubavi i da mu nije svejedno. Slobodne Ribe, uvek se uhvatite za nekoga ko nije slobodan. Taman ste pomislili kako vas je nebo pogledalo, kad ono…

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *