OVAN – Uskoro ćete biti jako nezgodni za okolinu, razdražljivi i svadljivi, a sve to će uticati i na vaš odnos sa partnerom koji se neće ustručavati da vam odgovori istom merom. Slobodni Ovnovi, drage dame, imam lepe vesti za vas – uskoro vas očekuje novo ljubavno poznanstvo! Muškarci mogu da obnove stari kontakt.

BIK – Narednih dana možete imati susret sa osobom iz prošlosti koja će vas podsetiti na to koliko ste grešili ili nekim osobama pridavali previše značaja u vašem životu. Neki će se i stideti. Slobodni Bikovi, ne preduzimajte ništa jer možete biti odbijeni. No, kada se radi o obnovi starih tajnih veza, tu možete očekivati susret.

BLIZANCI – Sa partnerom vas očekuje fantastičan vikend u kojem ćete moći da se posvetite jedno drugome. Moguće je i planiranje skorog putovanja i razgovor na tu temu. Slobodni Blizanci, ima nešto u vama što privlači suprotan pol. Udvaranje će vam sigurno prijati ali pazite da ne postanete samo nečiji trofej u nizu ostalih.

RAK – Partner će biti raspoložen za druženje sa prijateljima pa ukoliko niste pozvani negde u goste, potrudite se da vi nešto organizujete i okupite se. Slobodni Rakovi, ako vas prijatelji budu pozvali u izlazak, obavezno se odazovite. Čućete vesti o bivšem partneru.

LAV – Nalazite se u povoljnom ljubavnom periodu kada će vas partner iznenaditi sa izlivom emocija. Neke davne želje se mogu ispuniti. A očekujte podršku i partnerovih roditelja. Slobodni Lavovi, bićete pristupačni i radije ćete započinjati razgovore. Iz tog razloga može upoznati nove i zanimljive osobe a jedna starija će vam se posebno dopasti.

DEVICA – Biće vam ovih dana mnogo stalo da ugleda u poslovnom okruženju ali neke Device se mogu stideti zbog partnerovog neuspeha, pa će biti prinuđeni čak i da lažu o tome. A na sve to – partner je ljubomoran. Slobodne Device, prolepšali ste se i zračite samopouzdanjem. Skrećete pažnju na sebe a jedna osoba će iskoristiti priliku i da vam se udvara.

VAGA – Ulazite u veoma nezgodan period u kojem se povećava mogućnost da se naljutite na partnera ali i on na vas. Bićete ljubomorni i zahtevni a jedino seks može izbrisati neslogu. Slobodne Vage, neke ljubavne odluke možete donositi iz osvete i želje da nekog povredite. Upravo iz tog razloga se može upustiti i u seksualnu aferu.

ŠKORPIJA – Pred vama je veoma interesantan period u kojem ćete dominirati a srećne okolnosti će vam popraviti raspoloženje do te mere da ćete partnera donekle zanemariti. Slobodne Škorpije, moguć je početak nove ljubavne veze. Ovo je vaše vreme.

STRELAC – Mnogo toga radite, ne zbog sebe, već zbog vaše dece ili deteta, koje vam je posebna inspiracija ovih dana. Ponosni ste na partnera. Dobro slaganje. Slobodni Strelčevi, osoba koja živi nedaleko od vas se interesuje o vama a neki Strelčevi mogu započeti i novu ljubavnu vezu.

JARAC – Partner će biti pristupačan i dobro raspoložen pa možete da očekujete jednu prijatnu sedmicu bez većih problema. Moguća je realizacija kraćeg putovanja, odlaska u šetnju i šoping kao i posetu rođacima. Slobodni Jarčevi, mlađoj osobi ne smeta razlika u godinama. A vama?

VODOLIJA – Partner će biti odlično raspoložen zbog čega može biti incijator okupljanja unutar porodice. Zbog njega očekujte goste u domu i neprestanu zvonjavu na vratima i telefonu. Slobodne Vodolije, mlađa osoba je oduševljena s vama. Susret sa jednom osobom će vam vratiti uspomene poput bumeranga.

RIBE – Ne možete sve izmeriti jer nije moguće. Zbog toga se opustite i pokušajte da malo više uživate u svemu onome što se događa oko vas. Pogledajte partnera, jel ne primećujete njegovu veselost i humor ? Slobodne Ribe, možete puno toga propustiti ukoliko budete odlučili da je pametnije da ne pravite nikakav potez.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *