OVAN – Dosta ćete razmišljati o partneru a njegovi predlozi i sugestije će vas motivisati da se pokrenete. Ako ste u braku ili živite sa partnerom, imaćete partnerovu pomoć u obavljanju svakodnevnih dužnosti. Slobodni Ovnovi, Venera u polju posla vam aktivira dešavanja i simpatije na radnom mestu ili na putu ka njemu.

BIK – Preko noći će vam dosaditi da forsirate vašu ljubav i trudite se oko partnera. Postaćete ravnodušni i prepustićete partneru inicijativu, moleći Boga da on nešto primeti. Ali sve su šanse da se sve završi sa: “Jesi ti to nešto ljuta-ljut?” i odgovorom “Nisam.” Slobodni Bikovi, niste sigurni šta značite jednoj osobi pa okolišate i ispitujete teren.

BLIZANCI – Više ćete razmišljati o ljubavi i svojim osećanjima nego o bilo čemu drugom. Dodatnu obavezu vam stvaraju deca i obaveze prema njima a partner nema vremena da vam pomogne. Slobodni Blizanci, ovo je za vas vreme ljubavnih dešavanja i novih prilika. Neki od vas se mogu zaljubiti. Srećne prilike.

RAK – Treba da se više okrenete porodici jer tu vam je baza koja vam daje mir i sigurnost. Bolje i jednoličnost, nego da se nervirate oko nebitnih ljudi koji neće razumeti vašu dobrotu. Slobodni Rakovi, jedna osoba iz vašeg kraja se interesuje o vama, to može biti jedan Rak, kao i vi.

LAV – Pred vama je odličan partnerski period u kojem ćete biti skladni sa partnerom bez obzira koliko to čudno izgledalo nekome sa strane. Nikom ništa ne objašnjavajte i ne pravdajte se. Dobitak ili poklon od voljene osobe. Slobodni Lavovi, možete ostvariti jedno novo poznanstvo preko posla s osobom koja će želeti da vam maksimalno ugodi i pomogne vam.

DEVICA – Ulaskom Venere u vaš znak bićete na “7 nebu”. Ovo je vaše romantično vreme koje donosi skladne odnose i partnerovu pažnju i brigu. Slobodne Device, sada je sve moguće pa čak i to da vama iskreno bude stalo do nekoga. Moguć početak veze.

VAGA – Venera u 12 polju donosi vam potiskivanje i skrivanje emocija a neke Vage se mogu upustiti u tajnu ljubavnu vezu. Partner ne primećuje promene u vašem ponašanju. Slobodne Vage, teško da ćete u ovom period uspeti da pronađete nekoga sebi ravnom a ako se upustite u ljubavnu vezu, pokazaće se kao potpuni promašaj.

ŠKORPIJA – Partner je rešio da započne jedno novo poglavlje i uvedete nove navike u svoj život a tu se podrazumeva manje uživanja a više rada zbog čega ćete biti u drugom planu. Slobodne Škorpije, ako vam to bude odgovaralo, upustićete se u aferu sa osobom koju te upoznali u poslovnom okruženju. Bićete veoma proračunati.

STRELAC – Sviđa vam se što je partner počeo da pokazuje svoja osećanja, pa makar to činio i na nepriličan način. Sve dok je pažljiv prema vama ne zanima vas što je prema drugima grub. Slobodni Strelčevi, dopadate se jednoj osobi iz inostranstva i vama to sve imponuje ali kako vreme prolazi, počinjete da uviđate da to ipak ne vodi nikuda.

JARAC – Izdvojite dovoljno vremena da se posvetite voljenoj osobi kao nikada pre. To će je u potpunosti razoružati a vama upriličiti neviđeno zadovoljstvo. Predigra je jako važna. Slobodni Jarčevi, privlači vas jedna osoba koja ima strpljenja kao i vi. Što više čekate, to se više žudnje stvara u vama.

VODOLIJA – Sa partnerom i dalje imate fenomenalan odnos ali sada ćete se najbolje razumeti oko posla i svakodnevnih obaveza. Podrška i uzajamno poverenje. Slobodne Vodolije, ako tražite savršenstvo, teško da ćete biti zadovoljni. Ono što vas najviše odbija kada je sve potaman na samom početku.

RIBE – Pred vama je fenomenalan ljubavni period u kojem ćete želeti da pokažete partneru koliko vam je stalo do njega. Neke Ribe koje su u dugim vezama mogu ozvaničiti ljubavnu vezu. Slobodne Ribe, spremni ste na kompromis ali ne i na to da voljenu osobu s nekim delite. Zato možete odustati i pre nego što bilo šta počnete.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *