OVAN – Pred vama je jedan nestabilan period koji će ustalasati vaš porodični mir. Moguće su promene vezane za decu i neprijatne situacije koje će vas iznervirati. Slobodni Ovnovi, ovo je period koji će vam doneti preokrete na ljubavnom polju.

 

BIK – Sredinom sedmice osetićete nemir zbog finansijskih problema zbog čega možete kriviti svog partnera. Nemate mira. Slobodni Bikovi, već duže vreme se nadate da ćete osvojiti dragu osobu, ali na tu priču sada ćete morati da stavite tačku.

 

BLIZANCI – Narednih dana bićete sve samo ne romantični. Ipak, gledajte da svaki problem dočekate na šalu, jer ćete tako partneru i ljudima iz orkuženja biti zanimljiviji. Slobodni Blizanci, prijatelji vam nešto prećutkuju, a uskoro ćete saznati i šta. Sada vam je potrebnije prijateljstvo nego veza.

 

RAK – Voleli biste da napravite nove promene u domu, ali to neće biti moguće bez jake finansijke pozadine. Mogući su iznenandni gosti u domu. Moguć je poklon ili neki drugi vid dobitka. Slobodni Rakovi, sviđate se jednom Biku koji voli to što ste prirodni i nenametljivi.

 

LAV – Partner će narednih dana saznati čiju podršku od porodice ima a čiju ne. Moguće su neprijatnosti preko prijatelja za koje brinete. Slobodni Lavovi, ne očekujte puno u ovom periodu. Posvetite se prijateljima koji vam mogu predložiti zajednički izlazak ili opuštanje uz sportske aktivnosti.

 

DEVICA – Vreme je za promene. Uradite nešto potpuno ludo i neočekivano. Čuvajte partnera od tuđih pogleda jer tako sve počinje. Slobodne Device, otkrićete nešto novo o osobi koja vam se dopada i to može promeniti vašu sliku o njoj.

 

VAGA – Osetljivi ste i mnogo toga doživljavate lično a možda ne bi trebalo. Dom i porodica je nešto što vas najviše povezuje sa partnerom a to je i ono najbitnije. Slobodne Vage, udvaraće vam se jedna osoba, ali bi bilo pametnije da se ne upuštate u tu komplikovanu vezu.

 

ŠKORPIJA – Kako za druge, tako i za vas – pred vama je nestabilan period koji može doneti probleme u partnerskim odnosima. Provodite što više vremena odvojeno, zauzeti svojim obavezama. Slobodne Škorpije, bićete veoma razočarani postupkom drage osobe.

 

STRELAC – Već par dana svakodnevnim ”zvocanjem” nervirate partnera, ali sada će situacija kulminirati. Moguća je rasprava ili neprijatna situacija koju će imati partner. Slobodni Strelčevi, možete ostati bez teksta….ali u negativnom smislu.

 

JARAC – Venera u 7. polju donosi vam koliko – toliko emotivnu sigurnost i stabilnost. Ipak, moguća je nelagoda zbog finansija i kućnog budžeta. Slobodni Jarčevi, mlađa osoba vas može neprijatno iznenaditi svojim otvorenim ponašanjem ili predlogom.

 

VODOLIJA – Ponekad nije baš pametno sa partnerom deliti svoje brige ali sa druge strane želite da on bude svestan šta vam se dešava i kroz šta prolazite. Sredinom nedelje vas očekuje pozitivan preokret u odnosu. Slobodne Vodolije, očekuju vas nova poznanstva i kontakti.

 

RIBE – Ovo je za vas romantična sedmica u kojoj možete pokazati koliko znači partner. Jačajte iskrenost i poverenje u ljubavnom odnosu inače ćete biti krivi za sve. Slobodne Ribe, lako možete započeti novu ljubavnu vezu.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *