OVAN – Kada su emotivni odnosi u pitanju, ono što je očigledno je da vas voljena osoba voli jer se uvek raduje kada može da više vremena provedete zajedno. Iskoristite ovaj period da radite samo ono što oboma prija i da više uživate. Slobodni Ovnovi, postoji jedna osoba koja se zaljubljuje u vas a zbog svog entuzijazma i šarma i vi počinjete da podležete njenim čarima.

BIK – Za vas je počeo period ljubavi i strasti. Želeli bi da svima pokažete svoju ljubav. Upravo iz tog razloga, narednih dana možete biti viđeni na svakom koraku sa svojim partnerom kako hodate ruku pod ruku. A čak i da niste u braku ili vezi, postoje velike šanse da se zaljubite i učinite nemoguće mogućim.

BLIZANCI – Ponekad ne možete da razumete partnera a najviše vam smeta što niste u mogućnosti da promenite njegove loše navike, ali ako ih prihvatite, onda je to prava ljubav. Slobodni Blizanci, ne slušajte prijatelje koji vam mogu dati potpuno pogrešnu informaciju o osobi o kojoj se raspitujete.

RAK – Prijaće vam kraća šetnja, kupovina ili putovanje u obližnje mesto zajedno sa partnerom. Taman ćete imati priliku da razgovarate sa njim o stvarima zbog kojih ste zabrinuti. Slobodni Rakovi, prijaće vam pažnja mlađe osobe. Mogućnost novog poznanstva na kraćem putovanju ili vas može privući osoba iz drugog grada.

LAV – Venera u vašem znaku donosi vam ljubav, radost i srećne prilike. Ovo je vaše razdoblje u kojem ćete moći da uživate. Partner je maksimalno tolerantan ali nemojte to da koristite. Slobodni Lavovi, ne može da sakrijete svoja osećanja. Svi primećuju kako se smeškate kad niko ne gleda a to znači samo jedno – da ste se zaljubili!

DEVICA – Teško da ćete uspeti da razuverite partnera da su neki njegovi strahovi neopravdani. Zbog emotivnog nezadovoljstva možete postati bliski sa jednom osobom koju uopšte ne poznajete. Slobodne Device, baš vam se ne da. Sve ostaje na platonskoj ljubav i simpatijama. Krijete osećanja.

VAGA – Šta li bi trebalo da znači kad sanjate partnera kako se u snu držite za ruke? Ako nešto može da vam pokvari raspoloženje onda je to vaša sujeta. Moguće je i zajedničko putovanje u inostranstvo. Slobodne Vage,moguće je novo poznanstvo preko prijatelja.

ŠKORPIJA – Preko noći ćete promeniti interesovanje i sve ono što vam je ljutilo i nerviralo više neće biti tako bitno. Strasti su vam naglašena i fizička potreba veoma jaka zbog čega ćete biti spremni u svakom trenutku i na svakom mestu da vodite ljubav sa voljenom osobom. Slobodne Škorpije, za vas odbijanje ne postoji i kad nešto rešite idete do kraja.

STRELAC – Postoje neke stvari koje su vam se isprečile u odnosu sa partnerom a u narednom periodu te nesuglasice mogu biti još više izražene. Ukratko – ulazite u nestabilan ljubavni period pa pripazite. Slobodni Strelčevi, ljubavnu aferu možete doživeti u inostranstvu ili na dužem putovanju.

JARAC – Zašto ne obradujete partnera sa nečim što voli? Ako već ne umete da iskažete rečima svoja osećanja, onda ih pokažite na drugi način. Privlačnost. Slobodni Jarčevi, ovog puta vas je privukla osoba koja je maher u zavođenju i koja zna šta hoće. Moraćete igrati njenu igru.

VODOLIJA – Planeta ljubavi u vašem polju partnerstva donosi vam emotivnu bliskost sa voljenom osobom a svi oni koji su u dugim vezama mogu planirati zajedničku budućnost sa voljenom osobom. Slobodne Vodolije, može vas privući osoba koja je već u braku ali imponovaće vam njena pažnja.

RIBE – Moraćete na kraju da priznate da niste u pravu a ukoliko želite da održite koliko toliko dobre odnose, pripremite i izvinjenje. Slobodne Ribe, jednoj osobi sa posla postajete jako važni ali posle kratke afere shvatićete da ta veza ne vodi nikud. Skinite ružičaste naočare i progledaćete.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *