Ovan

Morate puno investirati da bi bili zadovoljni u sebe. Ovih dana ste željni svega pa trošite kao da sutra ne postoji što može smetati vašem partneru. Slobodni Ovnovi, želećete da ostavite jedan povoljan utisak na osobu koja vam se sviđa i zbog toga možete biti preterano galantni i rasipni.

 

Bik

Prati vas sreća. Lepe vesti možete da očekujete preko porodice. Ono što vam smeta je partner koji se previše uzda u vas i vašu pomoć. Slobodni Bikovi očekuje vas kontakt ili udvaranje osobe iz inostranstva ili nekoga ko živi u drugoj zemlji. Jedna osoba se predstavlja uspešnija nego što jeste.

 

Blizanci

Slični se uvek prepoznaju a u ovoj sedmici ćete shvatiti zašto se partner i vi tako dobro slažete. Slobodni Blizanci pred vama je period izlazaka, druženja, provoda, poziva za rođendan i svečanosti.  Sigurno ćete biti primećeni ali ćete želeti da zadržite svoj neutralni status.

 

Rak

Ovo je sedmica koja vam donosi sigurnost, sreću i podršku voljene osobe. Partner može planirati kraće putovanje. Slobodni Rakovi, možete se zaljubiti ili upoznati osobu koja će na svaki način želeti da vas osvoji a tome nećete odoleti.

 

Lav

Mars u znak Lava što će vam doneti kratak fitilj. Možete poludeti zbog najmanje sitnice, biti svadljivi i  nezgodni. Partneru bi bilo najbolje i najpametnije da vas izbegava. Slobodni Lavovi ovo nije povoljna sedmica za vaš ljubavni život ali možete očekivati seksualnu aferu.

 

Devica

Očekujete da partner ima razumevanje za vaše poslovne obaveze. Neće vam prijati ukoliko vas non-stop bude zvao i pitao gde ste i kada ćete kući. Slobodne Device osobi sa kojom u poslednje vreme kontaktirate se više dopadate nego što se ona dopada vama. Pazite da nikome ne dajete lažnu nadu.

 

Vaga

Nećete dozvoliti da vam neko ili nešto pokvari raspoloženje. Jednostavno znate zbog čega treba da budete zabrinuti a zbog čega ne. Umete da razdvojite važno od nevažnog što je dobro. Partner pravi troškove. Slobodne Vage, možete popustiti pred upornim udvaranjem jedne osobe. Neki od vas mogu započeti novu ljubavnu vezu.

 

Škorpija

Imate prevelike zahteve prema partneru ili od njega očekujete nešto što on ne može da ispuni. Ako planirate putovanje u inostranstvo možda nećete uspeti da dobijete odmor u isto vreme kada i partner. Slobodne Škorpije, sve više se zaljubljujete u osobu iz daleka. Jedan Rak je lud za vama.

 

Strelac

Morate da se borite za ono do čega vam je stalo. Sada ćete pokušati da promenite svoje loše navike i da otklonite sve prepreke koje vas dele od srca voljene osobe. Neki Strelčevi mogu planirati proširenje porodice. Slobodni Strelčevi, svesni ste da morate da pokažete inicijativu ali ta igra vam se odjednom ne dopada. Sad bi voleli da neko zavodi vas, što nije nemoguće. Budite strpljivi.

 

Jarac

Ulazite u jednu mirnu fazu kada ne bi voleli da se previše eksponirate, kada bi voleli da više vremena provodite u kući, okruženi voljenim osobama. Neki od vas mogu uspešno rešiti stambeno pitanje. Sreća preko partnera. Slobodni Jarčevi jedna osoba ima ozbiljne namere prema vama. Nemojte odbiti poziv za druženje, jer možda ne budete imali sledeću šansu.

 

Vodolija

Mars na vrhu vašeg 7 polja ukazuje na probleme u braku, neprilike koje vaš partner može doživeti ali i na moguće rasprave i sukob mišljenja. Budite obazrivi. Slobodne Vodolije, Venera u polju posla ukazuje na ljubavna udvaranja na radnom mestu.

 

Ribe

Morate imati razumevanja i biti tolerantni prema partneru koji bi sada da donosi neke odluke mimo vas. Odvojite makar jedan dan za vas dvoje, da odete negde da popijete kafu, da odete negde na ručak ili večeru, u pozorište ili u šetnju. Iskoristite ovaj period da se zbližite sa decom ako ste roditelj. Slobodne Ribe, sreća vam se smeši. Moguće je novo poznanstvo i novi početak ljubavne veze.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *